godis och one tree hill

Kategori: Allmänt

Ligger nu i sängen ny duschad och ätit kvällsmat. Träningen gick bra dock var vi jätte några vilket är så sjukt tråkigt då! Fotbolls skorna gick jätte bra. Somsagt så äter jag godis nu och ska snart kolla på one tree hill. I morgon blir de att åka och bada/sola med Anna om vädret är bra, hoppas på de bästa. Saknat henne så! Avrundar såhär, godnatt.

OS fälttävlan

Kategori: Allmänt

Vaknade snet idag vid 12 typ så åt frukost och kolla OS sen cyklade jag runt lite ute och det vart en vända ut till sorf. Solat fölr de mesta sen på eftermiddagne och kollat på fälttävlan i OS, nu blir det fotbolls träning. Btw så ska jag använda mina nya fotbolls skor för första gången! Längtat att få ha dom. 

kvälls dopp i Franzettis pool - igår

Kategori: Allmänt

övernattning på höskullen som slutade helt annorlunda

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan, började eftermiddagen med att cykla ut till stallet med Ebba och alla våran packning. Vi fixade och höll på massa i stallet fixade på höskullen där vi skulle sova över natten, tog in hästarna och gav dom kvällsmat sen natta dom. Tog även ett kvälls dopp i poolen. Vi var även själva hemma på hela gården då vi satt ute och åt chips så hörde vi någon skrika i skogen så vi vart livrädda och ena hunden sprang till skogen så vi sprang in! Sen var vi inne och skakade hela vi och hjärtat slog i hundra och så, gömde oss under Filippas täcken och massa. Sen tills slut kom Daniela och dom hem så då var de lugn även fast vi var hela skakis fortfarande, lät även som någon hade gått utanför huset och massa aj. Så vi bestämde att vi skulle sova inne. Så vi satt väll två timmar och kollade på OS med Christian och han pratade på massa, trevlig. Sen sov vi på soffan. Idag gick vi upp tidigt för att fixa stallet på morgonen sen gick vi in då små tjejerna vaknat så vi åt frukost och kolla på tv. Sen har vi fixat i stallet och Ebba red. På eftermiddagen efter vi ätit pizza var vi barn vakter åt Isabelle och Filippa, roligt! Och nu på kvällen så har jag vart till mormor och morfar och ätit lite "mat" och så, mys. Ny duschade och fräscha nu och ska sova, godnatt.

 

OS mys med lillebror

Kategori: Allmänt

OS invigning

Kategori: Allmänt

Hej, börjar berätta vad som händer igår. Efter lunch cyklade jag ut till min faste (1 mil dit) och var där några timmar hos dom. Sen cyklade jag hem. Duktigt cykla två mil, stolt. Sen hem duscha och byta om och ner på grillnatta. Åt lite och träffa Anna sen kom Linnea och Ida så vi bestämde att sova alla + Elin hemma hos mig i husvagnen. Var kvar lite till på stan sen hem till mig. Bara softa i husvagnen, flummade och bara dryga att jag och Elin skulle dela på 80 cm säng men så blev de också vi somna så vi dela på den. Idag på förmiddagen bada jag med Linnea, Ida och Elin nice. Sen skynda hem duscha och tog tåget till Västerås med Anna och hennes mamma samt bror. Köpte lite underkläder, ramar och galgar. Och nu är jag och Gustav själva hemma så vi kollar på OS invigningen som är mer än galen och äter massa gotti, mys. Juste när vi kom hemigår och skulel gå ut till husvagnes så ramlade jag ner för våran trapp, från mitten av trappen ner till köket!

bad med fina vänner

Kategori: Allmänt

gått lång kvälls promenad

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem från en lång promenad med Anna, kändes bra. Ligger i soffan och kollar på tv med Gustav nu. Åkte aldrig på träningen sprang några km på spåret istället. Var även barnvakt åt min lilla kusin Julia sålänge hennes mamma handla, mysigt. Passade även på att sola och få lite färg på eftermiddagen. Ska snart kolla på lite film och sova sen, godnatt.

cyklat

Kategori: Allmänt

Vart ute och cyklat istället för gå. Så sjukt varmt ute. Mötte farmor och farfar också så cyklade ner till dom på stan där dom höll på och plockade svarta vinbär. Ska ut och sola nu, bäst att passa på när vädret är på topp!

gräsklippning

Kategori: Allmänt

Gick upp tidigt för att klippa gräsmattorna och nu är det klart. Ska ut och gå eller något nu sen lunch och senare fotbolls träning, äntligen börjar det igen.

bär plockning

Kategori: Allmänt

Hej, idag gick jag upp tidigt fattar inte de. Plockat rödavinbär med farmor idag, kokat saft av de och gjort två kakor också av de. 25 liter plockade vi. Farfar och jag åkte till min faster och hälsade på henne och familjen. Fått lite pengar också för tack för hjälpen, de går bra nu. Nu kollar jag på tv med familjen men ska kolla på film snart.

hemma

Kategori: Allmänt

Hemma nu efter fyra dagar i Västerås, skönt men saknar vännerna där redan. Igår kväll cyklade iallafall jag, Erika och K upp till gropen badade och rullade oss i sandtag. Kollade mest på tv sen på kvällen/natten. Idag har vi missat två bussar en in till stan och en hem, Var iallafall i stan åt mat och köpte lite kläder. Sen fotade jag när Jessica red Love och K var "instruktör" och klockan vart mycket så jag åkte med bussen hem. Duscha och fräschat till mig nu och ska snart kolla på film. Farmor och farfar hämtade även mig när jag kom hem bussen och fick 500 kr av dom i "semester" pengar tack liksom! Avrundar så ska kolla på efterlängtade one tree hill.

soff läge med vänner

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och har blivitv förälskad i Kristines iPad så bloggar från den. Kollar på tv och bläddrar mellan one tree hill och nickelodeon. Vart upp till gropen och fotat massa på K och Love jätte fina bilder. Sover somnat kvar här en natt till med Erika och Kristine, nice. 

hemma hos Kristine

Kategori: Allmänt

Hej, ligger hemma hos K i hennes säng med henne och Erika och kollar på film. Dumpa honom. Dålig men okej. Igår åkte vi till Stockholm och Grönalund grymt var det verkligen. Kom hem till K runt tolv så Erika och jag sov kvar hos henne. Nu på morgonen har vi gått ut med hunden och nu kollar på film, tar det lugnt bara. Vi ska troligen ut och rida/fixa med hästarna och upp till gropen och bada om vädret håller i sig.  Ska försöka övertyga mamma om jag får va kvar en natt till här, härligt.

mobil bloggar från lilludden

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen på lilldden hemma hos Kim och har det bra. Började ös regna när jag kom med bussen så nu är skorna, kläder och väskan blött. Ätit och kollat på tv sen vi kom hem hit efter regnet. Nu ska vi snart sova då de blir tåg till Stockholm och grönan i morgon hela dagen med Kim, Erika och K. Godnatt.

åker till Västerås och Grönalund nu till på söndag

Kategori: Allmänt

Sitter på altan och fikar med farfar och hjälper han med en blocket annons. Ska väll börja packa snart. Någon som vet vad de blir för väder i morgon i Stockholm? Åker med bussen sen ikväll kl 18 så de blir bra.

de du inte vet behöver du inte heller veta

Kategori: Allmänt

Hej inte bloggat på hela veckan. Åkte till mormor och morfar i måndags och vart kvar där tills onsdagen. Åkt massa fyrhjuling och vart med kusinerna. Vart in till stan med mormor tusen gånger. Åkte till något ställe och grilla och massor med mormor, morfar och kusinerna och deras familj en dag, mys. Åkt bil med kusin och sov även på altan en dag. Badad up i gropen också. Sen kom jag hem på onsdags kvällen då väntade Ebba på mig hemma så då sov hon över här. Cyklade runt lite på kvällen och tog en tur till stallet kolla till hästarna i sommar hagen och tog in dom andra samt borstade på nya LB sötis. Idag sovmorgon då vi vaknade sent och åt jordgubbar, btw så köpte vi tjockt mycket godis igår kväll. Vart nere på stan och kollat samt fikat idag och cyklade i värts leran/vattnet genom skogen sen till hästarna igen och kolla till dom. Badat/solat i månsan också idag med Ebba. Nu på kvällen åkte jag med familjen till min faster och hennes familj och fikade och så. Städade rummet nyss, duktigt! Nu ska jag upp och packa massa då jag åker bort till Västerås i morgon samt grönalund tills på söndag.

allting löser sig med tiden, tålamodet och modet är hemligheten

Kategori: Allmänt

Hej, igår vart det möklinta och sen bara åka massa bil med familjen. Var inte speciellt roligt. Men vi köpte cupcakes i möklinta va Emmy, jätte fina och goda! Sen åkte vi bara runt och kolla på tråkiga saker. Fortsatte att skrapa på huset hemma som jag jobbar med. Idag sovmorgon, film och sen inte så mycket mer. Ut och gå med Anna mot kvällen troligen. Funderar på att åka till mormor och morfar i morgon och sova där sen får vi se ve som händer mer i veckan. Fotbollen börjar på onsdag, får använda mina nya skor! Sen Västerås och grönan fredag till söndag, blir grymt!

du är stjärnan alla skulle vilja ha om dom bara visst hur underbar

Kategori: Allmänt

ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Kategori: Allmänt

Västerås, Uppsala, Sala har vart min dag idag. Började dagen med sovmorgon sen vidare till Västerås och fika och träffa mormor och morfar samt kusinerna sen in till stan. Vidare till Uppsala för att leta cykel delar till Gustavs cykel sen hem igen till Sala när vi hittat allt. Precis ätit kvälls mat med familjen även fast det känns som de inte var välbehövligt då vi åt på max på dagen och är fortfarande mätt från de haha. Nu blir det lite film kollande.

stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från idag

Kategori: Allmänt

Gjort mycket sen jag bloggade sist. Vart hos Anna och haft de grymt där skulle sova på altan men blev bara halva natten tills vi var döda av myggor. Vart på sorf och kollat på SM, så duktiga sorf tjejerna var! Vart till stallet och kollat till hästarna med Ebba. Ebba har sovit här och bara slappat då och sånt. Var hos bästa Anna igår då hon fyllde år. Städat och fixat garderoben idag blev jätte bra, nöjd. Ska kolla på one tree hill nu. 

förrätt, varmrätt, efterrätt - Ålandsbåt

Kategori: Allmänt

 

äkta vänner är som converse, alla vill ha äkta

Kategori: Allmänt

Hemma från Åland och överallt vart jag nu vart. Åkte med familjen till Åland i torsdags och åkte båt sen bodde vi på någon ställe. Sjukt mycket och god mat på båten och godis och en parfym fick jag med hem. På vägen dit till båten där vi skulle gå på så stannade vi i Uppsala och fick nya fotbollskor, älskar min pappa. Sen åkte vi hem igår på förmiddagen och åkte till Västerås då till ett par kompisar åt mat sen ner på stan och kollade på bilar och ut till Hälla, nice. Idag har jag gått upp tidigt för att åka ut till Sorf och kolla på voltige SM med Anna, duktiga Sorf tjejer! Nu ska jag kolla lite på film och städa rummet sen cykla till Anna och sova där inatt, kommer dö lite då vi har hela huset för oss själva.

världens bästa morfar med bosse bus

Kategori: Allmänt

kommit in på förstahandsvalet

Kategori: Allmänt

Hej, åkte till Västerås på förmiddagen. Fikade med pappa och Gustav när mamma vara hos tandläkaren. Sen åkte vi till Erikslund och ner på stan och fixade lite saker. Sen till mormor och morfar och fikade och var där ett tag. Hem och åkte till farmor och farfar och åt mat med släkten, mysigt. Anna och jag gjorde även lite små bus så farmor och farfar blir nog väldigt blöta när dom slår på kranarna hahaha.. Hemma och ny duschade nu sitter i sängen och lyssnar på musik. Fått reda på att jag kom in på mitt gymnasium val som var numer ett, kul. Vill bara veta vilka som ska gå i klassen nu. Vet två men inte mer. Ska väll kolla lite mer på datorn och sen kolla på film. Åker till Åland med Ålandsbåt på torsdag med familjen och sen ska vi bo någonstans.

10 saker du kanske inte visste om mig

Kategori: Allmänt

1. Jag är rent utsagt livrädd för fåglar, fiskar och myror.
2. Hade jag mer tid så skulle jag mer än gärna vilja ha en midryttar häst.
3. Så mycket som jag gråter och saknar min klass som jag nyss slutade i gjorde jag inte ens när jag flyttade från Västerås där jag har alla mina kompisar jag vuxit upp med i 13 år och gått i samma klass med ända från dagis.
4. Jag ska börja spara 300 kr varje månad när jag börjar gymnasiumet för att kunna åka utomlands inom kort tid när jag tagit studenten.
5. Dom flesta som rider eller håller på med hästar ser upp till någon och oftast en stor proffs ryttare, jag ser upp till min gammla mentor Linda.
6. Jag har en kill kompis som är en av mina bästa kompisar som jag har mest minnen med, två utomlands resor och massa äventyr inom hela Sverige.
7. Jag är bortskämd (säger mina föräldrar) men jag gillar det, ingen kan väll tack nej till att få saker?
8. Helt ärligt så gillar jag inte Justin Bieber men jag vill mer än gärna gå på han konsert när han kommer till Sverige för att veta då att någon som vill verkligen gå som älskar honom inte kommer få gå då.
9. Jag var rädd för det mesta när jag var liten men min morfar har fått mig att inte vara det längre då han "tvingat" mig att göra saker när jag inte vågat och det är jag väldigt tacksam för.
10. Första gången jag var på en fotbolls cup var det med mitt gammla lag (Romfartuna GIF) och det var i Sunne. Vi vann hela cupen och hade det jätte roligt. Saknar det varje gång jag spelat en fotbolls match och förlorat. För då var fotbollen verkligen roligt vi vann massor och vann vi inte så tränade vi bara mer och hårdare så vi skulle vinna mer.
 

en sån dag då man bara är

Kategori: Allmänt

Sovmorgon ja om man kallar det för de när man vaknar kl 13 så svar ja. Soft dag idag bara. Faster och hennes familj kom och fikade på eftermiddagen. Gick ut och gick med Anna sen och köpte B&J. Hade nästan glömt hur underbart det är. Ätit kvälls mat med familjen ute på altan och bara haft det mysigt nu på kvällen. Ska kollar på tv nu och fortsätta ha det bra. Juste det prats om att bli Justin Bieber konsert till nästa vår, får väll se vad som händer med de i slutet av veckan. Säger inge mer.

saknaden blir bara värre för varje dag som går

Kategori: Allmänt

perfect girls aren´t real

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen och bara tar det lugnt efter några intensiva dagar. I kort så åkte jag med bussen i torsdags till Kim i Västerås och kom hem igår då han följde med hit också. Hunnit gjort mycket där, ätit ute flera gånger vilket gillas, gått på bio ice age 4 och vipp platser på bion och filmen var bra, köpt en tröja, vart nere på cityfestivalen och kolalt, cyklat runt halva Västerås, bada på lögan och haft det jätte kul. Igår när vi kom hem till mig så skulle vi cykla vilket ledde till att vi cyklade vilse i skogen och turen som skulle bli kort vart 2 mil i skog på en stig.. Idag har vi bakat 24 st cupcakes och en kladdkaka. Så mormor, morfar och Erik kom hit för ett tag sen och fikade med oss. Helt slut faktiskt nu. Ska duscha, äta mat och kolla på EM-fotbolls final snart med familjen. Sen efter fotbollen är klar (tror Italien vinner) bara för grisen på sommar krysset åt av den tårtan igår haha ska iallafall kolla på one tree hill sen saknat att kolla på de nu när jag vart borta. Saknar även att rida lektionerna börjar inte förens mer än om en måndag hur ska jag klara mig ändå tills de. Ha det bra!