det tar på krafterna att göra saker hela tiden

Kategori: Allmänt

Helt slut efter natten på sorf. Började gårdagen med thaibuffé med US-tjejerna sen handlade vi massor till kvällen. Kvällen bestod av, spökrund, mat, lekar osv. Idag har jag vart hos farmor och farfar och avslutade dagen med att vara ass på sorf. Nu ska jag kolla på film och sova snart.

helt vanlig kväll på sorf

Kategori:



hemkommen från västerås

Kategori: Allmänt

Kommit hem från Västerås och Kim nu. Haft det riktigt bra. Dagen vart bara bättre också när det kom snö. Nu ska jag ner och duscha sen kolla på tv och njuta av lovet resten av kvällen. I morgon ska jag till sorf och US ska ha spökövernattning. Så sover kvar där också tills på onsdag.

börjar lovet i västerås

Kategori:

Sitter hemma hos Kim i hand lägenhet, kollar på tv och äter godis. Åkte hit igår vid lunch, gick på stan för att försöka hitta vinterjacka igår men hittade ingen. Åt thaibuffé till lunch på erikslund. Senare på kvällen avslutade vi dagen med att gå och kolla på bio. Avslutar såhär, nu ska vi ner på stan.

avslutade gårdagen med lite bio

Kategori:



b&j mys i början av höstlovet

Kategori: Allmänt

höstlovet har börjat

Kategori: Allmänt

Igår hade vi hallowen i skolan, var roligt. Åkte ut till sorf efter vi slutat med Anna och red lektion. Pärlan Xagovia var jätte fin på markarbete. Åkte hem och började lovet med min bäst vän och 2,5 timmar bubbelbad sen avslutade vi med B&J också. Idag har vi haft sovmorgon, krattat löv (duktiga), gått ner på stan för att leta efter vinter jacka till mig men hittade inget, kollar på handbollsmatch och nu bara slappar vi. Dom ska äta middag här i kväll så det blir bra. I morgon åker jag till Västerås och träffar Kim, blir även kvar där tills tisdag. Ha en bra lördag!

kom lite snö på våran promenad

Kategori: Allmänt

snart är det höstlov

Kategori: Allmänt

Nu är det snart vinter, har snöat idag! var på praktik eller vad de nu heter idag. Har pluggat och gått promenad med Anna på eftermiddagen/kvällen. Var snöstorm, kändes det iallafall som när vi kom ut från ica! Ligger i sängen nu och ska plugga lite mer. Efter morgondagen blir det en vecka höstlov! Ska bli skönt. Ska till sorf efter skolan och hoppa lektion med Xagovia, pärlan!

veckorna går så fort

Kategori: Allmänt

Hemma efter veckan näst sista skoldag. Haft matte test vilket gick bra, engelska glosor som också gick kanon. Lite vårdlektioner där vi bara pluggat till prov. I morgon har vi praktik dag eller vad det kallas. Vilket ska bli roligt. Sen på fredag är det höstfest i skolan så då blir de inge plugg. Ska kolla på lite tv nu sen åka ut till farmor och farfar.

avslutade dagen på sorf

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem efter luciaträning på sorf som gick bra, dom är så duktiga. Red Xagovia på dressyr senare vilket gick jätte bra. Lite stel men blev jätte fin mot slutet. Skoldagen innan gick fort osv. Nu pluggar jag till matte testet i morgon och engelska glosorna som också är tills i morgon. Ska kolla på svenska hollywood fruar kl 9 så måste plugga på nu.

nya vecka nya möjligheter

Kategori: Allmänt

Ny vecka och bara denna sen höstlov. Längtar så mycket till lovet. Dagen gick fort. Sitter hemma och pluggar nu. Baka muffins till luciaträningen i morgon. Ska ut och gå senare efter maten. Ha det bra!

avslutat helgen med underbara människor

Kategori: Allmänt

Haft en heldag i Enköping där det varit ponny hoppning. Många fina rundor med placeringar och mycket skoj under dagen. Men nu är det ändå skönt att vara hemma duscha och fräsch. Helt slut nu, sitter och pluggar massor inför sista veckan i skolan sen höstlov. Haft en jätte bra helg iallafall. Sov hos Ebba igår till idag också. Nu ska jag fortsätta plugga!

började helgen med en sovmorgon

Kategori: Allmänt

Haft sovmorgon till halv ett, vilket var skönt. Städat mitt rum och packat. Nu är jag klar för att åka till Oskar och fira han, grattis till dig 18 år nu! Åker direkt ut till Ebba efter vi vart där. Ha en bra helg allesammans!

helgen har börjat och är planerad ända ut i de sista

Kategori: Allmänt

Precis ätit tacos med familjen. Var på sorf efter skolan och red osv. Red en jätte fin Xagovia på markarbete med små hinder. Hon har verkligen blivit jätte fin från jag hoppa hennes sist. Nu längtar jag reda till nästa vecka när det blir hoppning med pärlan. Helgen kommer bestå av 18 årsfirande av kusinen, sova hos Ebba, tävling med Franzetti i Enköping och avslutningsvis blir det US-möte med tjejerna.

i morgon är det fredag

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem från en lång promenad med Anna. Nu väntar jag på att mormor och morfar ska komma och fika hos oss, mysigt. Varit en rolig skoldag idag, klippt och klistra lektioner kan man kalla de. Fick reda på ett till prov idag som hade gått jätte bra. Ska hinna plugga lite på svenskaprovet som är i morgon innan dom kommer. Blir sista inlägget för ikväll, godnatt i morgon är det äntligen fredag!

underhållande dag med min bästa

Kategori: Allmänt

Haft en jätte bra och rolig dag! Började dagen med skola som vanligt. Slutade tidigt och gjorde inte så mycket, kollade på film två lektioner så det är bra. Var med Ebba efter skolan. Gick runt och kollade på stan och tog sen en fika på Johanssons. Sen cyklade vi runt och tog oss till granngårde haha vad gjorde vi änns där? Gick runt och kollade där iallafall. Sen cyklade vi ut tilll Franzetti vilket slutade med att Ebba och cykeln hamna i ett djupt dike och jag skratta så kissade typ på mig. Var hemma sen ett tag, åkte sen ut till sorf och kollade på lektioner och bara var där. Snart är det helg igen, känner redan på mig att de kommer bli en jätte bra helg!

lång dag som gick fort

Kategori:

Landat hemma nu efter en skoldag och några timmar på sorf. Började dagen i skolan vilket var avklarat fort, dagen gick fort och vi slutade ganska tidigt. På idrotten vann Anna och jag viktigt att ni vet. Åkte ut till sorf och hade träning där. Var själv men det gick bra, helt slut efter att vart ute och lekt en timme med barnen. Nu ska jag plugga lite på engelska glosorna och fixa lite saker sen kolla på svenska hollywood fruar, vem vill inte leva som dom gör?

helgen börjar gå mot sitt slut

Kategori:

Tog sovmorgon idag, vilket var skönt. Idag har jag vart hemma och hjälpt till med massa saker. Tog en spring tur på eftermiddagen också. Ny duschad och ätit pizza. Ska städa upp på mitt rum nu eftersom mina vänner smutsar ner så mycket efter sig. Ska även hinna plugga glosor och planera inför kommande luciaträning. Snart är det höstlooov!  Bara två skolveckor kvar, som kommer gå fort.

börjat helgen med saknade vänner

Kategori: Allmänt

Började helgen med mina fina vänner från Västetås igår som blev kvar till idag. Började dagen med att sluta tidigt, fick tbx matteprov som hade gått jätte bra, pannkaksbuffé. Åkte hem och fixa lite osv sen vidare till sorf. Red lektion som gick jätte bra! Sen hem och K, Kim och Erika kom. Åt pizza, cyklade runt och hade det allmänt bra. Avslutat kvällen med en springtur och nu har vi gäster här så ska vara social och äta.

vi körde på ett spontant köp av pizza

Kategori:



godnatt

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och har precis fixat spotify. Lite sent men bättre sent än aldrig, kom aldrig på hur man gjort haha. Längtar så mycket till i morgon! Låt natten och morgon dagen gå fort och kvällen/natten sakta. Ska läsa lite i engelska boken snart och sova sedan, godnatt.

snart är veckan slut och det blir helg

Kategori: Allmänt

Hallå, vart en skön skoldag idag. Gick till 11 sen slutade jag. Hade två prov på förmiddagen coh båda gick bra. Var med Anna ett tag när vi hade slutat sen cyklade jag ut till stallet med Ebba. Kollade när hon red, lekte med tjejerna och allmänt hjälpte till. Städat hela huset nu, och i morgon kommer kompisarna från Västerås! Ska planera lite inför kommande lucia träningar osv nu. Slutar även tidigt i morgon och det är pannkaksbuffé till lunch. Sen sorf och rida lektion och pyssla i stallet. Veckan kan inte sluta sämre och helgen kan inte börja bättre. 

helt normal lektion för att vara vår klass

Kategori: Allmänt

 
 

tillbaka nu efter att inte bloggat på ett tag

Kategori: Allmänt

Hej, inte bloggat på ett tag. Vart mycket i skolan nu. Pluggat jätte mycket nu på kvällen, blir stolt över mig själv. Två prov i morgon. Får troligen sluta efter proven så det gör ingenting. Översatt hela engelska texten som är till nästa veckan. Cyklade ut till sorf efter skolan och var ass, städade i bus-boden igen och kollade på lektioner. Ska snart lägga mig i sängen och plugga de sista samt läsa i engelska boken. Godnatt.

skolveckan är slut och helgen har startat

Kategori: Allmänt

Skolveckan är slut och helgen har börjat. Igår fyllde min lilla kusin 1 år så idag ska vi dit och fira henne. Var till sorf igår efter jag slutat. Red och fixade i stallet osv. Red lektion med Xagovia hade dressyr vilket gick bra. Avslutade kvällen sedan hemma hos Anna med lite fredagsmys.

ännu en stalldag med bästavän

Kategori: Allmänt

Kort skoldag idag som gick fort. Cyklade ut till stallet med Ebba och kollade när hon red osv. Träffade små tjejerna också bästa dom. Gick till sorf sen när vi var klara städade bus-boden där och planerade lite till lucia träningarna. Förtillfället är det tv:n som gäller resten av kvällen med lite plugg om de orkas.

blev en stall eftermiddag

Kategori: Allmänt

Cyklade ut till sorf efter skolan. Följde med Ebba till bäckmans för hon skullem rida Zlatan. Så var där ett tag sen skrittade hon och jag gick mot sorf. Hade luciaträning där med barnen, lika roligt varje gång och dom uppskattar det så mycket! Vidare till nästa rum där det var ass möte. Sen var det ass ridning red c-ponny säger bara hahaha det var litet. Gick väll överföväntan bra, och det tyckte Fia med om man tänker på våra storleker ihop. r ju van att bara rida storhästar. Fixade lite sen fick jag skjuts hem. Hemma nu, ska plugga på engelskaglosorna och sen sova tidigt. I morgon är det rätt kort skoldag sen ut till stallet med Ebba och kolla när hon rider och hjälpa till i stallet. 

snart slut på dagen

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan. Bara idrott kvar nu sen är dagen slut. Ska direkt ut till sorf när jag slutar, kommer bli en där hela kvällen. Blandat med ridning, möte, träning och kolla när Ebba rider. Men det gillas. Precis skrivit omvårdnadsprovet gick bra. 

första oktober tvåtusentolv

Kategori: Allmänt

Fullt schem hela dagen. Började skoldagen med att jag satt som en idiot utanför klassrummet och väntade på alla men ingen kom så insåg jag att vi inte hade matte. Hade omvårdnadsprov sista lektionen. Gick helt okej känns det som. Åkte hem fixade min sista fältstudiedags plats. Skönt att ha det klart. Pluggade lite. Gick sen ut och gick med Anna en sväng. Åkte med henne ut till sorf och kollade på lektion när hon red. Var där ett tag och mös med hästarna efter. Hemma igen nu och ska avsluta dagen med ännu plugg till provet i morogon i omvårdnad.