morgondagen och godnatt

Kategori: Allmänt

Nu har Anna åkt hem och familjen har kommit hem till mig efter att vart och firat kusinerna. Åker till sorf i morgon bitti och blir där tills kvällen. Ska till Anna i morgon kväll och fira henne för hon fyllt år, blir bra! Ska sova nu eftersom de inte är någon sovmorgon i morgon som alla mina helg dagar framöver några månader! Godnatt. 

öser på bara bara öser

Kategori: Allmänt

ica kan verkligen

Kategori: Allmänt

livet leker kvällen fortsätter

Kategori: Allmänt

Hej, två lektioner i skolan och slutade tidigt. Åkte ut till sorf tidigt och red senare lektion. Hoppning med Xagovia gick riktigt bra, dock är hon fortfarande väldigt grön osv och hoppa typ 120 när hindret var 80. men det gick bättre än förväntan, glad. Åkte till ica med Anna senare och köpte sallad och lite med Anna och nu är vi hemma hos mig. Haft underbar kväll som inte är slut än. Ut till sorf i morgon bitti och vara där hela dagen. 

kvällsmats mys med Anna

Kategori: Allmänt

godmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon, klar för skolan redan bara mer än en timme tills jag börjar. Ska ner nu och äte frukost som pappa gjort sen kolla på tv sammtidigt. Har något svenska test sak nu på morgonen sen lite svenska av den timme som är kvar, vi har tre timmars svenska lektion! Sen matte och slutar efter de. Regnade skit mycket rentutsagt innat vaknade mitt inatten till och med utav de!

fryser efter att kollat på match ute i kylan

Kategori: Allmänt

Ny duschad och fryser efter att kollat på matchen ute i kylan. Lite tv kollande nu sen sovning. I morogn slutar vi 12.15 de äger ju. Ska ut till sorf efter de och ha lektion och hoppa med Xagovia då och vara ass. Inventering på Willys senare efter de, de suger. Men ibland måste man ställa upp för klubben! Avrundar så godnatt. 

lite nya bilder från skolavslutningen

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 

dagen vart kortare

Kategori: Allmänt

Dagen skulle vart lång men vart kort. Ja som sagt vi fick sluta kl 14 istället för 15.30, börjar undra om lärarna bara fjäskar nu i början. Vi fick även ta rast mitt i lektionen för att gå till willys? Men jag klagar inte. Var med Anna ett tag efter vi slutat, vad ska folk tror om oss när vi cyklar runt och bar påväg hem till mig haha. Var ut till sorf och fixa lite saker också. Varit ut till Norrby och tagit lag-foto kan inte påstå att de vart så bra. Kollade på herrarnas match efter som dom dock förlorade.

fått dator, fikat och tränat

Kategori: Allmänt

Hej, igår fick vi våra skoldatorer. Helt okej eller dom är riktigt bra! Nöjd iallafall. Var ner på stan idag efter skolan och fikade med Erika, mysigt länge sen vi träffades. Sen följde hon med hem ett tag. Åkte på träning senare, gick bra och roligt. Annars så var dagen bra, kan nästan hela engelska läxan som ska va klar om en vecka och klar med alla inlämnings uppgiter, bra! I morgon är de lång dag till halv fyra och bara omvårdnadsämnen så det är skönt. Har fotografering med fotbolls laget i morgon kväll. Ska fortsätta utforska nya datorn nu haha. Avslutar så godnatt. 

take me bake - rhodos 2009

Kategori: Allmänt

 
 
 

pluggar och tror jag är något

Kategori: Allmänt

Hej, hemma från skolan nu. Haft engelska nu för första gången med nya klassen osv, gick överförväntan jätte bra vill bara träffa Gerd nu och tack henne så mycket för hon hjälpt mig så mycket så de var jätte lätt nu!!! Läxa också så pluggar på den nu. Annars har dagen vart som vanligt soft och skön. Slutade halv fyra men de är en annan sak. Var ner på stan lite med Anna eller egentligen cyklade vi runt som idioter bara men. Träningen ikväll blev inställd men är inte som alla andra duktiga fotbollsspelare som skulle gått ut och sprungit själva eller något, själv tar jag det lugnt då och slappar på soffan med en bra film.

godmorgon börjar veckan med sovmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon, sovmorgon så har tagit de lugnt och ätit frukost och kollat på tv. Ska snart bege mig mot skolan. Segt att sluta halv fyra idag men de går förhoppningsvis fort. Träningen blev inställd ikväll så får väll hitta på något annat.

tv time

Kategori: Allmänt

Hemma efter US-möte som gick bra men tog ett tag. Ätit lite mat och kollat på tv med pappa och Gustav. Sitter vid datorn nu och ska ner och vara lite social med mamma som precis kom hem. Sovmorgon i morgon till halv tio så blir att kolla lite på film senare eller tv.

förlust mot västerås

Kategori: Allmänt

Hej, har vart i Västerås och spelat match nu på förmiddagen. Förlust med 1-0 segt, besviken och arg. Vi spelade ändå bra. Ny duschad och ska äta lite nu och plugga om jag orkar/hinner. Sen vidare ut till sorf för US-möte med tjejerna.

tillbaka till bloggen

Kategori: Allmänt

Hej, tillbaka nu och mycket har hänt. Skolan har som sagt börjat i onsdags. Vi är fem st i klassen och allt är väll helt okej, rätt sorf med så några kan man säga. Hade match i torsdagas vi förlorade men spelade bra. Igår red jag lektion på sorf markarbete med Xagovia gick hur bra som helt trots att hon vart väldigt stark och pigg men det funkar. Underbara häst! Åkte hem och träffa Anna efter och sen ner på stan för att sova där, fixade egen mat och handlade osv. Vuxenpoäng! Vart en lyckad kväll och hade det bra, idag har vi bara tagit de lugnt. Pappa bjöd oss på lunch på stan på johanssons kollade på ny mobil till mig också. Faster med familj kom och fikade, städat, lagat mat och nu äter en av mina grymma muffins jag gjorde! Tv kollande nu och tagga för match i morgon på förmiddagen sen möte på sorf på eftermiddagen.

sista dagen på sommarlovet

Kategori: Allmänt

I morgon börjar skolan och jag spenderade sista sommarlovs dagen hos farmor och farfar där det bjöds på lunch och de var därför jag åkte dit haha. Åkte ut till sorf sen och städade bus-boden och myste nere i stallet med hästarna. Gick till Franzerttis stall sen och träffade Ebba letade efter häst sko med tjejerna och borstade hästarna sen, mys. Hem och gjorde mat, vuxenpoäng där. Städade huset och diska på morgonen även, ja jag har dåligt med pengar nu om de märks. Ska kolla på svenska hollywood fruar snart, nu Robinsson med pappa och bror.

nya äventyr för oss alla nu

Kategori: Allmänt

 

träningen avklarad och nu tv

Kategori: Allmänt

Kommit hem från träningen nu som gick bra. Duschad och kollar nu på ensam mamma söker. Ska kolla på lite film och bara njuta av sista natten innan skolan börjar. I morgon har jag ingen aning om vad som händer har ingenting planerat känna jobbigt att inte vet vad man ska göra.. Avrundar såhär godnatt.

laddar för träning

Kategori: Allmänt

ny klippt och inga pengar kvar

Kategori: Allmänt

Gick upp tidigt idag, kl 8. Åt frukost fixa på mitt rum åkte ut till sorf och lämna lite saker sen kom Anna. Åkte ner på stan med henne, köpte en höst tröja, svarta jeans, hår saker och klippte mig senare. Vart även lunch på kina. Fräsch att klippt sig till skolan känns skönt, dock inga pengar kvar nu vilket är jobbigt! Träning senare i kväll nu bara softa och njuta av sista tiden av lovet.

kanot paddling

Kategori: Allmänt

hemma från några dagar i fjällen

Kategori: Allmänt

Kommit hem från fjällen nu. Haft det bra med bra väder och allt. Klättrat upp på ett berg en dag, fiskat, paddlat kanot och ätit god mat. Fast har ändå längtat tills den här dagen att få komma hem. Åkte ut till sorf direkt idag när jag kom hem på eftermiddagen för att mocka ur fyra av uteboxarna som har används till tävlingarna i helgen. Jobbigt men de gick fort och vad gör man inte för klubben. Ny duscha nu och ska lägga mig i den ny bäddade sängen och kolla på film snart. I morgon kommer Anna in till stan träffa henne och gå på stan sen klippning efter lunch och avslutar dagen senare med träning. 

bergs klättring till snön

Kategori: Allmänt

familjen, glass och OS

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan med hela familjen och äter glass och kollar på OS. Gick jätte bra när jah red, ny och pigg häst och det kunde inte ha gått bättre för att vara första gången på väldigt länge. Ska väll lägga mig i sängen och kolla på film och sova sen. Har träning tidigt i morgon så.. sen kräftfiske på kvällen!

kladdkaka

Kategori: Allmänt

i väntan på kladdkaka

Kategori: Allmänt

Sitter i Kristines soffa och väntar på att kladdkaksrecept vi gjorde ska bli klar. Passar på att låna hennes iPad lite, vill också ha en! Vi har bara kollat på tv sen vi vaknade. Rätt skönt ändå. Åker hem med bussen om en timme sen vidare till Sorf, längtar!

kristines place

Kategori: Allmänt

Sitter i Kristines säng och har precis kollat klart på en film med henne. Hade sätt filmen flera gånger innan men bra ändå. Var hos kusinerna på dagen innan jag åkte hit, åkt fyrhjuling som vanligt och så haha. Nu ska vi väll kolla på en till film eller bara prata och slappa. Åker hem i morgon efter lunch och då ridningen, äntligen säger jag bara längtat! Inte vart i stallet på länge. Godast så länge!

åker till västerås snart

Kategori: Allmänt

Städat hela huset och fixat och nu ska jag åka till Västerås till Kristine och Kim. Ska till kusinerna innan och vara där tills Kim och K kommer hem. Saknar dom enormt mycket.

ligger i sängen och kollar på desperate housewives

Kategori: Allmänt

vänner kommer och går men bara äkta består

Kategori: Allmänt

Sov hos Anna igår till idag, pizza och så hyrde vi film. Idag har vi mest kollat på tv som vanligt när vi träffas haha sen åkte vi in till stan och kolalde på tv matchen. Som sala ff då förlorade. Kändes rätt ovärt att betala 100 kr för att kolla på matchen men okej. Skulle somsagt också själv ha spelat match som vart inställd, rätt skönt ändå eftersom det regnade så mycket.

sala ff - tv laget på silvervallen

Kategori: Allmänt

kvälls bloggning

Kategori: Allmänt

Vaknade vid ett idag och la mig i soffan då och kollade på OS. Åkte ut till kusinerna sen ett tag med familjen sen hem och iväg på fotboll. Hade kick off med fotbollen så kom väll hem runt 10. Ligger i sängen nu och försöker sova. Var även hos mina andra kusiner igår på kalas. Vart där i torsdags ett tag också och badade uppe i gropen sen gjorde vi inte så mycket, godnatt.

vädret suger för tillfället

Kategori: Allmänt

Igår var jag med Anna vädret sög och de regna så vi bara softade hos mig. Hon sov över här också så idag var de dåligt väder också så vi var kvar hos mig och gjorde inget speciellt sen åkte vi till henne ett tag. Vart på träning nu på kvällen. Ska äta frukt och kolla på film nu.