fredag fredag fredag

Kategori:

Sitter hos mormor och morfar i deras soffa och äter godis samt kollar på x factor. Haft två prov i skolan idag sen inget mer, gick bra. Red lektion senare gick helt okej. Åkt moppe och bil på isen med kusinerna nu på kvällen vilket var väldigt roligt. I morgon blir det att träna kadrilj med US tjejerna på förmiddag sen spela DM i Västerås på eftermiddagen.

fredag i morogon whoo

Kategori: Allmänt

I morgon är det fredag, whoo! Inga nior som kom till oss idag, pinsamt. Pluggat på alla lektioner annars idag och kollat på en film. Sitter hemma nu och pluggar. Usch. Vård och matte prov i morgon sen är veckan över. har även träning ikväll kl 21-22, kommer väll somna. I morgon ska jag ut till sorf och rida lektion osv. Lördag DM! Och söndag globen! Ha det bra ska plugga vidare nu.

plugga plugga plugga

Kategori:



johanssons fika

Kategori:



fullt upp hela dagen

Kategori:

Snart helg igen. Idag var det nior från Ekeby och hälsade på. Trevligt. Dock bara en som kom till vårat program. Annars var det en bra dag. Gick på stan med Anna efter att vi slutat. Köpte en choklad kalender till mig själv, snart första december! Gick på stan sen med Anna E och köpte saker till lucia showen. Fikade även med henne på johanssons. Pluggat och fixar lite nu på kvällen. Nu ska jag sova, godnatt.

plugg plugg ge mig jullov

Kategori: Allmänt

Skoldag check, lucia träning på sorf som gick bra. Underbara ungar. Kommer bli riktigt bra till lucia showen. Pluggat matte och vård efter träningen. Vill ha jullov nu! Ska fortsätta plugga nu och sova tidigt sen.

ny vecka och längtar redan till helgen

Kategori: Allmänt

Ny vecka och började den med en fältstudiedag vilket var skönt. Dagen gick fort och var rolig. Hemma nu och är helt slut. Förbereder mig för träning om mindre än en timme. I morgon börjar skolveckan för mig då, hoppas på att den går fort för på lördag är det DM i Västerås och på söndag åker vi mot globen! Kan inte bli en bättre helg,

helgen gick fort

Kategori: Allmänt

Helgen går mot sitt slut. Igår hade jag stallet på sorf med Anna på morgon, pyntade stallet senare vilket blev jätte fint. Avslutade kvällen hos mig med henne då vi gjorde klart lite saker till lucia showen. Kommer äga! Idag gick jag upp tidigt för att kolla på brorsan som skulle spela innebandy med 98:orna, gick bra dom vann. Hem städa rummet och ner på stan igen. Kollade på luciorna, köpte julklappar osv och avslutningsvis kollade jag på damernas innebandy med Ebba och dom vann också! Nu väntar solsidan och plugg. Veckan ska börjas med en fältstudiedag i morgon vilket ska bli skönt och roligt.

helgen startad med massor ridning

Kategori:

1 lektion och 1,5 timmars kadrilj ridning avklarat. Nu beger jag mig mot kusinerna för middag och mys kväll där. Skoldagen gick fort inge mer med det. Bra början på helgen med andra ord!

det närmar sig

Kategori: Allmänt

Vanlig skoldag idag inget speciellt. Lucia tränig på sorf på eftermiddagen. Gick bra. Gjorde pynt till stallet, kommer blir så fint efter helgen. I morgon ska vi vara på HR hela dagen, rolig roligt! Ska vara ass på sorf på kvällen. Ska även ner en snabbis på stan med Anna efter skolan om vi hinner för att köpa lite saker till lucia showen. Det närmar sig. Globen om 12 dagar också! 

ny vecka nya möjligheter eller vad man brukar säga

Kategori: Allmänt

Ny vecka och fyra veckor till lov. Kan inte bli bättre. Hoppas på att tiden som är kvar går lika fort som den gjort hittills. Skoldagen gick fort och vi fick sluta lite tidigare. Har pluggat lite nu på eftermiddagen, ska äta snart sen bege mig mot träning. Har även namnsdag idag! Ha det bra allesammans.

godnatt

Kategori:

Helgen är över och den nya skolveckan börjar om några timmar. Har sovmorgon i morgon de det minskar söndagsångesten en aning. Plockat mengder av lingon samt gran ris idag till helgen på sorf. Pyntning i stallet samt förberedelser inte showen står på spel. Haft US-möte på eftermiddagen som gick fort osv. Pizza och solsidan med familjen och nu sängen för att sova. Godnatt!

sammanfattning av början på helgen

Kategori: Allmänt

Den här veckan gick enormt fort. Igår började jag helgen i stallet tsm med Ebba. Fixade och pysslade sen red vi lektion. Hoppnig  med Xagovia stod på schemat. Hon var tillbaka på sist gammla stadium igår. Kändes inte så roligt pga det gick så bra förra veckan. Men vi tog oss runt en bana som vi skulle hoppa trotts att det gick fort och hoppen blev enorma. Bara att fortsätta jobba på med nya tag. Ebba följde med hem sen och blev kvar tills idag. Kvällen bestod av bubbelbad, tv tittning, kollade på film "shoo bre" riktigt dålig film. Var och tränade fotboll på förmiddagen idag vilket gick bra och var enormt rolig. Thai till lunch på stan och innebandy samt handbolls tittande i idrotts hallen bestrod eftermiddagen av. Ska avsluta kvällen med godis och en bra film nu. 

veckan går mot sitt slut

Kategori: Allmänt

Ytterligare en skolvecka har gått. Snart är det jullov också. Veckan har gått så fort. Var med Ebba i stallet idag efter skolan och i morgon kommer hon hit efter sorf. Helgen kommer bestå av fotbollsträning och US-möte säkert mycket mer också.

avslutar helgen här

Kategori: Allmänt

Spenderat hela min söndag i idrottshallen för att kolla samt hjälpa till under DM som Gustav och hans lag spelade idag. Gick väll inte så värst bra för dom. I morgon är det ny vecka och skola börjar igen. Ska avsluta denna vecka med en film och somna hyfsat tidigt.

dagen avslutades fantastiskt

Kategori: Allmänt

Varit ner på årsfesten och kommit hem ätit middag med familjen + mormor och morfar. Åkte bara ner till prisutdelningen, fick pris och är jätte stolt. Nu är tveckan att lägga av bort. Alltid lika kul att få beröm och pris. Ligger i sängen och ska avsluta dagen med film. I morgon ska jag kolla på Gustav som ska spela innebandy DM. 

helger fortsätter bra

Kategori:

Började min lördag men en sväng ner på stan med mamma, köpte ny vinterjacka. Vidare på fotbollsträning och en spring tur efter. Slappat i soffan med tv tittande resten av eftermiddagen. Mormor och morfar kommer hit på middaga senare ikväll, blir gott. Ska ner på årsfesten med lager senare ett tag.

bra början på helgen

Kategori: Allmänt

Ännu en helg som börjat jätte bra. Skola fört till 13 gick fort och var bara det vanlig. Cyklade ut till sorf, red lektion med Xagovia som var lika fin som vanligt. Så roligt. Fixade stallet senare. Mötte upp us-tjejerna vid 19 och sen fortsatte det bara med mys hela kvällen hos Madde, x-factor, film, godis, chips dipp osv.En jätte bra kväll. I morgon blir det ingen sovmorgon då det är träning kl 11, suck.

bakade kladdkaka med gustav igår

Kategori:



åter en dag med hästar

Kategori: Allmänt

haft en bra skoldag idag. Lite snurrig på slutet när vi inte visste om vi skulle ha lektion eller inte. Men de löst sig. Åkte ut till stallet med Ebba när vi hade slutat. Hon och alla tjejer red i ridhuset som blev klart idag efter bytet av ridhusbotten. Red Lillen dit och Midde hem. Annars var de rätt tråkigt att bara gå runt där när dom red haha. Kollade på lite lektioner på sorf senare när vi var klara och nu är jag hemma. Nu ska jag och Gustav baka kladdkaka som vi ska bjuda familjen på.

plugg hela tiden

Kategori: Allmänt

Lite seg skoldag med mer än två timmar hål. Men det gick de också. Åkte ut till sorf och hade träning när jag slutade. Gick toppen bra, så roligt varje vecka med barnen. Sorfs ungdomssektion har blivit utvalda till Västmalands bästa vilket vi är väldigt stolta över! Pluggar för fullt nu och gör klart saker, vilket gav resultat och är färdig snart. Bara att läsa 15 sidor och plugga lite engelska sen så. I morgon är det helt vanlig skoldag igen, ska avsluta dagen med att följa med Ebba till stallet senare när vi slutat. Ha det bra, godnatt!

vi kan inte vara stoltare

Kategori: Allmänt

fotbollsträning igen

Kategori:

Avslutade kvällen med fotbollsträning, det var ett tag sen. Skoldagen gick fort, två nya tjejer i klassen, ett prov skrivit, nya läxor och ett matte test tbx som gick jätte bra. I morgon är det luciaträning på sorf efter skolan. Godnatt på er!

slut på lovet

Kategori:

Avslutat dagen med US möte som gick jätte bra. Lucia showen i år kommer bli så bra, är redan taggad. Snart bär det av möt globen också. Pluggat mer efter mötet, känns som inget går in. Väntar o se i morgon bara. I morgon är det första fotbollsträningen på jätte länge också. Sovmorgon i morgon så nu väntar en lång natt med mycket sömn, godnatt.

sista dagen på lovet

Kategori:

Godmorgon. Vaknade för ett tag sen bara, ätit lunch till frukost och nu vrål plugga. Usch har prov i morgon och har pluggat alldeles för lite på lovet. Igår hade jag stallet vilket gick bra, avslutade dagen hemma hos Anton med familjen, middag och tv-spel spelande bestod det av mest. Ska ut till sorf på möte senare på eftermiddagen. Resten av tiden måste gå till plugg idag. Ha en bra dag!

hemkommen igen

Kategori:

Kommit hem från en natt i Västetås hos mormor och morfar. Åkte ut till sorf på eftermiddagen, fixa stallet, städade bus-boden med Elin och Ida. Teori istället för ridlektion då jag var ensam. Fick se en film som var väldigt lärorikt. Ätit god mat med pappa och kollat på x factor nu på kvällen. Stället klockan på 06.00 för ringning, har stallet i morgon bitti. Godnatt.

livet på landet

Kategori:



godmorgon

Kategori:

Godmorgon, vaknat nu efter 15 timmars välbehövlig sömn. Nu ska jag packa sedan åka till mormor och morfar samt kusinerna i Västerås och vara där tills i morgon.