skön avslutning på fotbolls säsongen

Kategori: Allmänt

Åkte ut till Norrby i morse och spelade match med laget. Var våran sista serie match för det här året som vi avslutade kanon med vinst och dessutom mot serieledarna som nu inte vann serien. Kändes så skönt, dom kom kaxiga och hade med champagne och skulle fira så förlorade dom. Skön vinst och skönt avslut på säsongen. Lunch nere på stan med laget efter och sen fortsatt vi med bowling och kollade på herr fotboll. Avslutar kvällen nu med ett leende och film.

säger äntligen helg igen

Kategori: Allmänt

Skön dag idag. Slutade kvart i elva. Hade matteprov på morgonen som gick bra, kändes iallafall som de. Svenska en halv timme sen slutade vi. Gick ner på stan kollade på marknaden och åt med Anna. Åkte hem sen och Ebba följde med. Fixade lite saker hemma sen åkte vi till stallet. Gjorde allt i stallet som vanlig och hade lektion sen. Hoppade bana på 80/85 cm med Demiro. Gick bättre än förväntat så är nöjd. Var kvar sen och tanken var att Ebba och jag skulle hjälpa till att bygga bana tills i morgon då den är tävling men vi lekte med små tjejerna och deras hundar istället så länge dom andra byggde. Ätit och kolalt på tv nu med familjen. Badat i vårat nya badkar mysigt. Ska avsluta kvällen med att kolla på one tree hill nu och tagga för säsongen sista match som ska spelas i morgon.

ledig från skolan idag

Kategori: Allmänt

Var ledig från skolan idag. Åkte till Erikslund med mamma och Anna. Köpte två tröjor, ett par jeans och lite saker på ikea. Åt that-buffé också, så himla gott. Var ut till sorf och träffade Ebba och kollade när Ella red. Nu måste jag plugga massor. Har svenska glosor och matte prov i morgon. Men det gör ingenting slutar kl 10.45 så är glad!

så svårt att komma på rubriker

Kategori: Allmänt

Skön skoldag. var till Västerås på Mälardalens högskola på förmiddagen med min klass och VO11. Vi var där på en föreläsning. Hade redovisning med klassen när vi kom tbx. Sen hade vi lite mer lektion då vi fick testa ta blodtryck på varandra. Var kvar ett tag med Anna sen. Hade utv typ sen också. Ska plugga lite nu och baka sen. Måste ju göra en god kaka till lucia träningen i morgon så det vill komma många ungar.

slut på helgen och tillbaks till verkligheten igen

Kategori: Allmänt

Spelat match idag mot Västanfors. Gick bra vi vann. Första gången det hände under den här säsongen typ. Och nu är det bara en match och en träning kvar sen uppehåll. Vart på sorf och hat möte med mina US tjejer. Gick bra. Tog ganska lång tid men det är mycket som händer nu. På tisdag drar vi igår med lucia träningarna, ska blir så roligt. Har pluggat lite nu när jag kom hem. Så nu är jag redo för skolan i morgon igen. Vi ska till västerås halva dagen i morgon med klassen. Vet inte precis vad vi ska göra men till Mälardalens högskola ska vi. Nu ska jag fortsätta plugga och sov sedan. Godnatt.

lördagsmys

Kategori: Allmänt

Haft soft dag idag. Sov länge och kollade på one tree hill sen. Åkte till sorf och stallet med Ebba efter lunch. Kollade när hon red sen var vi och fixade massor i stallet. I morgon ska hon tävla sin första riktiga tävling, lycka till bästa ni! Kom hem för ett tag sen från stallet och har ätit samt duschat nu. Ska kolla på tv och äta popcorn och annat gott med familjen nu. I morgon är det match och US-möte som står på schemat.

lång helgen började bra

Kategori: Allmänt

Började min lång helg med att åka till mormor och morfar. Sov kvar där tills idag. Åkte ut till sorf direkt när jag kom hem. Red en jätte fin Rulle på markarbete. Gick kanon bra, hoppning nästa vecka. Träffade Ebba som kom en stund till stallet. Fixade lite inför lucia träningarna med papper osv. I morgon ska jag vara hemma, plugg och klippagräs. Sen ska jag till stallet med Ebba och kolla när hon rider osv. Ska kolla på tv nu med familjen.

bloggar från skolan

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan nu och väntar på att matsalen ska öppnas. Börjar inte förens kl 12.20. Segt med sånt lång håltimme. Ska åka till mormor och morfar ikväll och vara kvar där tills i morgon. Skönt att vi är lediga i morgon. Helgen kommer bestå av att rida, fotbolls match och vara med Ebba i stallet.

hem och bort direkt

Kategori: Allmänt

Skola och prov som gick bra. var nere på stan med Ebba och fikade efter skolan. Var till Ekeby och kolla läget där också. Hemma nu ska bara byta om och styra mot fotbollsträning.

hemma efter en pw med fina vänner

Kategori: Allmänt

Vart ute på pw med Anna nu och så kom Erika gåendes längst vägen också hon hon följde med. Mysigt. Ska ta en snabb dusch och kolla på svenska hollywood fruar nu och plugga lite tills provet i morgon. Godnatt.

skolan rullar på

Kategori: Allmänt

Hemma från skola nu. Skolan är verkligen kul. Dagen gick fort också. Var nere på stan med Anna efter att vi slutat köpte en ny tröja, jätte fin. Farmor är här så försöker vara social med henne. Ska väll plugga lite snart också. Om vädret håller i sig och de inte kommer mer regn kanske det blir en pw med någon som vill följa med.

avslutar kvällen med oth

Kategori: Allmänt

Ska lägga mig i sängen och kollar på one tree hill nu. Var riktigt länge sen de hände. Har även sovmorgon i morgon första gången jag har sovmorgon på en helg på flera månader känns det som! Ska blir så skönt. Godnatt.

pannkaksluch på sorf

Kategori: Allmänt

tacoskväll

Kategori: Allmänt

helgen började kanon

Kategori: Allmänt

Helgen började mer än bra! Åkte ut till stallet efter skolan igår. Red stasse, hur fin som helt gick jätte bra. Så roligt! Fixade Mirte och stallet efter. Åkte till ica med Anna och handla sen bar det av till henne. Spenderade kvällen/natten hos hennes och några till tjejer. Upp idag, skapligt trött var jag och är fortfarande. Vart på sorf hela dagen idag. Hade stallet i morse vilket gick fort. Red US-kadrilj som gick jätte bra, alla var jätte duktiga! var kvar och hade ponny ridning och kollade på alla duktiga ryttare. Vart hos Anna lite på eftermiddagen nu men nu är det snart dags för mat. Blir jätte god mat! Ska kollar på one tree hil ikväll! Ha en fortsatt bra helg!

ännu en skoldag avklarad, går bra nu

Kategori: Allmänt

Haft mycket fria lektioner i skolan idag. Sköt. Kollade även på film haha vi var en stycken i aulan för att kolla på en film, rasmus på luffen var de. Åkte ut till sorf efter skolan, var lite i stallet och fixa kollade sen när Ebba och små tjejerna red. Saknat dom verkligen. Åkte hem sen och pluggat massor nu. Känns ändå som de är massa kvar. I morgon slutar jag tidigt. Ska till sorf då och sen tillbringa kvällen hemma hos Anna.

godennatten

Kategori: Allmänt

Gick ut till sorf. Skönt att ta kvälls promenade på kvällarna. Ska kollar på tv och försöka plugga samtidigt nu. Har lite sovmorgon i morgon annars är de bara omvårdnadslektioner i morgon, vilket är skönt. Avrundar här godnatt. 

plugga dag

Kategori: Allmänt

Pluggar på svenska glosorna. Så himla svårt och inte värt att kunna heller. Klar med svenska boken och hunnit pluggat på masa annat från jag kom hem. Var med Anna och Ebba på Ekeby efter skolan och kollade lite och prata med lärarna. Saknar stället och lärarna. Min faster och min kusin var här när jag kom hem så fikade och lekte med min kusin lite. Pluggat och gjort mat sen. Ska gå ut till sorf nu och lämna lite saker.

blevit nollade idag

Kategori: Allmänt

skolan är verkligen rolig nu

Kategori: Allmänt

Blivit nollade idag. Det var det roligast som har hänt på länge verkligen. tyckte det var så roligt. Gick verkligen in för de i alla "grenar" vi skulle göra och såklart vann mitt lag då. Annars så vara det en soft dag då det bara var min klass på alla lektioner på bf var på någon annat. Var med Ebba efter skolan och sne åkte vi till ksk igen för föräldrarmöte. Hemma nu och ser nu att jag missar hollywood fruar. Ska plugga lite nu sen sängdags. Godnatt.

tränat och nu tv läge

Kategori: Allmänt

Vart på träning nu, skönt att träna och hålla igång verkligen. Bakade kladdkaka med Gustav innan, den vart helt underbar god! Ska kolla på ensam mamma söker nu och plugga lite smått på de som återstår.

kladdkake kungen själv

Kategori: Allmänt

ny vecka nya tag

Kategori: Allmänt

Ny vecka och den började bra. Precis kommit hem från skolan fick sluta en timme tidigare då vi hade prov som gick fort. Provet i omvårdnad gick jätte bra. fick även tbx matte testet är välll nöjd för att vara test och de första. Nu blir de plugg på engelska och svenskan sen ut till Norrby och ha träning senare ikväll. 

fullt upp hela helgen med det vart en riktigt bra helg också

Kategori: Allmänt

Åkte till Västerås och Kristine igår på förmiddagen och sov över där. Lelle komockså. Hade det riktigt bra där med tjejerna, saknad var dom. Åkte hem på fömiddagen idag. Var ävne förbit och åt lucha med mormro och morfar igår innan jag åkte till K. Pluggat och packat upp och packat ner för att åka på match sen. Åkte till Fagersta på att, som vi förlorade och jag spelade kass. Gick inge bra alla inte nöjd. Ska börja plugga nu, prov i morgon. första omvårdnadsprovet, önska mig lycka till. Svenska och engelska glosor. Ni såg rätt vi har svenska glosor? Hahahah. 

haft en underbar helg

Kategori: Allmänt

bowling med tjejerna

Kategori: Allmänt

sen kväll och upp tidigt och vidare

Kategori: Allmänt

Hade us-kväll med tjejerna igår. Träffades åt på kina, köpte chips osv, bowlade, prata och ät chips hemma hos Isa. Riktigt rolig kväll verkligen, helgen börja bra. Inna var det skola hade matte prov som gick bra och slutade hyfsat tidigt. Ut till sorf efter och red Stasse gick inte så bra men vi får lära oss. Svårt kan jag säga att han var iallafall! Fixade i stallet och cyklade ner till thai sen. Kom hem sen runt 12 och somnade direkt då. Packar och fixar mig nu ska till Västerås och vara kvar där tills i morgon, blir hos Kristine. Hem i morgon och sen vidare på match, helgen är fullbokade ända ut. Hitta plugga och sova imellan allt ockskå! Ha de bra. 

thai mat med us-tjejerna

Kategori: Allmänt

avslutar kvällen såhär godnatt

Kategori: Allmänt

Vart och tränat ute i Norrby nu. Gick bra kalt och inte så många men kul. Sitter nu och pluggar på engelska glosorna som jag nästan kan alla orkar inte göra mer nu då resultatet bara blir sämre och jag tröttare. Ska läs igenom matten och läsa lite i den förbannade svenska boken, rent utsagt HATAR den! Slutar rätt tidigt i morgon så ska ut till sorf efter de och vara ass och rida senare. Avslutar kvällen med US-tjejerna, längtar. Godnatt så länge.

skolan rullar på som den ska

Kategori: Allmänt

Tillbaka nu, orkade inte blogga efter matchen då den gick dåligt. Vi förlorade punkt slut på de. Skolan flyter på och idag vara vi på studiebesök på sala väsby. Roligt när de händer lite nya saker som studiebsök. Annars så har det vart en lång dag men bara softa lektioner där vi inte gjort något. Pluggar lite på engelska läxan om omvårdnaden till provet. Ska snart även åka på träning sen plugga ännu mer.

tagga tagga tagga match

Kategori: Allmänt

Allt äger slutar så tidigt så skolan blir rolig. Sitter hemma nu och pluggar på engelska och omvårdnad. Ska snart börja packa för det är match i kväll. Är så sjuk taggad nu, Norrby - Romfartuna. Mitt gammla lag så är desto roligare! Tagga tagga tagga. Återkommen senare om hur matchen gick. 

inget framtida jobb för oss inom glassbranchen

Kategori: Allmänt

fullt upp men så ska det vara

Kategori: Allmänt

Sovmorgon och slutade kl ett jag gillar skolan. Städade och var lite med Elin efter skolan och planerade lite saker. Åkte ut till sorf och fixa lite där och kolla på lektioner. Hemma nu och ska läsa i den förbannade svenska boken jkfnbrfibregubfi. Känner precis så för de. Match i morgon taggad och slutar även tidigt i morgon också så skolan äger.

godenatten

Kategori: Allmänt

Tränat tidigt i morse och på tisdag blir det match. Annars så har jag inte gjort så mycket idag var ut till Anna och dom och firade Lotta för hon fyllt år och fikade där. Pluggat lite också där emellan. Sovmorgon i morgon och ingen träning på kvällen. Slutar även kvar över ett så allt är bara bra i morgon. Ska träffa Elin och bestämma lite saker också. Nu vet ni allt som hänt idag osv. Ska lägga mig i sängen och läsa i svenskaboken som vi ska ha läst klart om två veckor blir väll minst 10 sidor om dagen, döda mig. Godnatt.

klagar inte för vi har det bra

Kategori: Allmänt

hemma efter födelsedags fika

Kategori: Allmänt

Vart hos Anna och fikat osv eftersom hon fyllt år i veckan. Slutade med att vi gick ut och gick för vi ätit så mycket fika. Sitter på mitt rum nu och öser med musik och irreterar mig på allt fyrverkeri sak nere på stan som hörs hem hit. Tränming i morgon bittit vilket sög då det inte blev sovmorgon. Ska försöka hinna plugga lite i morogon. 

tjena tjena

Kategori: Allmänt

fördrivning av tid på lite frågor

Kategori: Allmänt

Vad gjorde du kl 08 i morse? var på sorf och byggde bana
Vad gjorde du för 15 min sedan?  duscha
Vad har du druckit idag? mjölk och vatten
Vad var det senaste du åt? sjömansbiff
Vad var det senaste du köpte? chokladboll
 
Vad är det för färg på din ytterdörr? grå
Vad är det för väder hos dig nu? typiskt höst väder utan regn
Godaste glassen? B&J utan tvekan
Sover du tungt? ja
 
Drömmer du mardrömmar? nej
Trivs du med ditt jobb/plugg? ja helt okej för att vara skola/gymnasium 
Favoritklädsel? Svarta jeans, converse och en snygg tröja 
Vad ser du om du tittar till höger? fåtölj 
Vad gör dig glad? vänner och de jag tycker är roligt
 
Vad ska du göra härnäst? göra mig klar och dra vidare till Anna
Höger eller vänsterhänt? höger och det ska bli bra annars vänster
Humör just nu? glad!!!
Favoritgodis? allt är gott
Kläder just nu? one piece
 
Hur många kuddar sover du med? 3
Spelar du något instrument? nej de är inte minn grej 
Morgon eller nattmänniska? natt
Är du kittlig? ingen kommentar
 
Stjärntecken? tvilling
Äckligaste djuret? fåglar, råttor och fiskar
Vad längtar du mest efter just nu? vinter med jätte mycket snö coh jätte kallt ute

mycket häst idag

Kategori: Allmänt

Vart i stallet från kl åtta och nyss kommit hem. Haft mini hoppning som gick jätte bra. Efter de red US och vi tränade på kadrilj programmet. Gick också bra. Red ponny vilket var länge sen + att det var minst tre år sen jag red ponnyn. Får väll se hur de går när de väl gäller. Ska discha och fräscha till mig och dra vidare till Anna där kvällen ska spenderas.