26 februari

Kategori: Allmänt

Kommit hem från Västerås där jag har varit igår tills idag hos morfar och mormor. Söndag till måndag kom Erika och Kim. hade det bra med dom. Åkte till Västerås på måndagskvällen. Nu är jag iallafall hemma och har precis varit ute och sprungit 5 km, Ska göra något att äta sen ut till sorf för årsmöte.

lunchat med vänner

Kategori:



24 februari

Kategori: Allmänt

Började dagen med en springtur på 5 km. Städat huset och legat på soffan resten av timmarna. Snart kommer vänner från Västerås som ska vara här tills imorgon. Får se vad vi hittar på.

23 februari

Kategori:



23 februari

Kategori:

Då var sportlovet igång. Igår var det kort och bra skoldag mest bara en massa prov. Var ner på marken med Anna och köpte lite godis sen ut till sorf. Hoppade på lektionen med Xagovia gick super bra. Tillbringade kvällen i soffan med Anna och kollade på gladiatorerna. Idag har jag varit nere på stan med mamma och pappa ätit middag osv med dom. Påväg till farfar och farmor för att fika och umgås med de lite. Ikväll blir det bowling med vänner och middag med mormor och morfar.

17 februari

Kategori: Allmänt

Då var denna helg slut också. Idag var jag först och kollade på Gustavs innebandy match. Sen cyklade jag ut till sorf där vi anordnade barnkalas som gick jätte bra. Var så roligt. Pluggade och åt lite efter de sen var det cirkelträning som stod på schemat. Gick bra de också. Nu är jag helt slut men måste plugga lite innan de är dags att sova.

16 februari

Kategori:



16 februari

Kategori: Allmänt

Då var den lördagen avklarad också. Började dagen kl sju i stallet och kom hem kl 18 sen. Blev en långdag i stallet. Men det gjorde ingenting var en rolig dag med tävling och fina ritter. Kollat på melodifestivalen och ätit fruktsallad nu på kvällen. Ska sova snart för imorgon är det sorf igen. barnkalas för ett barn står på schemat.

15 februari

Kategori: Allmänt

Har varit på praktik hela veckan så har inte orkat skriva här. Men nu är praktiken slut vilket är rätt skönt då det har varit tidiga mornar och långa dagar. Annars har det varit roligt och lärorikt. Åkte aldrig ut till sorf efter praktiken idag orkade inte och slutade sent. Städat rummet och ska äta B&J och plugga nu sen kolla på gladiatorerna.

10 februari

Kategori: Allmänt

Kommit hem från Strömsholm nu. Hade en jätte bra helg där. Lärt mig mycket nytt, haft roligt och träffat massor med nya människor. Åkte ner till idrottshallen och kollade på innebandy direkt när jag kom hem. Damerna spelade match. Gick inge bra för dom. Ätit grekisk sallad och duschat nu. Ska kolla på ponnyakuten och sova tidigt då jag har praktik hela kommande vecka.

9 februari

Kategori:

Nu är det helg igen. Red aldrig lektion igår då foten inte håller. Var hos sjukgymnasten och fick tid det så vi ska göra ett program för foten och knäna och börja träna upp den. Hade US-kväll med tjejerna på kvällen. Åkte tidigt i morse till Strömsholm för att vara här på US-weekend över helgen. Haft en jätte bra dag här idag och snart ska vi äta och kolla på Melodifestivalen tillsammans.

7 februari

Kategori: Allmänt

Slutade kl 11 idag. Skrev på morgon sen var vi till soc på studiebesök med klassen därfet slutade vi. Lunchade på stan med Ebba och Anna därefter. Nu ligger jag hemam ai soffan med Ebba och pluggar. Vi ska väll göra det ett tag sen åka ut till stallet och hon ska hoppträna. JAg ska väll kolla när hon och tjejerna hoppar samt hålla hästar. 

lunchar på Johanssons med vänner

Kategori:

6 februari

Kategori: Allmänt

Nu är det snart helg. Inget speciellt skola som vanligt, slutade hyfsat tidigt så cyklade hem i snöstormen. Pluggat, städat rummet, kollat på oth och nu kollar jag på fotboll. Sverige suger. Ska nog plugga istället så jag klarar provet i morgon.

4 februari

Kategori: Allmänt

Då var dgane slut och i morgon är det skola igen. Dagen gick fort. Bestod mest av plugga och att kolla på one tree hill samt vila foten. Åkte till sorf och var på ett möte och kollade sen när Anna red. Hon var så duktig. Nu ska jag plugga lite sen sova tidigt. 

bakat sockerkaka

Kategori:

4 januari

Kategori: Allmänt

Idag har som studiedag då. Skönt att börja veckan med det. Sov inte speciellt länge så har hunnit pluggat mycket på förmiddagen och kollat på några avsnitt one tree hill. Ska styra lunch helt själv nu sen fortsätta kolla på one tree hill. Möte på sorf står på schemat även idag.

3 februari

Kategori: Allmänt

Nu är helgen slut för alla men den fortsätter för mig för jag har studiedag i morgon. idag har jag försökt tagit de lugnt för att vila foten med gick inte så bra kollade på Gustavs innebandy match på förmiddagen sen till sorf för att ha årsmöte med US. Blir kvar ett år till nu som vice sekreterare får se hur det ska gå. Kollat på massor med one tree hill nu på kvällen och ätit god mat med kusiner och familj.

2 februari

Kategori: Allmänt

Ligger för tillfället i soffan kollar på one tree hill och äter B&J. Spelade som sagt cup i Tierp idag som gick dåligt. Förlorade två matcher och en oavgjord. Stukade foten eller vad som nu är fel blå och svullen nu iallafall. Så har bara vilat sen vi kom hem från cupen. Kollat på melodifestivalen som sög och ätit god mat med familjen annars ikväll.

kvällen är räddad

Kategori:



film kväll väntar

Kategori:



1 februari

Kategori: Allmänt

Den nya månaden februari kunde inte börjat bättre. Jag, Anna och Agnes fick biljetter till Justin Biebers konsert den 24 april. Kan inte sluta le! Annars så var det kort skoldage idag. Moa och Anders var i skolan saknat odm. Ekeby hade kabare så vi kollade på den. Träffade massor med gamla lärare också. Ut till stallet när jag slutat och red lektioner dressyr med Spender som gick helt okej.