god avslutning efter hårdträning

Kategori:



31 januari

Kategori: Allmänt

I morgon är det fredag igen de är vi glada för. Idag var de lång dag i skolan. Bara vård lektioner som vanligt på torsdagar. Gjorde klart redovisning och redovisade den sen. Gick bra och fick tbx ett prov också som hade gått bra. var ner på stan med Anna lite efter att vi slutade. Köpte en vattenflaska och ett träningslinne som jag sedan invigde med ett corepass nu på kvällen.

30 januari

Kategori: Allmänt

Vanlig dag idag. skrev vård prov som gick sådär var svårt och konstigt. Dagen gick fort annars. Pluggade och städade huset när jag kom hem. Har varit på cirkelträning med fotbollen och ätit tacos med familjen också nu på kvällen. Ligger i sängen och äter frukt och ska kolla på en film sen sova nu. Godnatt.

29 januari

Kategori: Allmänt

Har kört ett box/styrkepass med Anna som avslutning på kvällen. Först var de skola idag inget mer med de. hade utvecklingssamtal som gick kanon. Följde med hem till Anna när vin slutade var ett tag sen. Sen inte till stan för att träna som gick jätte bra. Hur kul som helst med boxen verkligen. Nu pluggar jag ska ska nog städa lite spå rummet sen sova.

28 januari

Kategori:

Då har en ny vecka börjat också. Började med sovmorgon semester skola till ett. Pluggat lite från jag kom hem, fikat semla med familjen och gått 5 km PW. Ska baka kladdkaka till pappa snart för han har namnsdag semester iväg på fotbollsträning.

första semlan för året

Kategori:



ny köpt

Kategori:

27 januari

Kategori: Allmänt

Hemma i Sala igen. Vi tog lång sovmorgon idag sen gick vi ner på stan och köpte lite saker. Köpte två tröjor och två skal till mobilen. Somsagt hemma nu ska byta om och cykla ner till idrottshallen snart för att avsluta helgen med ett cireklträningspass. 

26 januari

Kategori:

Sitter hemma i Kims lägenhet nu och kollar på tv. Åt tacos på stan och kollade på bio. Flight kollade vi på som var riktigt bra. Ska fortsätta kolla lite på tv nu sen sova för att orka med dagen i morgon.

lördags bio

Kategori:



26 januari

Kategori:

Sitter på Västerås bussen till Västerås och Kim. Ska spendera de två sista dagarna på helgen där. Bio och middag på stan väntar ikväll. Har varit på fotbollsträning tidigare idag och fikat med faster och familj.

myskväll med familjen

Kategori:



25 januari

Kategori: Allmänt

Helgen har börjat och den började perfekt. Skrev två prov och fick reda på ett som vi skrev tidigare i veckan. Slutade även tidigt. Cyklade ut till stallet sen fixade och bara myste. red lektion sen hoppning (stuts) gick hur bra som helst. Hästen var helt underbart, lugn och hoppade rätt hela tiden. Är så glad! Ätit mat med familjen nyss och nu spelas de gta med Gustav.

24 januari

Kategori: Allmänt

Var inget vårdprov idag fel av mig. Det är i morgon tydligen. Matte prov i morgon också. Var en soft dag i skolan idag. Överraskningen i matsalen var paj som var riktigt god. I morgon är det som sagt bara prov i skolan och slutar 12 så klagar inte. Ska ut till sorf när jag slutat och hoppa och fixa.

23 januari

Kategori: Allmänt

Snart är det helg igen. Skoldag som vanligt idag. Kollade på film i aula, läxförhör på engelskan och genomgång till matteprovet. En PW på 5 km och cirkelträning med fotbollen avslutades dagen med. Ätit fruktsallad med familjen nyligen och nu pluggas de inför vård provet i morgon.

22 januari

Kategori: Allmänt

Hemkommen efter ett box/styrkepass i idrottshallen. Gick riktigt bra och var super roligt. Skola annars idag inget speciellt med de. Pluggade och sprang när jag kom hem. Nu blir det mer plugg sen lite tv tittning som avslut på dagen.

20 januari

Kategori: Allmänt

Hunnit kollat på två innebandymatcher, pluggat och haft sovmorgon idag. Ska plugga mer nu sedan ner till idrottshallen för att köra ett cirkelträningspass som avslut på helgen.

grattis ida på födelsedagen

Kategori: Allmänt

19 januari

Kategori: Allmänt

Idag hade jag sovmorgon sen fotbollsträning. Pluggade lite efter träningen sedan drog jag mig ner till idrottshallen för att kolla där broder min spelade innebandy match. Cyklade till ica och träffade Elin sen vidare till Anna och spenderade kvällen där med tjejerna och firade Ida som fyller år idag. Hade det jätte mysigt. Precis kommit hem därifrån nu. Nu väntar en film kombinerat med melon käk.

18 januari

Kategori: Allmänt

Nu är det helg igen. Svenska redovisningen gick bra idag i skolan. Förutom de så vara de inget speciellt i skolan. Cyklade ut till sorf när jag slutade och fixade stallet där. Red sedan lektion lite senare med Xagovia, gick jätte bra. Har kollat på hockey och ätit gott med familj annars ikväll. Ska nog sova snart, skulle vara skönt med många timmar sömn. I morgon är de fotbolls träning på förmiddagen sen får vi se avd som händer därnäst.

gotti gotti

Kategori:

träning och plugg

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag i morgon igen. har gått PW 8 km efter skolan, kört ett core mix pass nere i idrottshallen och pluggat efter att jag slutade skolan. Inget speciellt i skolan. I morgon är det svenska redovisning, känns bra är förberedd så de går nog bra. Ridlektion mot kvällen sen.

mycket träning nu för tiden

Kategori: Allmänt

Då var det redan snart torsdag. veckan hittills har bestått av skola varje dag inget speciellt med den, fotbollsmöte angående kommande säsong, mycket träning varje dag och plugg. Precis kommit hem från cirkelträning med fotbollen. I morgon är de lång dag i skolan sen blir de en PW eller något liknade på eftermiddagen.

kör sten hårt

Kategori: Allmänt

Nu har vännerna åkt hem. Vi var ner på stan idag och åt mat. Så där blev det en PW på 5 km sen när dom nydligen åkt hem så sprang jag 5 km. Ska fixa mig coh städa rummet lite smått nu för att sedan åka till Västerås för att fira morfar som fyllt år. 

allting är perfekt

Kategori:

Då var det helg igen. Inlett helgen perfekt. Fick sluta en timme tidigare och spenderade sedan fem timmar i stallet. Vilket var mys. Red lektion senare och hästen vara bättre än någonsin. Skyndade hem efter ridningen och vännerna från Västerås kom. Haft myskväll framför soffan tillsammans med dom. Ska fortsätta vars social med dom nu.

myskväll med vännerna från Västerås

Kategori:



som jag har längtat

Kategori:



bra avslut på dagen

Kategori:

kör hård träning

Kategori: Allmänt

Skolveckan går mot sitt slut nu. De gick fort. Skönt att vara tillbaka till rutiner osv. Har sprungit 5 km idag som jag även gjorde hela veckan tidigare. Lika bra att ligga i nu. I morgon är de ridning efter skolan sen kommer några vänner hit.

tillbaka till allvaret

Kategori: Allmänt

I morgon börjar allvaret igen. Skolan alltså. Längtar redan tills helgen. idag klippte jag mig blev nöjd. Skönt med nyklippt hår fräscht osv. Köpte även en stickad tröja och en skjorta när jag ändå var nere på stan. Har varit ute på en springtur på eftermiddagen också. Precis kollat klart på en film och ska försöka sova nu. Godnatt.

silver i julcupen och kall dag i heby

Kategori: Allmänt

Gårdagen spenderades i idrottshallen hela dagen. Spelade alltså julcupen. Slutade med att vi kom två. är jätte glad över de. Avslutade dagen sedan med thaimat och Ebba sov här. Idag gick vi upp tidigt för att cykla till Franzettis stall och vidare till Heby på tävling. Var väldigt kallt hela dagen. Många fina rundor blev det och alla felfria. Mat hemma hos dom sedan på eftermiddagen och sen US-möte därefter. NU väntar kvällsmat och ett bad samt film tittning.

hemkommen från fjällen

Kategori: Allmänt

Hemkommen från en vecka i fjällen nu. Haft det bra där. Åkte mycket skidor, ätit god mat, haft massor med snö och bra sällskap. Men nu är det skönt att var hemma. Nytt år också och nya möjligheter. Ska iväg på träning halv nio sen på lördag är det julcupen. Är så taggad inför de. Ska fortsätta mitt lov hemma i Sala nu med vänner. Ha en bra fortsättning!

gott nytt år

Kategori: