30 mars

Kategori:

Ligger och halv sover på soffan samtidigt som jag kollar på hockey. Gick upp klockan sex imorse då jag hade stallet. Hade över cr som gick jätte bra. Varit på måns ols med familjen och mormor och morfar. Ätit påsk buffé där, var riktigt gott. Ska kolla klart på hockey sen gå ut och gå med Anna.

29 mars

Kategori: Allmänt

Idag har det varit fullt upp sen kl nio. Åkte ut till sorf vid nio för att förbereda för äggletningen som vi hade. Den blev väldigt lyckad! Kom hur mycket folk som helst och vädret var på topp hela dagen. Gick därifrån vid ett för att hinna till fotbolls samlingen. Åkte till Heby och spelade match som vi vann med 0-7, härligt. Skyndade tillbaka till sorf där hästen stod klar när jag kom kvart över fyra och lektionenr börja tjugo över. Red lektion som gick okej. Skyndade att gör klart hästen, mocka, soppa, fodra och allt på 30 min för att sedan hinna med duscha och åka till min faster på middag. Precis kommit hem därifrån och ligger nu i sängen helt slut och ska sova så jag orkar gå upp kl sex imorgon och ha stallet och CR.

28 mars

Kategori: Allmänt

Nu är det efterlängtade påsklovet här. Gick till ett idag. Skönt att börja lovet med att sluta tidigt. Cyklade ut till sorf och bara var där och kollade när folk red. Cyklade sen hem och sedan ner på fotbollsträning. Gick bra att träna och imorgon är det match. Köpte sallad efter träningen och bakade chokladrutor. I morgon har vi äggletnig på sorf så ska vara på de till halv ett sen skynda till samlingen för match sen spela match sen tbx snabbt tills ridlketionen börja och rida den och sen fixa i stallet. Kommer bli en stressig dag men de funkar.

26 mars

Kategori: Allmänt

Slutade halv två idag. Hade matte på morgonen sen var vi på en föreläsning sen idrott. Skönt med korta dagar. Pluggade på engelskan när jag kom hem och läste lite vård. Precis kommit hem från en springtur på 5 km. Ska plugga lite nu sen iväg på fotbollsträning.

23 mars

Kategori:

Precis kommit hem från en kväll hos Ida. Åt tacos, kollade på tv, bytte påskägg, prata och hade det bra med tjejerna.Hade sovmorgon i morse sen städade jag övervåningen och pluggade på förmiddagen. Var ner på stan och köpte lite saker med pappa sen. Imorgon ska jag på kalas hos en släktningar, till sorf på US-möte och på innebandy match på kvällen. Ska kolla på ett avsnitt av pll nu sen sova.

22 mars

Kategori: Allmänt

Nu är det helg igen vilket är skönt! Gick kort dag i skolan till tolv. Cyklade ut till sorf sen och städade och red där. Gick dåligt på lektionen men hoppas på bättre lycka nästa vecka. Snabb duschat och gjorde mig i ordning för att åka på innebandy match sen vid sju. Första kval matchen för sala och dom vann, härligt. Ligger hemma i soffan och kollar på tv nu men ska ta och sova strax.

20 mars

Kategori: Allmänt

Var hemma från skola igår också. Kollade på pll hela dagen och vid lunch kom mormor med ny lagade köttbullar. Anna kom även efter lunch och åt med oss och hade med sig glass. Kollade på pll och åt glass med henne resten av kvällen sen. Idag var jag iallafall i skolan. Slutade vid halv två. Nu ligger jag i sängen och kollar på pll.

18 mars

Kategori: Allmänt

Blev ingen skola för mig idag. Stannade hemma då jag inte kände mig frisk. Har legat på soffan hela dagen med Gustav som också var hemma och kollat på filmer. Ska avsluta dagen nu med att lägga mig i min underbart sköna säng och kolla på one tree hill och äta frukt. Hoppas att kunna gå till skolan imorgon.

frukost

Kategori:



17 mars

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och dricker te och är sjuk. Har iallafall haft en rolig helg på Strömsholm. Nya kompisar och ny kunskap. Ska sova första natten i min nya säng inatt. Hoppas den är lika bra som den förra. Får se om det blir någon skola för mig imorgon eller inte. Nu ska jag fortsätta kolla på mästarnas mästare.

ULK steg I

Kategori:

15 mars

Kategori: Allmänt

Vaknade i morse med jätte ont i huvudet och ont i halsen. Men gick till skolan ändå då det gick över. Skrev engelska prov på morgonen som kändes bra. Hade matte senare och efter de var skoldagen slut. Åkte ut till sorf och var i stallet och bara fixade och mös. Sen kom Ebba och bjöd på massa godis och annat! Är hemma nu och ska duscha och gör i ordning mig för att åka på möte.

14 mars

Kategori: Allmänt

Började dagen med pannkaksfruksot till mig och Anna som jag fixade helt själv. Blev rikgit lyckat! Började kvart över elva sen och skrev ett prov sen slutade jag kvart i tolv. Åkte till Västerås med Anna då. Handlade lite kläder och hade det allmänt bra där. Köpte ettt par svarta jeans, ett linne och en t-tröja. Nöjd med köpen verkligen. Kom hem vid fem och åkte med familjen till Västerås igen då för att hämta min nya säng. Nu är den hemma och får förhoppningsvis sova i den på söndag. Skulle även egentligne ha tränat för första gånen på 6 veckor men fick väldigt ont i halsen under dagen så hoppade det och börjar på måndag. Imorogn är det fredag bara possetift med det! Har två lektioner sen är det helg och ska då rida och sen iväg på möte på kvällen. 

pannkaksfrukost

Kategori:

13 mars

Kategori: Allmänt

Kort skoldag idag igen vilket var skönt. Imorgon åker jag till skolan vid elva för att skriva ett prov sen till Västerås för shopping med Anna. Ska göra lyxfrukost till Anna och mig imorgon får väll se hur det går. Har pluggat sen jag kom hem och städade nyss av lite på övervåningen. Tänker gå ut och gå en promenad nu sen blir det mer plugga till hälsoprovet som är imorgon.

11 mars

Kategori: Allmänt

Nya veckan började bra. Skoldagen gick fort. Hade ett prov som gick bra. Cyklade ut till sorf och kollade på lite lektioner och planerade en sak inför helgen ulk-kurs tillsammans med Ida. Cyklade hem sen. Har gjort en sammanfattning på engelskan som ska in på onsdag och gjort klart förberedelser för ulk. Nu ska jag plugga glosor och lite mer plugg.

10 mars

Kategori: Allmänt

Nu är helgen över. Har iallafall haft en bra dag. Började dagen med en springtur på 5 km. Sen massor av plugga hela förmiddagen och delar av eftermiddagen. Gick en lång promenad med Anna i den fina vädret. Sen bakade vi kladdkaka till us och åkte på möte. Mötet gick bra och nu är påsken planerad. Sen cyklade vi ner till stan för att gå på cirkelträning. Skapligt mör i kroppen nu efter dagen alla träning. Ska fortsätta plugga nu inför provet imorgon sen sova.

10 mars

Kategori: Allmänt

Avslutat kvällen med lagfest med laget. Hade jätte roligt. Annars så hade jag sovmorgon idag sen har jag varit ute och hjälpt pappa ute i trädgården några timmar och pluggat. Kom precis hem från lagfesten haft kul hela kvällen. Ligger sängen och äter glass och bör nog sova snart.

8 mars

Kategori:

Nu är det helg. Skoldagen gick fort slutade tolv. Hade svenska prov som kändes okej. Red lektion på sorf senare gick inge bra. Nu har jag ätit tacos med kusinerna som är här och snart ska vi kolla på tv.

7 mars

Kategori: Allmänt

Skoldagen var bra. Hade vård hela dagen precis som alla andra torsdagar. Slutade vid två. Gjorde kladdkaka och städade hela huset när jag kom hem. + poäng till mig. Åt kladdkaka och pluggade till svensk provet imorgon. Cyklade sen ner till idrottshallen vid 18 och körde ett corepass först sen ett boxpass. Skönt med mycket tränings energi. Imorgon är det fredag och ingenting kan gå fel då. Stallet och då ridlektion står på schemat på eftermiddagen och på kvällen kommer kusinerna från Västerås och hälsar på.

4 mars

Kategori: Allmänt

Nu är skolan igång igen. Hade iallafall ett jätte bra lov. Som sagt så var jag i Enköping hela dagenigår på ponny tävling. Gick jätte bra för tjejerna. Heby vann även sin första omgång i elit laget. Kom hem väldigt sent var helt slut. Dagen i skolan idag var inget speciellt ett prov annars inget. Nu har jag pluggat och ska städa rummet nu sen ner till idrottshallen för att kolla när Gustav ska spela match.

1 mars

Kategori:

Idag gick jag upp tidigt för att cykla till stallet och hjälpa Ebba där och kolla när hon skulle rida. Mös i stallet med henne och Linda hela förmiddagen sen skjutsade Linda ner oss på stan så gick vi och åt thai. Vi hann även med en fika på Johanssons innan jag skulle till sjukgymnasten. Gick bra där får börja träna fotboll om två veckor. Gick ut till sorf och red lektion som gick bra de också. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv med pappa. Imorgon ska jag till ikea med mamma och pappa på förmiddagen sen tacos kväll hos Franzetti och sova kvar där då vi ska iväg till Enköping på tävling på söndag hela dagen.