there is always someone in this world who loves you

Kategori: Allmänt

Hej, precis kommit hem från en jobbig träning men satan vad kul det är. Känns som det kommer bli en jätte bra säsong med laget, nöjd. Inte bloggat på ett tag då jag haft massa saker att göra, men lite kort vad som hänt dom här dagarna.
Måndag: Åkte med bussen till Västerås och träffade Kim, gick på stan fick med mig en tröja från gina tricot och lite små saker. Saladsbaren satt riktigt fint till lunch sen vart det hem till han för att byta om och kolla lite på tv. Sen ner på stan igen och kolla på bio "en gång i phuket" riktigt bra. Efter den hyrde vi Paranormal Activity 3 och kollade på den under kvällen trodde jag skulle dö va läskigt det av ibland.
Tisdag: Ner på stan och det blev glass på donken till frukost, lika bra beach 2020 here i come! Sen softade vi där ett tag, vart hungriga och drog hem till han igen och åt pizza. Sen tog vi bussen till Erikslund där jag hitta en vår jacka. Sen åkte vi tillbaka till stan men tog bussen till Sala. Han precis hem bara sen skulle vi ner till idrottshallen för att kolla på damernas - innebandymatch som dom vann, skönt. På vägen hem tog vi en sväng till ica där man kunde hyra film för 10 kr lika bra att slå till på två men sen orka vi bara kolla på en "devil", dålig som den var också.
Onsdag: Ner till badhuset precis när vi vaknat vid 11 sen var vi där till 4 tror aldrig jag badat i 5 timmar var helt slut när vi kom hem. Sen åkt han hem och jag sov ett tag, men iväg på träning sen när man vaknat precis. Ligger i sängen hel död och taggar med musik för bästa Ebba komma i morgon love.

hemstaden nu kommer jag igen, västerås

Kategori: Allmänt

Hej, vaknade för ett tag sen och nu ligger man i soffan och kollar på Disney. Borde egentligen börja packa och fixa mig eftersom jag åker med 12 bussen till Västerås. Fick nyss pengar av mamma också så nu blir det att shoppa tills allt är slut, love. Blir även bio och mat ikväll där sen sova över och hem imorgon eftermiddag. Ska kolla på damernas-innebandymatch i morgon kväll första gången jag kollar på dom typ. Aja vem bryr sig ska börja packa och fixa nu.

vi alla är vinnare men på olika nivåer

Kategori: Allmänt

Vart i Mora sen torsdags och kom nyss hem. Kollade när pappa och Gustav åkte kortvasan på fredagen sen kom kusinerna upp för deras mamma skulle åka tjejvasan. Så på lördagen kolla vi när hon åkte det. När vi inte vart nere i Mora och kolla på skidor som va tråkigt så har vi mest vart uppe stugan och softat järnet. Helgen och dom andra två dagarna vart mycket bättre än vad jag trott. Iallafall så var det såhär nära att jag fick med min världens snyggas jacka hem också men sen fan den inte i min stolt, suck. Vi var även några timmar på aquanova äventyrsbad i Borlänge på vägen hem, nice. Men nu är man hemma och har packat upp allt. Ligger i sängen och kollar på gina tricot hemsida då jag åker till Västerås i morgon och är där några dagar med bästa vännen, saknar han så mycket. Så det blir bra. Juste får inte glöma fick även med mig en väldigt snygg Leksand tröja, kärlek.

lev livet och vänta inte, livet väntar inte på dig

Kategori: Allmänt

Hej, för tillfället ligger jag bara i sängen och lyssnar på musik. Stolt över mig själv att det gick så bra som det gjorde på engelska provet, gick säkert inte bra men kändes som det. Iallafall så åker jag bort i morgon så håller på och packar lite, jobbigt och vill inte åka bort. Men det blir säkert bra, stannar hellre hemma och är med vännerna och är i skolan oj. Ska fortsätta softa järnet nu sen blir det fotbollsträning kl 20.00 ikväll hur man nu ska orkar med det så sent, vi får väll se hur det går.

romme med dom bästa det kan inte bli mycket bättre

Kategori: Allmänt

Romme hela dagen med skolan helt okej. Softade den mesta delen med Anna, Anton och Ebba såklart. Gick väll bra att åka och fikandet gick mer än bra. Tror vi tog en fika paus efter att vi hade åkte 40 minuter kanske, men såna är vi bara att vänja sig vid. Men det var skapligt skönt att vara där istället för skolan och vädret var bra med kunde inte bli mycket bättre. Ebbas hand far lite lilla men hon klarar sig, stackare hoppas det blir bra snabbt.

never say never

Kategori: Allmänt

Hej, helgen har vart helt sjukt bra. Vart med dom bästa fan vad vi softar med livet alltså. Massa godis, chips, drick och B&j såklart. Vart ju inte sämre att vi vart väckta av väldens bästa pappa som hade gjort pannkaka kl 11 åt oss sen vart de B&J på dom också såklart, han är bra han. Vi kollade väll ett antal filmer igår kväll/natt och hade det bara allmänt mysigt verkligen. På eftermiddagen när dom åkt hem vart det att städa upp på hela rummet, jag som hade städat innan. Det såg man ju inte precis när dom lämnade huset, men vi hade det bäst iallafall. Pluggat engelska som bara den död nu orkar inte med skolan, den suger nu. Åkte till morfar och mormor samt kusinerna några timmar nu på kvällen, lite fika och prat. Nu ligger jag i världens skönaste säng och lyssnar på musik, avrundar det så. Juste Anna och jag kollade på "Justin Bieber - never say never" igår och sen idag igen, stolta!

 

 

ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Kategori: Allmänt

Hej, precis kommit ut ur duschen efter en timme. Mina duschar blir aldeles för långa verkligen, men det är så skönt verkligen. Däremot gillar inte pappa när räkningen kommer på allt duschande. Trodde det var gratis att duscha? Aja nu vidare, skola och kladdkaka till lunch. Veckan kunde ju inte sluta bättre, sen stallet och nu hemma mys med familjen med mat och TV. I morgon blir det tränig och till kvällen kommer bästa tjejerna mys.



ångra aldrig något som fått dig att le

Kategori: Allmänt

Hej, helt död efter skoldagen. Känslan när jag vakna i morse va ska jag "försova" mig till kl 12, skulle vart skönt att gjort det. Men nej ska sköta skolan lika bra det. Musiklektionen idag började med att kom gående upp för trappan träffade bror min sen gick vi vidare och mötte hela klasen som redan hade börjat och satt i trappen och sjöng, mysigt. Grupparbet och min, Anna, Moa och Anders grupp gör bästa låten, ville bara säga det. I morgon blir det softar dag sovmorgon sen några lektioner lunch (kladdkaka till efter rätt) veckan höjdpunk liksom. Efter allt det blir det till stallet och hoppa med Taizon världens klumpeduns när det gäller hoppning, men det får funka. Plugga matte och engelska nu återkommer om jag överlever pluggandet. Sommarlov nu orkar inte med skolan.



äkta vänner är som converse alla vill ha äkta

Kategori: Allmänt



the time is still missing

Kategori: Allmänt

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - ja
Isåfall vad? - angår inte dig
Har du skämt ut dig? - lever livet så svar ja många gånger
Har du ljugit för en vän? - ja men ongrar det fortfarande
Har du varit ute en hel natt? - inte hel nett men långt ut på natten
Har du blivit tagen av polisen? -nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? -ja

2011

Hur har året varit för dig? - upp och ner men mest bra, hänt mycket under året
Bättre än förra året? - ja eller minns inte 2010 precis
Någonting du aldrig kommer glömma året 11? - italien men bästa vännen och mycket mer
Har du flyttat under år 2011? -nej men 2009
Har du hittat en ny låt som du älskar? - ja
Har du kysst en främling? - nej

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit år 2011? - olyckligtkär eller vad man ska säga, lång historia
Har du varit kär? - ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej

SORG & HÄMND

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - inte vad jag vet och hoppas inte på det
Har någon i din släkt avlidit? - vet inte
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - inte vad jag vet
Varit i slagsmål? - nja

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? - ekebyskolan och världens bästa klass
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej ingen vågar
Hatar du någon på din skola? -ja
Har du gjort något framsteg? - ja
Haft alla rätt på ett prov? - ja

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? - ja
Har du förlorat en vän? - nja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? -ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej, man gör inte det om man är en riktig vän
Har du ljugit för en bästa vän? -nej
Har du haft en relation med en vän? - nej
Har du många killkompisar? - tillräkligt många


vill till rymden men stjärnorna finns här

Kategori: Allmänt

Hej, funderar på att börja blogga. Vafan alla gör ju det känns det som och varför ska man inte hänga på och göra de också då? Vad ska skrivas här då. Det får väll blir det som kommer för stunden och känns bra.Idag skola tre lektion och slutade kl 13 plus pizzabuffé på de, skolan kund inte blivit mycket bättre idag. Stannade kvar ett tag med Ebba och Saga, lagom soft så där. Sen stallet för att kolla när Ebba och Dukat hoppade, såg ut som det gick bra. När det var klar så kunde man ju såklart inte få skjuts hem så det var bara att ta cykeln och trampa hemåt, jobbigt jobbigt jobbigt dog nästan ett tag där.Plugga jävla engelska glosor skit nu känns mer än jobbigt verkligen. Kanske blir att gå ut och gå lite senare då mammas kompis kommer, känner inte för att vara hemma då. Antagligen kommer den lata sidan av mig fram och blir kvar i soffan framför TV:n och softar resten av kvällen där medans jag förtränger det jobbiga engelska pluggandet.