28 april

Kategori: Allmänt

Hade en jätte mysigt kväll med Ebba igår hos Franzetti då vi var husvakt där. Blev inte som tänkt då Daniela inte följde med dit de skulle. Men vi hade det bra ändå! var där till tolv idag. Sen cyklade jag hem och sedan ner till lärkan på match. Vi vann matchen med 13-0. Känns bra inför serien. Ska ner och hämta jordgubbar och kolla på oth nu då jag har sovmorgon imorgon.

belivetoursweden

Kategori:

27 april

Kategori: Allmänt

Blev ingen sovmorgon den här lördagen heller. Cyklade ut till sorf för att ha stallet kl halv sju. Fick punktering på cykeln vid valla så fick så ungefär halva vägen. Kom hem runt tolv, har städat hela huset och gjort mat. Nu ska jag duscha och packa för att åka bort och vara husvakt tillsammans med Ebba ikväll, ska bli roligt.

25 april

Kategori: Allmänt

Konserten igår i Stockholm var grym! Längtar tillbaka redan, var så himlans bra allting. Kom hem vid två tiden så blev inte mycket sömn. idag hade vi nationella svenska uppsats på förmiddagen sen åkte vi till Västerås på föreläsning med klassen. Kom hem runt fyra och åkte då på träning. Är väldigt trött nu efter gårdagen men det var värt de.

24 april

Kategori:



23 april

Kategori:

Avklarat nationellaprovet i svenska avsklarat idag. Kändes helt okej. Hade bara nationella och idrott. Var på ekeby på eftermiddagen med Agnes och Anna. Pluggade lite när jag kom hem sen ner på fotbollsträning. Imorgon är det Justin konsert! Ska bli så himlans roligt. Ska sova nu så jag orkar med den långa dagen imorgon!

21 april

Kategori: Allmänt

Helgen gick fort. Var hemma i fredags kväll efter att jag hade ridit och åt god middag med familj. Igår var jag på Strömsholm på förmiddagen fram till lunch. Bakade massor med muffinsar med Anna senare. På kvällen gick vi ut och gick i de fina vår vädret och kollade på tv tillsammans hos mig sen. Idag har jag spelat match på förmiddagen, vinst med 9-0 blev det! Känns som säsongen kommer bli bra. Cyklade ut till sorf på US möte vid tre. Tränade cirkleträning efter mötet. Nu ska jag sova och ladda upp för en ny skolvecka och Justin Bieber konsert på onsdag.

18 april

Kategori: Allmänt

Slutade tidigt idag alltså kl 12. Skönt, hade redovisning på morgonen sen ett prov sen var de slut. Skön dag. Cyklade ut till sorf och gjorde klart några frågor och annat. Cyklade hem vid fyra sen. Och här är jag ni i soffan och ska snart ner på fotbollsträning i blåsvädret.

17 april

Kategori:



17 april

Kategori: Allmänt

Idag var vi på brandstationen hela dagen. var jätte roligt. Mycket nytt och fått provat på massor. Åt lunch på kina med Anna. Precis kommit hem. Ska ner till idrottshallen och träna nu sen måste jag plugga massor efter träningen.

16 april

Kategori: Allmänt

Slutade tidigt idag. Gjorde inget speciellt i skolan. Pluggat och ätit mellan mål sen jag kom hem. Ska ut och springa nu sen fortsätta plugga och äta senare och ner på fotbollsträning sen. I morgon ska vi till räddningstjänsten med klassen hela dagen. De ska bli roligt, sovmorgon också så det är skönt.

15 april

Kategori: Allmänt

Mycket plugg den här veckan i skolan. Engelska läxa tills imorgon, hälsoprov på torsdag, redovisning också på torsdag och NP redovisning i svenska på fredagen. Bara att kämpa på. Har pluggat hela eftermiddagen sen jag kom hem. Ska avsluta de nu och duscha sen kolla på pll.

14 april

Kategori: Allmänt

Har som sagt varit på Strömsholm hela helgen på ulk. Har varit jätte roligt. Lärt mig mycket nytt och gjort mycket roligt. Idag var de även ponny tävlingar så vi hann kolla lite på de. Kom hem vid fem, har badat och kollat lite på tv sen dess. Ska plugga lite nu sen äta middag och kolla på solsidan. 

ULK steg II

Kategori:



13 april

Kategori:

Sitter på Strömsholm nu och väntar på att ulken ska börja. Skrev matte prov igår i skolan som gick jätte bra. Red lektion på kvällen gick toppen. Byggde bana på sorf senare också. Avslutade kvällen med thai med Ida och Anna. Sen sov Ida kvar hos mig. Ulk hela helgen på Strömsholm nu.

thai kväll

Kategori:

11 april

Kategori: Allmänt

Var i skolan idag. Tillbaka till verkligheten då. Två prov imorgon. Skoldagen gick fort och fick sluta två timmar tidigare. Cyklad ut till sorf och bara tog det lugnt där. Cyklade hem sen och har städat hela huset och pluggat. Nu kan jag allt till proven i morgon och har inget mer att göra. Ska fixa kvällsmat till mig och Gustav nu sen kolla lite på tv.

10 april

Kategori: Allmänt

Blev hemma från skolan idag också. Men imorgon ska jag dit. Har pluggat och kollat några avsnitt av pll på morgonen. Nu sitter jag och kollar på min Justin Bieber biljett och inser att de bara är 14 dagar kvar!!! Ska bli så roligt. Ska ner och försöka göra någon lunch nu och fortsätta kolla på tv senare.

10 april

Kategori:



9 april

Kategori: Allmänt

Blev sjuk i söndagskväll så här sitter jag hemma för andra dagen i rad. Är mycket bättre idag så ska nog till skolan imorgon. Har pluggat lite på morgonen så de inte ska vara så mycket att ta igen när man kommer tillbaka. Ska ner och äta frukost och kolla på pll nu.

7 april

Kategori: Allmänt

Söndag igen och sista dagen på lovet. Har haft ett jätte bra lov. Har varit mycket på sorf, ätit middagar med släkten, spelat fotboll och vunnit många matcher, varit i Västerås med vänner. Har varit bra men nu är det slut. Tog sovmorgon idag och gjorde god frukost. Ligger i sängen och kollar på pll nu. Ska snart ut och springa.