där var julen påbörjade

Kategori: Allmänt

Då var julafton och dagen efter julafton avklarade. Gårdagen som var julafton spenderades på förmiddagen hemma med familjen åt tomte frukost och öppnade julklappar tsm. Till lunch åkte vi till min faster och hennes familj med släkten åt mat, kollade kalle anka och öppnade julklappar. Till kvällen åkte vi sedan till mormor och morfar i Västerås och kusinerna och firade med tomte gröt och julklappar även där. Hade en jätte mysig och bra dag! Är jätte glad över alla fina julklappar också. Idag tog vi sovmorgon till 12 sedan åkte vi till farmor och farfar och åt mat där med kusiner osv. Mot kvällen kom mormor och morfar och kusinerna hit istället och fikade lite. Nu får det blir sängen och en bra film för min del. I morgon ska vi till Västerås och shoppa massor på rean!

i övermorgon är det julafton

Kategori: Allmänt

Startade KM idag. Vi stoppade ut oss men är nöjd ändå även fast de låter konstigt. Hon var så fin på framhoppningen och igår på lektioner. Var ju även min första tävling. Kanske kunde ha önskat att de skulle gått bättre pga av det men de är bara att köra på igen. Bättre lycka nästa gång. Städat hela huset och så har vi tagit in julgranen nu på kvällskvisten. Nu ska jag äta kvälls mat och kolla på tv med familjen.

jullovet har startat

Kategori: Allmänt

Nu har jag jullov. Efter avslutningen igår åkte jag, Anna, Oskar och Filip till Västerås. Åt thai och shoppade julklappar. Hade det riktigt bra. Anna sov kvar här sen också. Bubbelbad, knäck bakning och film tittning bestod kvällen av. Idag tog vi det lugnt på förmiddagen sen åkte jag ut till sorf. Var med Ebba i stallet lite och fixade sen gick vi till sorf fixade lite där sen red jag lektion. Gick jätte bra, hoppade med Xagovia. Och i morgon startar vi KM. Blir min första tävling någonsin, bättre sent än aldrig. Ska avsluta kvällen nu med att kolla på en film för att sova sen då det blir till stallet tidigt i morgon.

knäck bakning

Kategori:



jullov i morgon de äger

Kategori: Allmänt

I morgon är det jullov de äger. igår var jag och tränade i idrottshallen på kvällen vilket var roligt. Idag bjöd min klass på gröt till de andra VO klasserna. Annars var det soft dag inga lektioner och på eftermiddagen julpyssel. Följde med Ebba ut till stallet när vi slutat och kollade när hon och tjejerna hoppade och hjälpte till. Badat nu och väntar på pannkakor. Som sagt så får vi jullov i morgon och ska till Västerås därefter.

ute faller snö

Kategori: Allmänt

Var i stallet på morgon och hela förmiddagen. Gick bra kom hem därifrån kl 12. Hittade världens roligast bok i stallet som jag och Felicia satt och läst i några timmar ungefär. Varit ute med familjen och fixat lite och nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Ska väll snart börja fixa mig för sedan åka till Västerås på julbord.

helg igen då

Kategori: Allmänt

Då var det helg igen. Började dagen med skola till ett, gick fort och det bjöds på glugg i skolan. Cyklade ut till sorf när jag slutade fixade stallet osv sen red jag lektion. Hade Xagovia älskade polle och vi hoppade bana. Gick helt okej hon var jätte duktig. Enormt framsteg från första gångerna när vi hoppade roligt. Funderar på hopp KM med henne men måste nog tänk på de över helgen. Avslutade kvällen med att kolla på damernas innebandy som dom förlorade. I morgon blir det upp tidigt för att ha stallet åter igen. Julbord väntar på kvällen så ska inte klaga. Ha en bra helg!

idag är det lucia

Kategori: Allmänt

Ovärd skoldag idag, allt vi gjorde under hela dagen hade vi hunnit på 1 timme. Prov på morgonen var det iallafall, var på brand från vi hade vart på brandstationen. Efter lunch hade vi prov på sinnesorganen. Båda proven gick toppen! Salas lucior kom hem vid ett och lussade men lär säga att kskårens lucia tåg var roligare. Var tomtegröt och lussebullar två gånger också så ska inte klaga. Har skrivit klart två recensioner på engelska och en på svenska nu på eftermiddagen samt kollat på one tree hill. Nu väntar jag på att familjen sak komma hem så vi kan äta av maten JAG har gjort.

12/12-12

Kategori: Allmänt

Var en seg skoldagen idag, tog lång tid innan den tog slut och hände inte så mycket på lektionerna. Anna följde med hem hit efter att vi slutat, kollade på film och drack varm choklad. Hade det allmänt bra med andra ord. Senare efter kvällsmaten kom halva släkten på lucia fika. Börjat att kolla på en film nu men avslutar nu efter halva och ska plugga lite till två prov som är i morgon sen sovdags, godnatt.

vi klagar inte

Kategori:



heldag på brandstationen

Kategori: Allmänt

Idag var vi inte i skolan, vi var nämligen hela klassen på brandstationen hela dagen. Vilket var jätte roligt! På förmiddagen var det mest teori och testa larm ställ. Efter lucnch fick vi ta på oss alla brankläderna och sätta oss i brandbilen på tid! Japp jag var snabbast på de. Sen åkte vi till ett övningsfällt där vi fick rökdyka och krypa i burar utan utrustning. Vilket var det roligast på hela dagen. Var helt slut när jag kom hem så somnade två timmar efter att jag och Gustav hade gjort pepparkakshus. Vidare på sen träning och nu är jag här och ska plugga lite sen sov. Godnatt!

pepparkaksbak med bror

Kategori:



lucia showen avklarad

Kategori: Allmänt

Två väldigt hästiga dagar avklarade vilket gav ett toppen resultat idag på lucia showen! Gick jätte bra, alla var jätte duktiga. Lussning ute på ösby stod på schemat efter showen vilket också gick toppen och avslutades med tomtegröt och annat gott. Nu väntar sängen efter två dagar med lite sömn!

lucia show avklarad och lussning på ösby

Kategori:



det närmar sig

Kategori: Allmänt

Kort skoldag idag, bjöds på glögg i skolan. Fick tillbaka prov annars var de inget speciellt. Cyklade ut till sorf när jag slutade fixade, red lektion vilket gick hur bra som helst med Xagovia bebis, tränat inför lucia showen som äger rum i morgon! Kommer blir så bra och "mina" lucia barn var så duktiga! I morgon blir det tillbaka till sorf tidigt på morgonen för att fixa stallet. Heldag i morgon också, underbart! Godnatt.

det går bra nu

Kategori: Allmänt

Veckan går mot sitt slut och helgen kommer äga. Idag var det prov annars lugnt. Fick tillbaka lite prov som hade gått jätte bra, de går bra nu! I morgon blir de kort skoldag sen ska jag vara på sorf hela kvällen! Ridlektion och massor med träning inför lucia showen på lördag. Nu ska jag laga mat åt familjen.

globen levererade

Kategori:

Hemkommen från en toppen dag i globen med massorna av härliga människor. Grymma häst show numer och live musik från de tre finallisterna i x factor. Ett par ridstrumpor och ett ridspö inköpt. Ny duschad och nu väntar sängen och en kort natt med lite sömna, har åtminstonde sovmorgon i morgon.

2 december

Kategori:



DM avklarat och i morgon kör vi globen

Kategori: Allmänt

Lördagen går mot sitt slut. Var på sorf och tränade på förmiddagen, gick bra. Varit i Västerås och spleat DM på eftermiddagen/kvällen. två förluster och en oavgjord. Men är nöjd emd min och lagets insats ändå! I morgon blri det globen. Längtat så mycket ska blir grymt roligt! Blir tidigt idag kanske en film och sen sova. Godnatt.