30 maj

Kategori:

Skrev mitt sista prov för terminen idag. Kändes väldigt bra. Slutade vid ett också. Låg ute och solade nån timme. Avslutade dagen med match på norrbyliden. Blev vinst med 11-0 mot Irsta. Känns så himlans bra. Har kollat på lite film nu och ska sova nu.





28 maj

Kategori: Allmänt

Började klocka kvart över nio i morse så blev lite sovmorgon. Slutade sen vid halv två. Gjorde inget speciellt i skolan. Känns som vi bara är där för att vi måste nu. Pluggade och städade mitt rum när jag kom hem. Har precis kommit hem från fotbollsträningen och ska kolla på serier nu. Börjar inte fören kvart över elva imorgon så blir sovmorgon igen.

27 maj

Kategori:

Har haft fulltupp hela helgen. Har stått på sala mässan både lördag och söndag. Varit iväg på ponnyridning på lördagen i mellan passet på mässan. Igår var jag även i Sätrabrunn och kollade på studentbal, alla var så himlans fina! Längtar tills jag också ska gå. Var hos mormor och morfar på kvällen och firade morsdag. Började elva och slutade ett idag. Fick sovmorgon sen åkte jag och mamma ner på stan och köpte lite nya träning kläder och ett par skor. Är hemma från skolan nu och massor av plugg väntar. Är inne på slutspurten av terminen nu så snart är det över.



23 maj

Kategori: Allmänt

Sprang vårruset i Västerås igår. Vi gick ungefär hela och sprang lite. Är väll nöjd även om det hade varit roligare och sprungit och gått in för det helt. Idag hade vi match hemma. Matchen bröts efter 30 min då motståndarna inte hade lag och inte orkade längre. Vi ledde då med 8-0. Så det är väldigt surt. I helgen ska jag stå lite på sala mässan, iväg på ponnyridning och student bal. Ska kolla på film nu och varva ner.

18 maj

Kategori:

Började dagen med att ha stallet kl sju imorse. Gick väldigt bra och snabbt. Spelade match på liden vid tolv. Hemmapremiär och vi vann med 7-0, känns väldigt skönt. Åkte till Elin efter matchen och firade att hon hade konfirmerat sig. Har ätit middag med familjen och nu kollar vi på eurovision.

16 maj

Kategori:

Var bara till skolan en timme på föreläsning så var hemma till 10 igen. Dagen bjuder på underbart vädret också. Har legat och solat sen jag kom hem och hunnit städat hela huset. Lite plugg samtidigt som solande. Fundera på att gå ut och gå nu innan middagen och fotbollsträningen.

15 maj

Kategori: Allmänt

Slutade efter NP engelska idag. Alltså kl 11. Var nere på stan med Anna tills vi skulle klippa oss. Så nu är man nyklippt. I morgon ska jag till skolan en timme på en föreläsning sen är dagen slut.

12 maj

Kategori: Allmänt

Har haft en jätte bra helg på Kungsörstorp med ulk:arna. Är färdig ungdomsledare nu vilket känns jätte bra. Var hur fint som helst på Kungsörstorp och maten var också lika bra. Kom hem därifrån runt fem och då kom släkten coh vi firade mamma som fyller år idag. I morgon börjar jag halv tio och slutar tolv. Helt okej kan man säga, ska till Västerås när jag slutar med kusinerna och shoppa. 

11 maj

Kategori:

   

11 maj

Kategori:





ULK steg III

Kategori:



10 maj

Kategori:

I onsdags var det seriepremiären. Slutade med 3-1 till oss, känns skönt att blrja serien med vinst! Igår var det myskväll hos Anna med henne och Anton. Åt massor med godd och hade roligt. Idag så vara Anna och jag barnvakt åt Julia och åt även lunch där. Varit och ridit på eftermiddagen. Gick hyfsat bra, hästen var mrr framåt denna gång än tidigare. Har städat och nu lagar jag mat åt min familj. Åker på sista ULK:en imorgon i Kungsör.

Myskväll

Kategori:







8 maj

Kategori: Allmänt

Ligger på studsmattan och solar. Underbart väder igår och idag. Hoppas det håller i sig. Slutade halv två idag. Annette var på besök och hon bjöd på fika. Annars var det en bra dag gjorde inte så mycket. Idag är det seriepremiär, så ska in och äta och tagga för de snart. Känns bra iallafall.

härligt väder

Kategori:



6 maj

Kategori: Allmänt

Både sovmorgon och slutade klockan ett. Det var skönt att börja veckan så. Dagen blev kort som sagt så gick ner på stan med mina kusiner och åt mjukglass när vi slutade. Åkte ut till sorf sen. Gick en långpromenad där runtomkring på landet. Sen hade vi US-möte senare. Jätte mysigt möte då vi satt ute i solen och åt gott fika. Var kvar sen och kollade när Anna ref lektion sen åkte vi hem tillsammans. Kollar på hockey nu med familjen och halvsover.

5 maj

Kategori:

Vinst även i sista träningsmatchen. Känns underbart, 4-1 blev det. Ska ut och städa bilen nu sen sola. Får se om jag orkar med cirkelträning ikväll eller om det blir en springrunda istället.

4 maj

Kategori:



4 maj

Kategori:

Hade min första sovmorgon på flera månader idag. Vaknade dock klockan halv tio. Har spenderat hela min dag i princip hos Anna. Åkte tott henne på förmidsagen med moppe och och kom nyss hem. Har haft det jätte kul där och med god mat. Sista träningsmatchen imorgon innan serien så dax att sova så man orkar.

4 maj

Kategori: