du är den allra bästa av alla

Kategori: Allmänt

Hoppas du läser det här nu när jag skriver något speciellt till dig min andra halva. Den jag känt allra längst, vet mest om, delar mest minnen med, gjort mesta saker med, vart med mest, tillbringat halva livet med, allra bästa vännen, den av alla jag älskar allra mest, den jag aldrig vill förlora, det är du min bästa Anna Holmér. Vi har nog till bringat halva våra liv tillsammans med alla gånger vi vart. Vi delar mest minne under ett år, under en sommar vi hinner göra mer saken än vad vi kan minnas. Under en dag vi hinner skratta mer än vad andra kan göra på en veckan tillsamman. Vi tröttnar på varandra kan vara sura på varandra, men efter att tag är det som bort som om det aldrig hänt. Vi kan sakna varandra så vi kan prata och skratta i timmar när vi träffas igen för vi har så mycket att prata om. Vi kan säga och göra vad som helst när vi är med varandra för allt är så naturligt, inget blir pinsamt eller konstigt. Vi kan kolla på varandra och bara börja garva sen frågar vi varandra vad vi skrattar åt och det är alltid samma sak. Vi tänker så lika vi behöver bara kolla på en sak så vet vi vad det handlar om. Ingen dag är den andra lik när man är med dig, alltid något nytt. Vi kan komma på dom sjukaste sakerna att göra, kasta äpplen på korna, tälta på studsmattan, spela golf i trädgården mitt på morgonen. Alla läger och hur roligt vi har haft på alla dom. Vi planerar vårt framtida liv och där kommer vi alltid vara vänner. Vi är inte som vanliga kusiner, känns inte som vi är kusiner känns bara som vi är som vilka vänner som helst men mer än vänner bästa vänner, bara att vi känt varandra hela livet. Det är inget vi tänker på att vi är kusin att det skulle kännas konstigt att vara med sin kusin, gå i samma klass, känns bara som vi är vilka vänner som helst. Men att vi kan dela så mycket och alltid ha så roligt tillsammans. Det får avslutas här finns så mycket mer minnen och saker, vill bara säga det att jag älskar dig min allra bästa vän ♥

varje dag är ett minne för livet, något man aldrig glömmer

Kategori: Allmänt

Hej bloggen, sista inlägget på ett tag nu. Åker till fjällen i morgon efter skolan, lagom nice så där. För tillfället så är Gustavs rum rätt soft att sitta inne på så det fick bli här. Öser med musik och är hur glad som helst över att hk uppgiften är helt klar och super bra gjord. Även fredag och sovmorgon i morgon, blir inte bättre på fredagar. Kanske skulle ha pluggat på glosorna till i morgon men nej dom kan vänta nu, tar de på lovet. Dagen gick ovanligt snabb även fat vi slutade 15.30. Flummade ur lite på so:n på slutet av dagen men det var kul, tills min dator gick sönder. Jaja det finns gubbar som kan laga den. Har inte börjat packa något till fjällen i morgon heller, hela familjen sa det nyss att dom var färdiga. Jag själv har alla kläder i tvätten, det går bra nu. Matte prov i morgon också, självklar kan allt eller det man får ha fusk papper till kan jag resten nej.

saknar tiden då vi inte behövde sakna varandra

Kategori: Allmänt

Kom hem från träningen för 1 timme sen typ. Slutade regna precis när vi skulle börja träna vilken timning. Träningen gick iallafall hyfsat bra. Cyklade även hem, duktigt. Håller på och viker ihop alla mina kläder nu så dom får plats i garderoben (hade länge in allt inne bara). Så du är det fint. Ska passa på att damsuga också, R.I.P alla mina damråttor. Efter allt ska jag plugga. Lov om 2 dagar, längtar vill ha lov nu! Känns som det var sportlov nyss, tiden går så fort i skolan. Tack vare bästa klassen.

vad hände med det underbara sommar vädret?

Kategori: Allmänt

Det håller inte, vad är detta VÄDRET. Regnar iallfall för er som missat det. Cyklade hela vägen hem i regnet och nu ser det ut som jag tog en dusch. Flumat runt med tjejerna i skolan som vanligt, nice. Bad på idrotten också slog på stort och var med, första gången typ. Vi fick iallfall leka sista 20 min efter att Ebba tjatat åt sig det. Sen va vi lite sega hon och jag och fastnade i mat salen där det var påsk-mat, gott så vi vart där länge vilket lädde till att de bara vart 15 min matte. Så kan det går om man gillar mat. Sen hade vi engelska prov som jag fatta noll av så det gick väll okej. Biologi prov också ista av allt på hela dagn gick nog helt okej bra hoppas jag, behöver på provet nu efter nationella. Vart även lite vatten krig innan jag lämna skolan, inge mer om det. Har träning om 1 timme typ, orkar inte det regnar! Ska plugga på kemi nu till provet i morgon och så glömde jag matte boken i skolan så ja. Juste köpte även en ridhjälm igår. En bikin och perfym. Ha det bra!

hej känner mig som ett IG barn, fattar ingenting

Kategori: Allmänt

Johanssons och fikade med Anna och Ebba efter skolan, mys. Väntade även ett tag med Ebba i skolan. Hände inte så mycket mer, påsk pysel på bildlektionen kan bara säga det att Sara, Anna, Moa och mitt vart snyggast! Sitter i köket och känner mig almänt bortkomen när jag läser i biologi boken och matte boken, sk aman kunna alla? Får hoppas att dom gjort provet lätta så jag klarar dom. Hej jag känner mgi som ett IG barn nu. Mamma kommer iallafall hem snart så då åka vi och köper ridhjälm, kanske lite mer saker också. Ska ut och gå med Anna lite senare i kväll. Vi ska nog anmäla oss även till vår ruset i veckan, slår på stort! Ha det bra.

lev livet innan livet lever dig

Kategori: Allmänt

Lika bra att sova snart så man orkar med en veckan skola till innan lovet. Bara dagen lite kort. Tog lite sovmorgon som vanlig när det är helgen, sen lekte jag duktig och pluggade lite. På eftermiddagen åkte familjen ner på stan och firade fasters man som fyllde år. Efter att jag ätit och fikat massor så cyklade jag till sorf för möte med tjejerna. Fick även en ny jacka till att ha i stallet och lite andra kläder av världens bästa faster, lyx. Kom hem sen vid sju från sorf och kände för att gå ut och gå lite så så det fick bli så också. Så nu ligger jag i sängen och känner att jag har pluggat jätte mycket i helgen, ångest.

vill ha massa pengar, kunna köpa allt

Kategori: Allmänt

Kollar efter vår/sommar kläder vill verkligen shoppa massor nu. Okej var i Västerås för någon dag sen och köpte lite men man vill alltid shoppa, det handlar ju om saker man vill ha. En ridhjälm, fotbollsskor och lite annat skulle ju inte heller vara helt fel. Den som ger mig pengar så jag har råd med alla dessa underbara saker kommer jag avguda resten av migg liv, vill ha vill ha vill ha nu! Faktskt så behöver jag lite av sakerna också.

slog på stort och tog 12 timmar sömn

Kategori: Allmänt

Precis vaknat efter att ha sovit 12 timmar! Måste vara det bästa som finns att få sova så länge. Igår iallafall så var det skola, slutade 14.20 cyklade hem sen skjuts till stallet. Hoppade med en jätte duktig Demiro gick överförväntan super bra, inte haft han på jätte länge heller så det var roligt. Sen hem och då kom mormor och morfar åt mant och lite sånt. Sen somna jag vid 10. Skulle ha blivit träning idag men är fortfarande så förskylld så det får vänta tills allt är bra. Ska plugga massor idag, även gå ut och gå lite sen.

över förväntan, lyckad dag

Kategori: Allmänt

Hej, sitter på mitt rum nu och pluggar biologi till provet. Nej det gör jag inte men borde göra det. Men sitter på mitt rum och kom nyss hem lyssnar på musik bara har det allmänt bra! Idag i skolan hade vi kemi först på morgonen då vi gjorde klart arbetet. Sen vid 9-14 hade vi drama sak. Va över förväntan jätte roligt. På förmiddagen hade vi samarbetsövningar med klassen typ såklart det gick bra vi är ju grymma (dom vart imponerade). Sen hade vi lunch inte den godaste lunchen makaroner. Sen på eftermiddagen skulle vi göra teater i grupp typ Moa, Sara, Anna och jag vaar i en grupp såklart vart den grym. Lite ont i kroppen fortfarande efter att ha behövt ramla av stolen ett antal gånger haha. Men det var iallafall sen rolig dag, så mycket bättre än att ha lektioner. Men i morgon är det som vanligt igen, sovmorgon också love it! Var kvar i skolan efter att vi hade slutat och bara satt i soffan med Mikalela, Moa, Ebba och Anna. Flumade ur ett tag sen när Anton och Saga också kom. Sen hjälpte Ebba och jag Peter att stänga skolan. Lika bra att börja nu om man ska ta över hans jobb sen när man gått klart gymnasumet. Ska nog försöka plugga p biologin, i mina drömmer att jag kommer göra det. Ska nog gå ut och gå ett tag sen mot kvällen, inte tränat på hela veckan fy alltså det håller inte. Blir även stallet efter skolan i morgon och sen hem eller om det blir så att kvällen får tillbringas hos Anna, får se får se.

9i ♥

Kategori: Allmänt

Hej, skolan gick almänt segt idag bara. Sov bort biologi lektionen som vi fick ha ut i solen, skönt. Vart kvar på Ekeby med Saga när svenskengelskan va på Valla, varför ska det var så men jobbade lite iallafalll. Sen hände det inte så mycket mer. Någon miljö fråge sak med klassen hade vi också. I mogon har vi någon tiater sak eller vad det va vet inte. Nu sitter jag i köket och blev fett sugen på att baka något, får se hur det blir. Ingen träning för mig i kväll heller, fortfarande ont i halsen, orkar inte det här! Lika bra tt vila så det blir träning och match i helgen även stallet. Kanska ska plugga lite till alla prov vi har nu, duktigt.

Bara 83 dagar kvar med världens bästa klass, kommer sakna den och alla så mycket. Bara för den är så bra på alla sätt och vis. Vi måste nog vara/vart den bästa klassen genom tiderna på Ekeby, sån samanhållning och allt som vi har. Bara älskar den 9i ♥
 

skola - Västerås - dampar för mig själv

Kategori: Allmänt

Hej din lilla maskodlare. Precis kommit hem från Västerås med Elin och Saga, nice. Fick med mig fondaton och ett par svarta jeans, även massa donken mat i magen. Skola idag först Evelyn tvinga mig till Valla, lika bra det. Sen hände det inte så mycket mer, slutade 14.215 och sen vid 15 typ åkte vi med tåget till Västerås. Softade där och allt sen hem med tåget igen vid 19 typ och nu halv sover jag i min säng. Sitter och dampar för jag vart så mycket med Saga och Elin idag, tror jag är en mask typ. Nej nu spårar det ur. Ha der bra.

leksands if i mitt ♥ för evigt, det går inte alltid rätt ändå

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och har hur ont i halsen som helt men det går. Måste till skolan i morogn för att få åka till Västerås på eftermiddagen. Känner mig grym som pluggat så mycket idag. Ska iallfall plugga lite mer nu sen sova. Ingen kommentar om match, man kan inte alltid vinna. Så är livet. Vi vinner nästa match lugna er vi kommer. Godnatt.

där blev min kväll krossad - nu vart den hel igen

Kategori: Allmänt

Blir inte Djurgåder-Leksand kollande för min del, när pappa nyss meddelade mig om att den kansklen ahr inte vi allltså vad är det klarar inte av det härnmvgtfnebventfönodvc övbejyufd. Tur att man har ne sån bra vän som Moa som twittrar allt som händer under Leksands matcherna, kvällen blev räddad!

jag står för varenda rad jag lagt, därför kommer jag alltid vara äckligt äkta

Kategori: Allmänt

Vart duktig och pluggat massor, gjort klart lite biologi och lagt in glosorna på dator samt överasatt hela engelska texten. Så nu belönas det med att kolla på tv och äta godaste maten, mamma kan hon. Längtar även till påsk-lovet jätte mycket nu, det blir bra. Funäsdalen först med familjen + Victor (Gustavs kompis) och sen massa saker på sorf och träffa massa härliga vänner från Västerås. Det kna inte bli mycket bättre, love my life just now.

ont i halsen och förskylld, nice nice

Kategori: Allmänt

Tillbaka igen. I helgen så vart det sorf och allt, var nog där 12 timmar. Sen efter det kom Ebba hit och vart kvar, kolla på tv/film, B&J, kort, skratt, mat ja det var väll det vi gjorde.

Hade även fotbolls träning igår kväll och det var jätte kalt. Ingen träning idag då jag fått ont i halsen och känner mig förskylld. Sitter i köket och äter nu, ska börja plugga lite också.

I morgon blir det skola sen Västerås för att shoppa med Saga och Elin, nice nice.

uppgång om 6.37 timmar, jobbigt värre

Kategori: Allmänt

Lika bra att sova om man ska orka upp i morgon. Känner bara hur jobbigt det kommer vara att behöva vakna så tidigt. Man ska ha sovmorgon på helgen. Behöver även byta vänster knä med någon, mitt är helt knas kan inte börja det på morgonen. Känns inte som det är bra när man spelar fotboll fyra gånger i veckan +riding, men det ordnar sig säkert.

-

Kategori: Allmänt

du klarar de du är stark, bara du måste visa de för dig själv

Kategori: Allmänt

Vann en paradis ask och nu är kvällen räddad även fast klockan står på 05.30 i morgon för att åka till stallet. Kom hem för ett tag sen från en underhållande men tråkig kväll, eller gratis mat så det duger. Gratis är gott.

Ska iallfall till stallet i morgon tidigt men det är värt det så. Blir där hela dagen CR och allt.

Gick hem efter skolan med Anna, eller vi spelade basket med Emmy, Marcus, Ebba och Peter innan alltid lika trevligt. Sen gick vi hem och deckade i soffan framför tv:n, alltid lika härligt att bara slappa där. Bästa platsen i huset verkligen.

perfect girls aren´t real

Kategori: Allmänt

Ligger i min sköna säng ny duschad och allt, fräscht. Pluggade massor på eftermiddagen tills mamma kom hem och det börja lukta mat. Duktig va jag iallafall så nu kan jag hälften av glosorna, bra Ida men det hade ju vart bra om du börjat tidigare så du kunde alla. Hände inge speciellt i skolan så det var tråkigt eller vi hade ju elevens val där vi röjde på lika mycket som vanligt ös eller nej menar vi satt som duktiga elever och jobbade jätte mycket matte, så var det! I morgon sovmorgon längtar bästa som finns på hela skol veckan. Blir att vara med Annapanna i morgon efter skolan och sen ska vi vidare på ett lite hemligt mat möte om vi kallar det så. Känns som det var länge sen jag dejt soffan och tv:n så får blir det nu tills kvällen är slut.

engelska, matte, biologi = skolan tar död på mig

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena hallå nej varför bloggar jag nu har inte alls tid. Måste plugga på engelska glosorna så Gerd blir stolt. Dom kan vänta ett tag nu. Kom iallafall hem från skolan för ett tag sen sitter i köket och öser musik (själv hemma) ska iallafall plugga engelska, matte, biologi = skolan tar död på mig! Bloggar mer sen ska va duktig nu.

det lönar sig för andra att vara lat

Kategori: Allmänt

Juste vill bara säga att jag har världen bästa men lataste pappa, fick 60 kronor för att damsuga trappen för han orkar inte flytta sig från soffan när han kolla på tv och göra det, helt okej.

nationella, pizza, flum, träning = min dag

Kategori: Allmänt

Hej, ligger i sängen nu och bara softar. Pluggar lite på engelska glosorna och försöker glömma biologi nationella som va idag, det gick nog inte så värst bra kanske ett G. Pizza till lunch vart det iallafall eftersom vi fick värsta långa lunch rast med Anna, Sara, Saga och Elin kändes som en familj så vi slog på stor med en familje pizza. Hände väl inte så mycket mer spela basket med Anna och Ebba och allmänt flum med dom som vanligt. Hem sen efter skolan pluggade engelska och vidare på träning. Träningen gick dåligt kände inte som det var min dag att spela fotboll bara att glömma och gå vidare nu. Ska va duktig och fortsätta plugga nu.

tremånaderminusendagkvartillsommarlovet

Kategori: Allmänt

Hej, hela facebook är bombat av calippo shot bilder? Okej är det bara jag som inte hunnit köpt det än eller? Sitter iallafall i köket nu och äter mjölk med flingor ♥ Ska läsa igenom lite i biologi boken eftersom det är nationella prov i morgon i det och känns juste nu som ett stort IG snart blir mitt. Får väll göra det bästa och hoppas på att alla är lika dåliga som mig. Ska även plugga engelska glosor så Gerd blir lite glad. Efter allt de om tiden finns kvar så ska jag ut och gå lite, dock inte 1 mil igen. Gör nog aldrig mer om det jobbigt och tråkigt. Va även kvar ett tag efter skolan för att vänta på Ebba så vi spelade lite basket och satt i solen och bara njöt, sen gick hon till bussen och jag hem. Är även väldigt sugen på pizza, får bli det i helgen!

but you better hold on, so many things i need to say to you

Kategori: Allmänt

Kom hem från träningen för cirka en timme sen, va inte så jobbig träning men säkert nyttig. Duschen och nu film, men somnar väll snart så det blir inte så lång varit. Redan planer för helgen då dom bästa kanske kommer och blir kvar här, nice. Hoppas på det nu! Gustav kom även in nyss och dampade och skrek "godnatt Ida godnatt Ida godnatt Ida godnatt Ida godnatt Ida" sär barn eller vad man ska kalla han, men han får vara bra eftersom han är min ända bror. Ska kolla på filmen nu iallafall och godnatt där efter.

det högsta nöjet i livet är att göra det någon säger att man inte får göra

Kategori: Allmänt

Macka och dricka, det håller inte börja rö på dig. Okej iallafall vad jag gör nu äter macka och dricka, kanske är så att jag skulle behöva plugga till det där nationella biologi provet som kommer gå bäst på onsdag, MVG blir det helt klart. Nej det är inte min grej det här. Går åt helvete, engelska glosor också bara att börja nu. Aja träning sen ikväll vid 8 jobbig med så sent men lätt värt det! Fick reda på igår att vi åker till fjällen (Funäsdalen) någon gång innan påsklovet, nice nice. Om någon skulle vilja va riktigt snäll mot mig nu så skulle den kunna köpa två par converse och en klipp tid åt mig, tack på förhand till den som gör det. Orkar inte vänta en vecka.

grym helg med dom grymmaste

Kategori: Allmänt

Hej, helgen i kort då. Igår va det möte på sorf på cyklade dit på morgonen av där ett tag på det sem hem äta byta om och vidare på match. Matchen gick över förväntan bra eftersom vi hade tränat en gång innan ute bara så av de bra. Vart iallafall 0-0 så det va bra. Åkt hem efter matchen snabb dusch och vidare till Anna där natten skulle spedieras med henne och Anton. Vart världens godaste mat som Anna gjort, hon kan hon. Sen kolla vi på melodifestivalen och de va rätt som van. Även fast vi hade pausat mycket så vi fick reda på resultatet en timme efter hela Sverige men nu vet vi vem som vann. Blev väll även några filmer under kvällen och sen ööösss med massa musik som vanligt när vi öser, nice. Idag vart de lite sovmorgon sen åkte vi moppe in till stan handla lite sen åkte vi vidare och fika på de vi köpt. Underbart med vår så man kan åka moppe äntlige. Synd nu bara att jag inte har någon för min är sönder. Sen åkte vi hem till Anna igen softa där och gjorde inget sen hem och nu sitter jag här. Träningen ikväll vart inställd också, lagom sur nu. Så ska ut och gå ett tag istället. Hittade även en kladdkaka i kylen när jag kom hem så den vart min. Längtar till sommarlovet så grymt mycket nu, kunna ha shorts och vara brun, alla är bara så bra.

 


don´t dream your life, live your dream

Kategori: Allmänt

Hej, har placerat mig i sängen efter några timmar vid tv:n med familjen och massa god mat. Hittade även en godis påse nere i skåpet så den snodde jag med upp och en Cola. Nu kan kvällen fortsätta på mitt rum. Chattar med bästa lika oseriösa och lika roligt som vanligt. Ska nog städa mitt rum nu, skulle behövas. Tycker dom där damråttorna kan försvinna nu, dom har levt så länge här inne så dom får ta förväll och lämna oss nu.

andra äter för att leva, jag äter för att det är gott

Kategori: Allmänt

Kommit hem från stallet för ett tag sen och hunnit duschat och nu sitter jag i soffar och kollar på the voice Sverige so1m jag tycker suger verkligen. Alla är så dåliga tycker jag, men ska inte säga så mycket. Skolan alltid lika roligt med allt som händer, fick även VG och alla rätt på so provet. Ibland går det allt. Cyklade till stallet efter skolan sen och fixa där nere och red sen dressyr med en väldigt fin Kandhy. Blev kvar ett tag efter med Iza och kollade på hoppträning med små ponny. Hoppas även det blir mat snart hungrig och det blir god mat också som vanligt. Match i morgon taggad som fan som man ska säga det kort. Åker till Anna och sover där med henne och Anton i morgon också, det blir bra det. Nu ska jag fortsätta kolla på det här dåliga programmet.

det är någon som grillar, det är verkligen någon som grillar

Kategori: Allmänt

alsång i våra hjärtan för evigt

Kategori: Allmänt

Ligger fortfarande i sängen har chattet på facebook med Anton, Agnes och Anna hela kvällen men nu har Angnes och Anton somnat. Men Anna och jag rockar vidare med alsång några timmar till. Nu öser vi på verkligen, alsång i mitt hjärta. Sommar tider hej hej sommar tider, det är över nu dom dom. Dom är för bra dom mina vänner, helt underbar. Nej nu ska jag fortsätta ösa alsång med Anna panna bästa.
http://www.youtube.com/watch?v=LsS-QvMcyQk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KxzlBlq5lkw
http://www.youtube.com/watch?v=gVSKKsQ_xzw
http://www.youtube.com/watch?v=gVSKKsQ_xzw
http://www.youtube.com/watch?v=Ajn_PPss6Qode
Tänkte att de kunde va snällt att dela med sig lite av alsången ös ös ös till kl 08.00 när vi ska sova.

du kan inte alltid stanna i ditt egna hörn i skogen och vänta på att andra ska komma, du måste gå till dem ibland själv

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och lyssnar på musik, bara kollar runt lite på dator allmänt tråkigt. Cupckakens vart jätte bra, får dock inte smaka dm i kväll för Gustav ska ah med sig till skolan i morgon. Men kanske det blir några över så jag får i morgon. I morgon efter skolan blir det stallet som vanligt på fredagarna och sen hem. Blir nog en helg med fotboll och sen när det inte är fotboll blir det nog den mesta delen att vara hemma hos världens bästa kusin Anna. Hoppas du läser detta nu fjäsk, bara för du är så bra älskar dig bästa.

before I die I want to live my dream life, whit you

Kategori: Allmänt



























vill att vi alltid ska gå tilsammans, det ska inte va slut om några månader

Kategori: Allmänt

Hej, sitter uppe i soffan och har hela soffan för mig själv softare kan det inte bli. Kollar även på Disney. Nyss gjort cupcakes med bästa bror och sen lagade vi även man så snart blir det torsdags mys med Gustav, pappa, jag och tv:n. Klyftpotatis och köttbiffar med Cola det funkar helt okej. Sen blir det dom grymma cupcakakens till efterrätt, gott. Skolan iallafall idag kemi prov första som gick sådär, sen so prov som gick jätte bra och sen av det inte så mycket mer. Eller Linda bjöd klassen på godis för vi hjälpte henne igår, BÄSTA mentorn och KLASSEN man har verkligen. Kommer sakna alla så himlans mycket när vi slutar, vill inte. Sen hade vi eleveduns vall alltid lika flumigt med Ebba, Anna och Anton. Inte för det blir så mycket jobbande men när Urban kommer ås blir det att jobba ett tag. Efter skolan när vi sluta så gick jag och fika med Anna E på Johanssons gott gott varm-choklad och fylld baguette med kyckling, kärlen. Sen kom Sagis när vi var på väg hem så hon gick med när vi gick hem. Sovmorgon i morgon, längtat efter det hela veckan verkligen. Blir skönt att få sova lite extra på slutet av veckan.

fotboll är en ärlig sport, den liknar livet, det är en sport att samarbeta i, fotboll är en lagsport, precis som livet

Kategori: Allmänt

Årets första utomhus träning avklarad, helt underbar att få av ute igen. Dock va det ju konstgräna men spela roll att bara få vara ute och spela boll emot att va inne i en liten trång hall och spela. Såna ytor och alla som finns nu. Blir även året fösta tränings match på söndag, vrål taggad redan verkligen. Ska placera mig i soffan med kemi och so för att plugga till proven en sista gång. Sen får det blir lite tv. Även om rummet verkligen skulle behövas städa, aja damråttorna kan få ha det bra ett tag till. Man måste tänka på alla.

livet behöver inte va perfekt för att vara underbart

Kategori: Allmänt

För tillfället sitter jag i köket och äter apelsin, nyss pluggat klart so och kemi. Så nu kommer jag kunna allt i morgon på proven, MVG. Nej inte precis men det funkar. Har även fotbollsträning i kväll förta gången på gräs för denna säsong ♥ Var några som hade knytigt fast en sjuas hörlurar som hänge ut från skopet i en bänk idag i skolan, taskigt usch va dumt gjort av dom. Så får man INTE göra. HAHAHA. Engelska provet gick åt helvete och sen engelska nationella prata gick väll också åt helvet inte för jag sa så mycket men okej. Vi hjälpte även Linda att slänga massa skol böcker idag på svenskan, snällt av oss. Som tack blir det fika i morgon på so provet, varken hon eller vi orkade jobba efter det så det blev lekar istället för tråkig svenska.

grattis på namnsdagen, igen

Kategori: Allmänt

Hej, skola som vanlig var det idag. Gick väll rätt så fort hände inget speciellt och om det var något så har jag glömt det redan. Efter skolan följde Anna panna med mig hem, va bakade negerbollar. Som vart jätte goda så vi åt upp alla. Sen pluggade vi men det gick lite överstyr och sen låg båda på golvet för vi hade nypt varandra så mycket så det gjorde ont. Efter allt så började vi iallafall plugga igen och Gustav kom, så snälla som vi är så hjälpte vi han med läxan MVG där. Sen kolla vi på tv riktigt trevlig. Åt lite mat sen la vi oss i mammas och pappas säng med datorn för att kolla på bilder. Så vi planerade värsta framtiden med poolskötare, hund som skulle ha egna hus, lyx lyx var det iallafall. Sen åkt hon hem. Nu ligger jag i sängen ny duschad och fräsch och ska plugga på kemin, so och engelska. Juste den fina fråge saken om vårat liv nedanför tycker jag verkligen ni borde läsa, riktigt bra där. Juste bästa Ebba har namnsdag idag också, grattis igen ♥

det här kanske ni inte viste om mig och Anna, tråkigt

Kategori: Allmänt

Åtta fakta:
Hemstad/ort: Ida: Västerås, Anna: Sala
Hårfärg: Jah du en blandning mellan regnbågens färger, nej men brun
Längd: Ida: 1.78 m, Anna: typ 1.75 m
Frisyr: nu? Båda: platt, fattar du inte så kolla på oss
Ögonfärg: Ida: blue, Anna: blå
Skostorlek: Ida: 53 eller något sånt, Anna: 23 ungefär, nej men mellan 40-45 
Humör: ALLMÄNT KONSITGA, som vanligt kanske
Vänster eller högerhänt: om det ska bli bra så är vi högerhänta annars vänster

Tio saker om ditt liv:
Har du nånsin varit kär? ja eller ja eller nej eller nej
Tror du på kärlek? ja
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? nej
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? naje
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? hoppas inte det
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nej
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? nja
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nja
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? HAHAHAHAH vafan tror du vi är väll förefan inga kändisar, klart vi har flera stycken vad tror du 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej

Nio saker det där eller det här:

Kärlek eller pengar? båda är riktigt bra
Vin eller öl? båda är lika äkligt men vin och oblat
Dag eller natt? NATT
Tv eller internet? internet, man kan ju kolla på tv på internet
Pepsi eller cola? fanta
Vild fest eller romantisk hemmakväll? hola baloba
Färgfoto eller svartvita? beror på vad som passar till bilden, svartvita 
Bilddagboken eller myspace? WTF
Telefonkontakt eller face to face? bror på vem och vad, men oftast face to face

Nio "har du nånsin":
Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? nej men är ju ingen amatör
Har du nånsin viljat ta livet av dig? säkert någon gång när allt känns åthelvete men skulle aldrig våga göra det
Har du nånsin gjort något du ångrar? nej man sak stå för det man gjort, jo det har vi
Har du hoppat bungy jump? nej förfan är inte självmordsbelägen, usch 
Har du nånsin varit med i en olycka? ja, klantiga som vi är
Har du nånsin ätit en hel tårta? nej, gillar inte tårta.
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? ja men det har dom aldrig gjort så mina önskingar funkar inte, tur för dom. HAHAHAHAHA
Har du någonsin gått på bio själv? forever alone men inte så mycker faktiskt, fett mobbat att göra de
Har du nånsin tyckt att världen suger? ja det är väl såklart

Tio känslor:

Saknar du någon just nu? Neaje forever alone har ingen att sakna:'( jo det finns alltid någon
Är du glad? ja
Är du fundersam? nej
Är du uttråkad? vad tror du jag håller på med det här
Är du tysk? nej är du?
Är du italienare? aa nej
Är du finsk? tror inte det är du minsk
Är dina föräldrar fortfarande gifta? ja
Gillar du någon just nu? nej

Om dig:

Hur mycket är klockan just nu? 16.34
Namn? Ida pida lingon skida, Anna
Vart bor du? hemma i mitt stora röda och vita hus, samma för båda
Hur många barn vill du ha när du blir stor? Vet ej
Vill du gifta dig? självklart så fint
Rullar du spaghettin eller skär du den? jag äter den vafan
Har du ätit sushi? ja men inte fan vart det en favorit, rå fiska vafan? ärligt talat?
Favoritglass? B&J dum fråga där av dig eller mig?
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 10
Humör? Glad, fått en vänförfrågan på facebook av en person

Fyra Grejer
Har du någonsin blivit jagad av polisen? Ida: nej det är jag som jagar dom HAHAHA Anna: nej bara stoppad men ja  
Har du en hund? nej
Sover du helst själv eller med någon? bror på men helst med någon trevligare så
Tror du på spöken? Ida: ja, Anna: njaejajnajee kanske neaj

Skulle:

Du vilja vara längre?Ida: nej, Anna: nej
Du vilja kyssas nu? bra svenska däär? nej
Du vilja dricka dig full nu? nej

Kan
:
Du röra på öronen? Ida: nej är normal ingen fågel, Anna: ja HAHA?
Du slicka dig på näsan? nej
Du kolla i kors med ögonen? Ida: vafan jag kan inget, nej, Anna: ja, vem har skrivit dom här frågorna? jag kan betala en svenska kurs åt den
Dina föräldrar lita på dig? självklart, självklart
Du låta bli att prata på 4 timmar? ida, nej eftersom jag pratar i sömnen när jag sover också, Anna: ja
Du va på en fest utan att dricka? Ida: ja, Anna: ja
Dina vänner lita på dig? ALLTID
Du tänka att pierca dig i naveln? Ida: självklart vill de, så jävla snyggt, Anna: vet inte kanske
Du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ida: nej det är jobbigt, men det går, Anna: svårt men kan

den sanna vännen visar sig i nödens stund

Kategori: Allmänt

Skola, stallet, hem, fotbollsträning, hem, godnatt. Så har min dag varit i kort. Trodde det skulle bli softar vecka i skolan, men nej. Började med att få reda på att man har tre prov och en inlämnings uppgift som ska in snart, orkar inte. Sen stallet gjorde inget där bara var, rätt skönt. Hem åt lite pluggade och kollade på tv ett tag, sen cykla ner till idrottshallen för att ha träning. Hem efter den duscha och äta mat och nu ligger man i sängen och halv sover. Lika bra att sova så man inte somnar med dator i knät och försover sig i morgon.

it's so much better to forget and smile than remember and be sad

Kategori: Allmänt

Vart ute och gått med Anna, pratat massa, ica, duschat, ätit och nu tv. Fett taggad för skola i morgon igen wiiiee eller nej så av det inte suger vill ha mer lov. Saknar bästa klassen så det får bli skola i morgon ändå. Stallet efter skolan i morgon för att träffa Kristine som ska på grön-kort kurs, saknar så mycket. Sen fotbollsträning efter det såklart. Ska kolla vidare på tv nu, kommer somna vilken sekund som helst helt slut efter dagen. Juste alltid när man ska ut och gå och va duktig så blir de en tur till ica, varför måste jag bo så när ica. Herregud det håller inte.

lite snabbt och enkelt sådär

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från Anna saknat henne så det var lika kul som vanligt att få dampa av sig lite och ja så. Det var iallafall mycket trevligt där och fika såklart också, tackar aldrig nej det är ju gratis. Iallafall sen skulle pappa och jag tvätta bilen men inte bara vi 100 andra också jävla kärring där som trängde sig i kön, så gör man inte i Sverige har vi något som kallas kösystem lilla damen. Aja stackaren att inte fatta bättre, hopplöst fall. Nu ska jag vänta på att den andra Anna ska komma hit så vi ska gå ut och bara snacka lite och så saknat henne med.

 

 


sportlovet i kort

Kategori: Allmänt

Tog lång sovmorgon, vaknade iallafall nyss. Ligger i soffan och kollar på film och väntar på att någon ska komma upp med frukost åt mig. Sista dagen på lovet nu också känns jobbigt att det blir skola igen, men får träffa bästa klassen saknar den så. Nog med att jag redan träffat mentorn min några gånger på lovet i stallet men det får väll gå. Hunnit gjort så mycket på det här lovet, aldrig hunnit så mycket tror jag. Fick ju lov tidigare än alla alltså på torsdagen.

Torsdag - söndag: mora och bodde där, shoppade, träffade kusinerna, badade äventyrsbad, kollade på skidåkning.

Måndag: var i Västerås och fick träffa Kim, shoppade, bio, åt donken, hyrde film oh massa skoj.

Tisdag: var kvar i Västerås och åkte till Erikslund hittade en jacka där och åt B&J i igor gallerian.

Onsdag: Kim sov här tisdag till onsdag, badade, hyrde film på ica 10 kr styck mycket bra, gick på stan, fotbollsträning.

Torsdag: var hos mormor och morfar på förmiddagen och kusinerna också, Ebba kom på kvällen år B&J såklart och kollade på världens längsta film.

Fredag: Ebba sov kvar till fredagen vi gick upp tidigt cyklade ner på stan, åt pannkakor till frukost som vanligt när hon är här, åkte till Dukat och hon reda första gången jag var där, gick till sorf och red där sen efter.

Lördag: Cyklade till stallet och var där kollade lite när dom hopptränade och bara hade det bra. Fotbollträning.

Hunnit gjort så mycket på lovet men fortfarande massa jag skulle velat göra också som inte blev av, träffat massa annat folk men man hinner inte allt.



ibland när jag saknar dig, så tänker jag på dig och alla minnen som vi delar

Kategori: Allmänt

Lika bra att försöka sova snart nu innan allt blir fel. Saknar så mycket, varje dag nu. Det bli jobbigare bara måste få träffa dig snart vännen. Tårarna rinner och tänker på alla minnen vi delar leendet kommer tillbaka men försvinner lika snabbt igen. Behöver träffa dig och bara vara, saknar dig så mycket för mycket. Bara att vänja sig med att det kommer förbli såhär att du alltid kommer bo så långt bort och jag bo här. Inget vi kan göra åt bara leva så och göa det bästa av det nu. Det har redan funkat i två år kan nog klara mer. Allting löser sig med tiden men kommer alltid sakna allt som vart när vi kunde gå till varandra och träffas varje dag, allt kommer aldrig glömma det. För det var den bästa tiden i mitt liv och den fick jag spendera med dig, världen bästa vän. Växt upp med dig i 13 år varje dag, inte konstigt att det blir jobbigt nu när det inte ens är nära att vara på det viset. Men vi klarar oss, det gör vi alltid, starka. Läs hennes blogg http://kristinewinge.blogg.se/ godnatt alla.
 

lite sådär lagom tråkigt

Kategori: Allmänt

Åtta fakta:
Hemstad/ort: västerås
Hårfärg: rosa, nej den jag har nu
Längd: 178, har blivit 4 cm kortare:'(
Frisyr: nu? såfall nej
Ögonfärg: en blanding mellan lila och lime grön med ett mönster av bruna randiga cyklar, sluta drömm nun dom är blåa
Skostorlek: 42 eller något sånt 
Humör: övertrött eller något bus humör hihi
Vänster eller högerhänt: bror på vad man ska göra men höger är bäst om man ska ha kontroll

Tio saker om ditt liv:
Har du nånsin varit kär? ja
Tror du på kärlek? ja
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? nej
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? hoppas inte det
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nej
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? nja
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nja 
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? inte vad jag vet, skulle va lite cool om jag hade det 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej

Nio saker det där eller det här:

Kärlek eller pengar? båda är riktigt bra
Vin eller öl? båda är lika äkligt men vin
Dag eller natt? sena kvällar
Tv eller internet? internet 
Pepsi eller cola? vad är skilnaden om man inte kollar på namnet, cola
Vild fest eller romantisk hemmakväll? bror på
Färgfoto eller svartvita? beror på vad som passar till bilden 
Bilddagboken eller myspace? inget av det
Telefonkontakt eller face to face? bror på vem och vad, men oftast face to face

Nio "har du nånsin":
Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? nej
Har du nånsin viljat ta livet av dig? säkert någon gång när allt känns åthelvete men skulle aldrig våga göra det
Har du nånsin gjort något du ångrar? står för det jag gör
Har du hoppat bungy jump? ja när jag vart två år hoppade ajg från köksstolen, nej men skulle va coolt att göra det
Har du nånsin varit med i en olycka? ja
Har du nånsin ätit en hel tårta? nej tack gode gud så tjock är jag inte, men nästan skulle nog kunna göra de om jag gillade tårta också
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? ja men det har dom aldrig gjort så mina önskingar funkar inte, tur för dom
Har du någonsin gått på bio själv? forever alone men inte så mycker faktiskt, fett mobbat att göra de
Har du nånsin tyckt att världen suger? ja det är väl såklart

Tio känslor:

Saknar du någon just nu? ja och aldeles för mycket
Är du glad? ja
Är du fundersam? nej
Är du uttråkad? vad tror du jag håller på med det här
Är du tysk? nej men är du rysk?
Är du italienare? nej tänk om jag vart de, nej dom är aldeles för sportsliga av sig
Är du finsk? tror inte det är du minsk
Är dina föräldrar fortfarande gifta? ja
Gillar du någon just nu? nej

Om dig:

Hur mycket är klockan just nu? 19.51
Namn? ida pida lingon skida
Vart bor du? hemma i mitt stora röda och vita hus
Hur många barn vill du ha när du blir stor? hur ska jag veta det nu, får väll se sen
Vill du gifta dig? självklart så fint
Rullar du spaghettin eller skär du den? jag äter den
Har du ätit sushi? ja men inte fan vart det en favorit
Favoritglass? B&J dum fråga där av dig
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 307630964

Fyra Grejer
Har du någonsin blivit jagad av polisen? nej jag jagar dom, vi brukar leka jaga
Har du en hund? nej men ett lejon
Sover du helst själv eller med någon? bror på men helst med någon trevligare så
Tror du på spöken? ja:(

Skulle:

Du vilja vara längre? nej
Du vilja kyssas nu? nej
Du vilja dricka dig full nu? nej

Kan
:
Du röra på öronen? nej är normal ingen fågel
Du slicka dig på näsan? ser jag ut som en kosa, kanske men nej det kan jag inte:(
Du kolla i kors med ögonen? vafan jag kan inget, nej
Dina föräldrar lita på dig? självklart
Du låta bli att prata på 4 timmar? nej eftersom jag pratar i sömnen när jag sover också
Du va på en fest utan att dricka? ja
Dina vänner lita på dig? alltid
Du tänka att pierca dig i naveln? självklart vill de, så jävla snyggt
Du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? nej det är jobbigt, men det går

Har:

Du någonsin ljugit för dina föräldrar? ja men det funkar inte för kan inte ljuga
Dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
Du syskon? syskon och syskon han är väll ett syskon men speciel, nej då men ja det har jag
Dina föräldrar ljugit för dig? ja de har dom säkert
Du varit hög den här månaden? vad tror du om mig egentligen?
Du redan tröttnat på dom här frågorna? nejdå
Du borstat tänderna den senaste timmen? ja
Du flyttat någon gång? ja
Du vart utomlands själv med en kompis? Hur gammal var du då? ja och var 13 år första gången och 15 år andra gången

Vem:
Äskar du? dom som jag älskar vet det redan behöver inte skrivas
Saknar du mest nu? Anna och
Du bli full med? nämner inga namn men dom vet
Är din bästa kill kompis? Kim

melodifestivalen, det är pinsamt

Kategori: Allmänt

Vill bara säga jag skäms över att vara svensk nu och över landet, melodifestivalen det håller inte.

don´t cry, just say "fuck you" and smile

Kategori: Allmänt

Hemma från träning och stallet och nu blir det bara att softa i soffan resten av kvällen. Äta lite mat och kolla på melodifestivalen med familjen, det får bli så. I morgon ska jag ha sovmorgon och inte gå upp tidigt, inte haft riktig sovmorgon på hela lovet så det är väll lika bra att passa på sista dagen.

det som vart är historia det som är nu är verklighet det om blir är framtid

Kategori: Allmänt

Hej, precis kommit hem från en lång dag i stallet och nu sitter man i soffan med salad och tv:n på. Ebba kom igår kväll mys och en B&J hade hon med sig, hon kan hon. Vi tog oss ner till ica igår kväll och hyrde en film så det blev film med B&J hela kvällen. Världen längsta film var det också. Vart pannkaka till frukost i morse sen också såklart, alltid pannkaka när Ebba är här. Lyx lyx. Vi gick upp tidigt för att vara duktiga sen ner till ica och lämna filmen. Vid 12 åkte vi till Dukat för Ebba skulle rida och allt sen gick vi till sorf för båda skulle rida där och jag fixa i stallet tills nu. Sista dagen på sportlovet också eller helgen är kvar också men det är tragiskt iallafall. I morgon blir det fotbollsträning på morgonen sen njuta av slutet på lovet hemma. Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv och äta saladen, känner mig så nyttig nu.

godmorgon godmorgon, vad vill du

Kategori: Allmänt

Hej, vaknade kl 7 av att någon idiot var ute och plugade vägen. Men somnade tillslut igen och är nu vaken. Ska börja fixa mig lite nu sen ner och äta frukost och kolla tv för att åka till mormor och morfar sen ett tag. Sen hem och Ebba kommer. Känns som jag gör saker hela tiden på lovet och det har jag verkligen gjort men gillar det. Har man lov så ska man göra det till det man vill.