29 juni

Kategori: Allmänt

Har jobbat en vecka nu. Bara två kvar. Igår kväll vara jag på bio med pappa och Gustav. Vi såg man of steel, den var lång men bra. Åt middag nere på stan också. Gick upp tidigt i morse för att åka på ponny tävling. red dukat innan vi åkte. Han var jätte fin och lugn. Varit hela dagen på Jump club idag. Isse var felfri båda klasserna med Britta och tog hem första platsen med Monte. Alltså en bra dag och vädret var på topp hela tiden. Haft myskväll och bara suttit ute och pratat med Anna och nu ska jag sova.

26 juni

Kategori: Allmänt

Har jobbat hela dagarna till tre sen i måndags. Har gått bra och varit roligt. Tog det lugnt hemma i soffan efter att jag slutat. Har cyklat en runda med mamma och pappa för ett tag sen och har precis ätit jordgubbar med glass. Jobbdag imorgon och på fredags sen helg som är fullbokad. Ska krypa ner i sängen nu.

23 juni

Kategori: Allmänt

Nu är sommarlovet slut för ett tag. Imorgon börjar sommarjobbet i tre veckor. Både roligt att jobba och tjäna lite pengar men lite trist att tid från sommarlovet försvinner. Har haft en lugnt helg. Firade midsommar hemma med familjen. I igår bakade jag cupcakes och senare på eftermiddagen åkte vi till mormor och morfar. Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och kollat på serier.

19 juni

Kategori: Allmänt

Sov i tält natten till idag på sorf så nu är det mer än skönt att gå och lägga sig i den nybäddade sängen med popcorn för att börja kolla på lite serier. Hade en jätte rolig kväll igår med alla barn och ledare. Red även Dukat en liten snabbis för att ha ridit honom någon gång innan jag ska rida honom näst nästa helg. Tillbringade reste av dagen hemma med att städa huset och fixa lite saker på stan. Åkte iväg till Västerås på p&j senare med Franzetti. Alla var jätte duktiga. Ska kolla på serier nu.

17 juni

Kategori: Allmänt

Nu har sommarlovet börjat på riktigt. Började inte dagen med någon sovmorgon som hade varit skönt. Var på sommarjobbsmöte kl hal nio. Köpte pizza sen och åkte ut till sorf på US möte. Var hemma och bara tog det lugnt sen ett tag på eftermiddagen och tappade mobilen så nu är det hundra sprickor i den. kanske inte roligaste att börja lovet med. Var med Ebba ut till stallet sen och kollade när hon red. Har landat i sängen och ska kolla lite på serier nu och ladda upp för en dag på ikea med mamma och tältövernattning på sorf senare på kvällen.

15 juni

Kategori: Allmänt

Fick sommarlov igår, äntligen! Gick och fikade med Anna på stan efter kyrkan. Sen åkte vi och handlade och gjorde muffins hemma hos mig. Vidare senare för att åka och äta avslutningsmiddag med släkten. Anna kom hit på kvällen, grillade, körde femkamp och hade roligt. Började sommarlovet idag med att spela vårsäsongens sista match som slutade med vinst 6-1. Nu ligger jag i soffan och kollar serie och inväntar vänner från Västerås som ska vara här och grilla ikväll och sova kvar.

9 juni

Kategori: Allmänt

Har haft fullt upp sen torsdagsmorgon. Tränade på torsdagsmorgonen sen åkte jag till Västerås. Träffasde en kompis åt mat och shoppade. Senare mot kvällen åkte jag vidare till en annan kompis i Västerås. Hade det jätte mysigt där. Bra väder så vi satt uppe i vid gropen och pratade sent in på kvällen. Åkte hem tidigt på förmiddagen sen på fredgen. Åkte ut till sorf tidigt och fixade lite där. Red sedan ut med min ridgrupp och hoppade lite stockar och banken när vi kom tillbaka. Var jätte roligt och hästarna skötte sig. Hade mys kväll med min tjejer sen. Igår åkte jag med Franzetti och lite mer folk till Strömsholm. Blev hem heldag där. Gick jätte bra för Isabelle och Monte. Heby hamnade till slut på en femteplats i ponnyallsvenskan. Grattis till dom! Imorse åkte vi till Surahammar för att spela match. Åkte hem med en vinst 1-8. Ska slappa med lite mat och serier nu sen åkte till Västerås och kolla på Gustav som ska spela match. 

5 juni

Kategori:

Har varit ledig idag. Tog lite sovmorgon sen åkte jag iväg och hjälpte till lite med fix inför kusinens student. Hat varit på studentskiva hela kvällen. Har varit roligt vill ta studenten ännu mer nu. Grattis alla! Är hemma nu iallafall och ska sova nu då det är träning tidigt imorgon innan jag åker till Västerås för att fira nationaldagen med vänner.



4 juni

Kategori: Allmänt

Var ledig igår. Fixade lite saker till Oskars student med Anna. Åt kina buffé och åkte hem till henne. Idag åkte jag till skoal  och hade bara idrott. Var hemma igen vid två efter att fixat lite saker på stan. Har varit och tränat nu på kvällen. Imorogn är jag ledig så ska hjälpa till att fixa inför studenten. Vill också ta studenten nu! Bara två år kvar. Blir lång hels sen då vi är ledig torsdag och fredag men har fullbokat ändå. 

2 juni

Kategori: Allmänt

Var som sagt på sorf hela dagen igår. Började kl sju med stallet sen var det ponnyridning på stan. Gick jätte bra, hästar och människor skötte sig. Kollade lite på hopptävlingarna när jag kom tillbaka till stallet. Hade mys kväll hemma sen med familjen. Idag fyller jag som sagt år. Började dagen med frukost på altanen. Sen iväg på match. Blev vinst med 6-1. Senare på eftermiddagen kom släkten för att fira mig. Åt god mat och fick fina presenter. Har haft en jätte bra dag är så nöjd. Ska kolla på film nu sen sova. Är ledig från skolan imorgon så ska väl ta det lugnt och plugga lite.

31 maj

Kategori:

Äntligen helg. Gick till skolan i morse och dagen var helt onödig. Gjorde ingenting på hela dagen. Kunde gjort viktigare saker än suttit av tid i skolan bara. Åkte ut till sorf iallafall när jag slutade. Fixade där osv som vanligt. Red lektion lite senare som gick väldigt bra. Hjälpte till att bygga bana och släppte ut alla hästar. Sen iväg till kusinen Maja som fyllde år. Precis kommit hem därifrån och ska nu ladda upp för morgondagen som börjar kl sju i stallet på sorf.