valborg

Kategori: Allmänt

Valborg blir nog inte som planerat. Fick nyss reda på att det bli match ändå efter alla omständig heter. Ingen aning om vad som håller på att hända med laget, känns som det snart är borta och allt. Aja jag har en plan B i vilket fall som helt om det blir så. Vaknade tidigt idag, städat och hjälp till hemma hela dagen. Gjort klart hk uppgift och lagat mat. Karin och Julia (faster och kusin) kom på eftermiddagen och fika. Gullig kusin som äter på sina egna strumpor, myyys. Annars så har jag precis kommit ut ur duschen och är inte taggad för valborg längre. Vill inte spela match i morgon. Åker till Agnes ikväll och äter och så med Anna och Anton också samt familjerna till. In till stan sen och bara vara. Ska kolla lite på tv nu så håret torkar sen börja fixa mig.


aldrig hunnit gjort så här mycket på en dag

Kategori: Allmänt

Hunnit gjort så mycket idag. Började dagen med att jag vakan 08.30 vilket aldrig händer på en helg dag. Cyklade ut till sorf efter att jag vart vaken en timme och kollade på Ebba, Anna och Frida som red i ridhuset. Sen gick vi till Ebbas stall och red dom där ett tag. Vart kvar där ett tag med Ebba sen cykla hem. Städa rummet och åt mat sen cykla ut till sorf igen på möte. Sen cyklat hem igen och nu hemma. Karina och Julia kom även ett tag och fika och lite sånt, mysigt. Ska snart ut och gå med Anna.

sombody i used to know

Kategori: Allmänt

Hej, blev väldigt sent igår. Red som planerat vilket gick dåligt då hästen inte ville som mig och bara krånglar. Fixade klart i stallet och allt sen hämta mamma mig. Skyndade att duscha och fixa mig igen. Gick och mötte Anna och sen vidare till ica för att köpa lite gott. Sen gick vi hem till henne och vart där hela kvällen, kolla på film, prata, åt massa, skratta. Tiden gick fort och rätt som den var hade klockan blivit 12 då gick jag hem. Vaknade 11.30 idag och efter de inte gjort så mycket. Hjälpt mamma lite ute, åkt till kusin Anna och fikat, stan med mamma och bokat hår uppsättning till avslutningen, fått en skjorta och benskydd, lite sånt. Vart hemma ikväll och kollat på tv och ätit gott med familjen. Nu blir det sängen och sova, godnatt.

hej då mitt betyg i biologi

Kategori: Allmänt

Sitter på sorf och äter godis. Nationella i engelska idag vilket gick okej. Fick tbx nationella biologi och andra biologi, ingen kommentar om de bara hej då mitt betyg. Ska snart ner i stallet och fixa samt rida senare. Blir att träffa Anna ikväll och hitta på något.

Kategori: Allmänt

kommer inte på någon rubrik

Kategori: Allmänt

Skola som vanligt idag. Fick inte fika på svenskengelska idag heller, idrott flummade runt med Anna hela lektionen. Vi gjorde typ inget var uppe i judo salen och hoppa över en stor boll och hade allmänt kul bara. Inte hänt så mycket mer. Åkte med Ebba ut till stallet och red Linda pindas häst Lillen. Gick bra och Linda fick vara lite ridlärare åt mig också när vi kom tillbaka och red i paddocken. Inte nog med att hon är min lärare i skolan nu också när jag rider haha. Vi red iallafall ut först 30 min typ sen 30 min i paddocken. Mockade och fixade allt sånt sen och vänta på att mamma skulle hämta oss. Nu ligger jag i sängen och fryser som en dåre, ska kolla på fotboll nu med pappa. Lång dag i morgon i skolan= skjut mig tack.

mina fina vänner

Kategori: Allmänt

glömmt det som var och ser bara framåt nu

Kategori: Allmänt

Hej bloggen och dom få läsare jag har. Skoldagen gick fort slutade 1,5 timme tidigare så de duger. Gick ut och gick 1 mil när jag kom hem också, duktigt. Sen ner till lärkan med mamma och kolla på Gustavs fotbolls match. Dom suger haha. Gick en vända med mamma också då. Inte gjort så mycket mer idag, fått lite lagom med stryk av min bror vilket inte är okej eftersom han är 3 år yngre. Även hur sugen som helst på jätte kladdig kladdkaka, den ska vara som kladdkaks smet.

det går upp och ner, livet är som en ända stor berg och dalbana

Kategori: Allmänt

Matchen gick år helvetes dåligt och nu kännes det som fotboll inte är min grej. Men den gick säkert bra men orkar inte bry mig för är inte nöjd gick inte bra för mig. Nu ligger jag i sängen som är ny bäddad och jag ny duschad, fräscht!

kommer aldrig glömma det som var men finns inget kvar att kämpa för så går vidare

Kategori: Allmänt

Vaknade för en timme sen så man kan säga jag tog sovmorgon som planerat. Pappa hade även beställt hem pizza tills jag vakna så det var ju ännu bättre. Vart tvingade att gå ut och kratta löv men överlevde, barn arbete på högnivå säger jag bara. Har samling för match om en timme nu så ska börja packa och tagga för match mot Heby.

att reta någon så mycket att man ser i blickan av personen att den hatar än

Kategori: Allmänt

Tillbringade gårdagens kväll och hela dagen idag i Västerås med mia fina vänner där. Hade saknat det. Men innan det blev avfärd dit så var det hoppning på schemat på lektionen, hoppade med Zampeth vilket gick hur bra som helt då jag hade henne första gången. Stolt och ramlande inte av som förra gången... Haha, åka till K sen efter stallet iallafall och vart där med Kim också. Vi gjorde inte så mycket mest bara var och hade det bra. Vaknade 07.30 i morse då jag trodde det blivit is tid i det där rummet. Lika bra att väcka dom andra så gjorde de. Sen åkte vi in till stan vid 12 och åt mat, kolla bio och köpte kläder. Fick med lite saker hem, underkläder, jeans och en tröja. Blev bio American Pie grym! Sen softa vi på donkne i två timmar med glass tills bussen kom och nu har jag kollat på fotboll med pappa och Gustav. Pappa har även kollat för mycket på tv så han har hört att forskare har kommit fram till att hjärna smälte av för mycket facebook och andra onödiga saker. Tror till 100 % på det han säger, nej.

I morgon blir det sovmorgon så hela dagen försvinner och slipper göra något. Match mot Heby sen på eftermiddagen.

tiden är snart ute, men jag tänker på det som vart och bara ler av hur underbart det vart med er

Kategori: Allmänt

Rätt soft skol dag, engelska nationella, musik där vi bestämde avslutningslåt med klassen vilket vart bra men vill inte sluta och splitras från klassen.. Klass råd och svenska gjorde inget eftersom jag är klar sen någon tant och gubbe som prata massa på sista lektionerna. Ebba följde med hem sen, vi åt lite och gick sen till lärka och softa runt där på gungorna vid skolan. Nu ska jag snart ut och gå med Anna panna, vilket blir nice. I morgon är det utvecklingssamtal då jag missar sovmorgonen också suger åt helvete! Blir iallafall fika sen på svenskengelska för jag och Saga äger. Vi har även spexfoto i morgon, är super taggad och det kommer bli snyggt. Bästa temat eller va det heter och allt haha. Åker till Västerås efter stallet och blir där i helgen med mina fina vänner, nice saknar de.

vill till rymden men stjärnorna finns här

Kategori: Allmänt

Skolan gick segt, Saga och jag vann tävlingen på svenskengelskan så på fredag blir det fika. Är man proffs så ja. Dans på idrotten jag och Sara är grymma haha. Kollade på film på engelskan vilket var soft. I morgon är det nationella i engelska, suger. Film på biologin också så det var soft dag men lång. Ska snart cykla till träningen med min träningsvärk i benen.


lev livet precis om du vill, du har bara en gång på dig att göra det

Kategori: Allmänt

Hej, skolan gick fort slutade 14.15. Var till syv och fick reda på att jag kom in på de program jag sökt, skönt. Blev klar med svenska inlämningen och gjorde klart halva hk inlämningen på svenskengelskan. Det går bra nu. Nationella prov på torsdag i engelska också. Nästan klar med min sak på slöjden som jag började med när jag börja 9:an. Proffsigt att jag hunnit gjort en sak sen jag börja på Ekeby vårterminen i 7:an haha. Anna följde med mig hem efter skolan vi gjorde negerbollar som var helt onödigt då vi inte behöver ha de. Men det var gott sen kolla vi bara på tv och hade det bra. Lagom skönt att vi inte har några läxor den här veckan! Anna åkte nyss så nu lyssnar jag på musik och kollar efter kläder, shopping i helgen love. Kanske ska ut och gå med andra Anna sen, får se.

saknaden stiger lika snabbt som tiden går

Kategori: Allmänt

Värdens jobbigaste tränig på länge. Sprungit upp och ner för backa på spåret, fick ingen luft och insåg hur sämst kondition jag har. Nu ska jag verkligen börja träna ännu mer, springa på spåret varje dag jag inte har träning. Nu är det okej efter en varm dusch och lite mat. Ligger i soffan och kollar på tv har det bra. Ska gör klart hk papper sen kolla på film. Skoldagen var seg, engelska prov som gick dåligt. Slutade även 15.30 som inte gjorde dagen bättre. Damsög hela huset + mitt rum och plockade undan saker och plockade ur och i disk maskinen när jag kommer hem, anledningen till allt detta fjäsk för mamma är att jag ska till Västerås i helgen. Man måste ligga på topp på mammas lista då. Blir skönt att få komma dit och shoppa, bio och vara med mina två bästa. Saknar. Nu ska jag fortsätta kolla på tv med Gustav och plugga.

chokladmuffins & jordgubbar

Kategori: Allmänt

Äter chokladmuffins med jordgubbar och kollar på one tree hill, kan inte bli en bättre söndag. Sov hos Anton med Anna och Agnes också igår till idag. Tv-spel spelanden, dricka och chips/godis, slum, hoppat studsmatte mitt i natten, öst musik, skrattat, åkt moppe, sånt vi gjort. Helt okej lördag verkligen, super rolig. Familjen åkte till Västerås men jag fick bli hemma schyst.. Träning i kväll också lika bra de! Nu vet ni att jag lever, ha det bra.


vi ses, vi hörs, i dina drömmar

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt vilket är väldigt ovanligt, kollade på film och åt frukost, fick sms om att match är inställd idag. Hunnit med det hittild. Ica snart med mamma och handla lite, sen till kvällen bär det av till mina fina vänner. Blir en riktigt bra dag de!

fredagen den trettonde och det straffar sig direkt

Kategori: Allmänt

Soft skol dag börja 10 och hade två lektioner. Klippte mig efter skolan, fräscht. Cyklade till stallet sen och hade markarbete/hoppning med Lorden gick inte alls bra, då jag även lyckades ramla av. Den där hästen och jag funkar inte tillsammans. Sen efter det blev det pizza, B&J, prat, skratt med US-tjejerna + Ebba,mysigt. Ligger i sängen nu och ska nog sova snart då jag fick reda på att jag ska spela match i morgon, vilket vart jobbigt. Det jobbiga var att det inte vart sovmorgon haha.

kommer alltid minnas det som var men nu går jag vidare

Kategori: Allmänt

Läkaren, skolan, glass, skratt, lång dag, ont i magen, gått hem, lagat mat som blev misslyckad, gått 1 mil med Anna ja det är vad jag hunnit gjort på min dag ungefär. Fick gå hem då jag fick skjuts av mamma till skolan, vilket var väldigt jobbigt med tanken på att dator va i väskan. Gick ut och gick med Anna direkt när jag kom hem och nu lagar jag mat och det är allmänt kaos i köket! Ska duscha sen och kolla på kära on tree hill som jag fått låna av min fina vän, tack.

lev livet för fan innan livet lever fan med dig

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen nu och har det allmänt bra bara, lyssnar på musik och softar. Skolan gick fort, var i tid till svenskengelskan och vi var där innan Kalle! Rekord typ tredje gången det händer. Pluggade hela lektionen också! Sen var de engelska provet också som gick okej, gick väll som vanligt på engelska prov. Dryga med Ann-Sofie på matten sen, älskar det haha. Sen efter några lektioner till sluta vi. Fika med Anna och Ebba på Johanssons mysigt. Sen gick vi runt på stan i några timmar. När klockan var 18 gick vi till bion och kolla på bio som ksk bjöd på, lyx. The hunger games grymmaste filmen hitta drömkillen där också, kär! Den var iallafall jätte bra skulle lätt kunna se den igen. Sen cykla jag hem, duscha, packa godis/kakor till klassen och nu hamnat här. Får även säsong 8 av one tree hill i morgon av Agnes, överlycklig gissa vem som kommer vara trött på fredag efter att kollat på film hela natten? Jo jag men värt det. Ska nog sova snart också, lika bra om man ska orka med dagen till 15.30 i morgon. Men torsdagar går alltid så fort ändå med klassen, godnatt.

mitt leende betyder inte alltid att jag är glad, utan att jag är stark nog att le även när de gör ont

Kategori: Allmänt

Lovet är slut och det känns inte alls bra. Har inte hunnit allt jag vill, inte träffat någon av mina fina vänner från Västerås vilket känns jobbigt. Men har haft det helt okej ändå här. Hunnit gjort så mycket på en vecka. Idag har jag bara vart hemma, pluggat, spelat ps med Gustav och hans kompisar, ätit ica salad vilket är det godaste som finns sen har jag inte gjort så mycket mer. Nu pluggar jag på glosorna och hoppas att det kommer gå bra på provet i morgon även fast jag inte pluggat så mycket. Känns ändå skönt att det är skolan att få vara med klasen, bara några månade kvar med dom.. Men längtar tills sommarlovet och att börja på gymnasiumet, hoppas det blir bra nu bara. Ska kolla på hockey nu med familjen.

every brunette needs a blond friend

Kategori: Allmänt

Hej bloggen, precis kommit hem från en match där det blev vinst och allt mot Heby. Även om det bara var en träningsmatch men kul. Blev lite ändra så Ebba kommer ej, är för förskylld och engelska provet hade jag förträngt så nu måste det pluggas. Nu sitter jag i köket och äter vart super hungrig efter matchen. Ha det bra ska plugga nu!

never give up

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem ffrån 1 timmes promenad med Anna. Skönt, dock fick vi skjuts hem då vi ointe orkade gå hela vägen hem. Såklart hade pappa fixat bästa maten också (pastasalad) när man kom hem. Nu blir det oth och sängen. Match i morogn trots att jag är sjukt förskyld. Det får gå så som det går. Godnatt.

fast jag inte saknar dig så känns det som att världen skulle rasa om du glömde mig

Kategori: Allmänt

Hej, hunnit gjort rätt mycket sen senaste uppdateringen men här igen nu. Haft äggletning på sorf i fredags som gick bra. Stallet på lördags morgonen sjukt jobbigt att gå up så tidigt. Ridit på lördagen (Rubikon) aldrig att jag kommer börja gilla den ponnyn, usch. Mormor och morfar kom iallafall igår kväll åt mat och sa va inte så social. Fick iallafall också ett par röda tretorna gummistövlar av morfar, bästa morfar! Somna tidigt så det blev 13 timmar sömn, underbart. Vaknade och hade 30 min på min att fixa sen skulle vi till farfar och farmor på mat och så. Men nu är jag hemma och pappa har även lagat moppen, lycklig. Ska nog plugga lite nu på efter middagen, engelska prov på tisdag, fuck off. Aja blir ändå ingen pluggade säkert men låter bra att säga att jag ska. Har även lånat säsong 7 av oth av kusinen, nördar som fan nu, bästa serien som finns och beroende av den. I morgon blir det match trotts förskyllningen bara att kötta på. Sen kommer nog Ebba hit på kvällen och sover över.

allting löser sig med tiden, tålamodet och modet är hemligheten

Kategori: Allmänt

Hej bloggen och alla läsare. Inte bloggat på länge nu då jag har hunnit gjort massor. Har fått påsk lov nu, äntligen säger jag bara längtat efter det. Men nu är det bara en vecka kvar på det. Kom hem igår kväll från fjällen där jag vart över helgen. Helt underbart, åkt skidor, badat och bara haft det mysigt med familjen. var bara att packa om och åka direkt till sorf igår när jag kom hem då vi (US) hade övernattning. Och idag har jag vart där på förmiddagen sen hem och Ebba kom, saknat människan så mycket. Vi GICK till nisses och var där ett tag sen GICK vi till sorf och kollade på hoppträning. Grymma vi är eller som GICK hela vägen till sorf från mig, 1000 mil okej. Sen fick vi skjuts hem då och träning på det. I morgon blir det att vara nere på stan och sälja kakor/godis med klassen. Så kom och köp mycket gott och bra till påsk! Ska även försöka hitta en klipp tid och äta/träffa Ebba. Sen åka till morfar och mormor på kvällen för att leta påsk ägg med kusinerna, längtar och älskar det. Säkert påsk mat också äckligt! Avrundar såhär med att jag även har en fet godis påse med mig hem från fjällen så ha det bra. Saknar min allra bästa kusse Anna också, kom hem!