you was my everything but now are you nothing

Kategori: Allmänt

Sitter hemma nu fick sluta tidigare från elevens val. Ska plugga till biologi provet nu och engelska jag inte gjorde klart i går. Äter även glass tjock som jag är. Så hoppar jag över träning inte bra, fyfan.

dagens frukost, nyttigt

Kategori: Allmänt


i miss the old you

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan på matte nu och det suger. Gör ingenting, slappt att gå i skolan nu sista veckan. Lunch efter det här, skapligt hungrig. Idag fyller även kusinen Maja år, grattis! Så vi ska dit och fika och sånt i kväll. Måste alltså hopp över träningen men är nog lika bra. Spar foten till matchen på söndag. Skavsår och stukad fot och fotboll är ingen bra kombination.


varför pratar vi när vi dansar så bra, ja säg mig varför pratar vi när vi dansar så bra

Kategori: Allmänt

Klippt klart gräset nu vilket bara tog några timmar. Ska ner och äta nu sen ska pappa, mamma och jag åka någon stan så länge Gustav tränar. Fyller även år på lördag för den dom inte vet. Kommer bli en bra helg verkligen. Och kommer få träffa mina underbara kompisar från Västerås också som kommer på lördag kväll efter att ha haft en bra dag i stallet med US-tjejerna och alla andra. På fredag kväll efter stallet kommer också släkten och firar mig så de är mer än bra.


men ögonen säger en del och jag vet vad du tänker

Kategori: Allmänt

Lite halft öm i ryggen efter gårdagens avramling men lever än. Börjar även bli lite blå men det är lugnt. Skola fick sluta tidigare då någon idiot kom in och kasta en vatten ballong på Tomas när han öppna dörren. Idioter! Engelska provet gick nog rätt bra var lättare än jag förväntat mig. Lät som på Tomas idag också att biologi provet skulle vara lätt, hoppas det också. För tillfället sitter jag i min bror sägn och äter melon och glass. Livet är för underbart. Ska ut och klippa gräs snart, vuxen poäng till mig.

sista inlägget sen sova

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och är bara för trött för att sova. Dator som ligger i knät på mig är för tung för att flytta så kan inte sova. Haha fan va lat jag är alltså. Men lär nog flytta på den och sova nu om jag ska vakna någon gång i morgon, godnatt.

mysig uteritt med stalll mongosar

Kategori: Allmänt

tar ett uppehåll från pluggande

Kategori: Allmänt

Orkar inte plugga mer så bloggar. Tror jag kan det mesta tills i morgon men så brukar det låta så kan jag ingenting. Har nyss hjälp min bror att skaffa facebook. Mamma gör någon kaka nere så kanske skulle gå ner och kolal in de. Annars så ska jag kolla på tv nu.

-

Kategori: Allmänt

en dag utan dig, är som ett år utan sol

Kategori: Allmänt

Inte gjort något alls i skolan idag känns det som. Vilket är skönt och man känner att det är sommarlov snart. Blev klar med min svepask på slöjden idag, stolt! Åkte ut till stallet med Ebba efter skolan. Fixade sen red vi ut, jag, Ebba och Wilma. Ramlande av då Lillen höll på och stegrade lite då och då sen vart han osäker då han inte visste vart vi skulle så stegra och jag ramla av. Men det gick bra. Världens snällaste häst ändå. Sen red vi lite i paddocken på Sorf då gick han jätte fint. Nu har jag precis kommit hem och ska snart börja plugga. Engelska prov i morgon vilket inte känns bra. Måste plugga nu.

nothing last forever, but if you fight it will maby do

Kategori: Allmänt

Kom hem från träning för 1 timme sen ungefär. Jobbig träning men rolig. Ätit lite och duschat så snart sängen för att sova. Min högsta önskan nu är att få vara sjuk i morgon och kunna ligga i soffan med ett täcke, film och en påse godis. Ska sova nu iallafall, godnatt.

jag vet allt om dig för du har varit min

Kategori: Allmänt

Skoldagen gick fort. Var aldrig med på idrotten kände att friidrott inte skulle av så bra för foten. Hade engelska prov gick åt helvete ritade på pappret istället. Vi gjorde tårta och negerbollar på hemkunskapen. Cyklade hem efter skolan gjorde ett försök på att sola lite vilket inte gick bra så gick inte igen. Pluggat och ätit glass. Ska fortsätta plugga nu sen åka iväg på träning.

gårdagens kväll/natt

Kategori: Allmänt



you smile and i smile more

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och funderar om jag ska va med på idrotten i morgon eller inte. Livet är jobbigt när man inte kan bestämma sånt ens. Har ju ont i foten och den är svullen igen så känns inte som det vore bra. Städat mitt rum också så här på kvällen, fint. Ska fortsätta plugga vidare nu. Är verkligen jätte skol trött nu. På tal om trött så är jag de alltså att jag behöver sova. Ska nog göra de också snart. Fyller även år om 6 dagar, blir bra då the girls från Västerås kommer.

fredags mys med fina vänner

Kategori: Allmänt

för du dödade mig med kärlek och jag dog när du log

Kategori: Allmänt

Kvällen igår ett minne för livet. Precis som sena sommar kvällar med älskade vänner ska vara. Va iallafall i Hillingen med Anna, Agnes och Anton. Simon kom senare vid 11 kanske. Bad, sol, "grillning", skratt, mat allt bra kväll. Kom hem efter 12 och kvällen blev ju bara bättre när man kom hem och Sverige hade vunnit! Grymt. Idag match vilket gick åt helvete. Hatar verkligen att behöva förlora åt helvete med hela fotbollen nu. Har fortfarande ont i foten (stukningen) men tejpade på matchen men nu är den uppsvullen igen. Kom hem efter matchen och skyndade att dusch för att cykla ner på stan med Anna och kolla på balen. Vill också så fina alla var. Nu blir det massa pluggande, fuck engelska prov och biologi. Skit samma hur de går nu betygen sätts om en vecka typ allt kan inte hänga på dom här proven som är kvar. Men ska iallafall plugga och lyssna på musik nu.

-

Kategori: Allmänt

underbara dag och lite mer färg

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem från 4 timmar på stan med ponny ridning. Kan inte påstå att de va speciellt kul. Lite färg på köpet. Ska bara softa lite hemma nu själv med musik och sola. Träffa kompisar i kväll så lika bra att vila nu. Pappa åkte även till Uppsala nyss för att köpa fetaste bubbel badkaret, klagar inte. Men vad händer med mina presenter tills jag fyller? Allt de underbara jag ville ha.


sena sommar kvällar med dom amn älskar mest

Kategori: Allmänt

Skola igår och vi fick sluta en timme tidigare bara för vi är så bra. Cyklade ut till sorf. Satt i solen och solade tills Elin och Ida kom. Fixade i stallet och red. Vi red ute på stora gräsa bana. Gick hyfsat bra. Fått skavsår mellan fingrarna för hästen är så stark. Åkte hem sen vid 7. Skulle till Månsan och bada med Elin, Ida, Linnea och Anna men när vi kommer dit börjar det regna och åska. Så kvällen slutade med mys på min altan. Vi åkte ner till ica köpte lite. Idag är det barnens dag eller något på stan så ska ner dit med US och ha ponny ridning. Sen blir det att vara med fina vänner i kväll också. Bara älskar sommaren nu när man kan vara ute läng, sena sommar kvällar med dom man älskar mest.


10 saker du kanske inte visst om mig

Kategori: Allmänt

1. Jag är uppvuxen på landet i Västerås.
2. Jag har vart utomlands (Grekland och Italien) två gånger utan mina föräldrar, med en kompis.
3. Jag vill vara mer bortskömd.
4. Tiden sen jag flytat till Sala har vart den bästa i mitt liv.
5. Har vart på en Lady Gaga konsert.
6. Min dröm är att åka utomlands med kompis/kompisar när jag slutar gymnasiumet.
7. När jag är med mina kill kusiner i Västerås är jag mer en pojkficka och riktigt bondig av mig.
8. Alla som rider har en förebild dom ser upp till, min är min mentor Linda.
9. Jag har problemn med minisken.
10. Min klass kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

helt underbart väder, klagar inte

Kategori: Allmänt

Klagar inte en sekund på detta väder! Men lite varm ibland kan man säga. Skola gick till 15.30. Cyklade ut till sorf med Ebba och Anna. Vi hjälpte Linda när hon hoppade sen till stallet och lekte med Tyra. Kolla när Linda red Midde. Sjukt varm var det hela tiden. Sen cyklade vi hem (Ebba och jag) och ja nu åkte hon nyss hem. I morgon fredag = sovmorgon = bäst. Ska till stallet efter och rida och sånt. Hoppas på att rida ute i värmen och få mer färg! Ska ner och vara social med mamma och bara chilla nu.

stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från idag

Kategori: Allmänt

Skola gick fort. Hade det jätte kul med mina fina vänner + klassen. Gick på stan ett tag med Anna när vi slutade. Köpte glass B&J! Köpte lite andra saker också. Har legat på studs mattan och solat från jag kom hem tills nu. Ska ta tag i skolan och plugga lite nu sista tiden som är kvar, prov.


sista inlägget för idag

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen nu och ska kolla på one tree hill vilket är det bästa som finns. Har fixat två par nya shorts idag skulle valt sy slöjd grym. Ska kolla på de nu och sova godnatt.

nästan allt klart till avslutningen

Kategori: Allmänt

Vart skola idag. Dagen gick fort och blev klar med min svepask på slöjden som jag började med när vi börja 9:an. Tog bara ett år, det går fort här. Gick på stan med bästa kusinen efter skolan kolla på lite saker och köpet avslutningsskor, farmor betalar <3 Snygga och perfekt! Åt glass och satt på skolgården sen nån timme. Cyklade hem sen och Anna kom vi sola åt kladdkaka hade det bra. Har fått spexfotot grymt snygga vi är, 9i! Ska ut och äta grillat nu med familjen.


saknar min klass, hur ska det gå när vi slutar för evigt

Kategori: Allmänt

 

ingen skola för min del idag

Kategori: Allmänt

Blev hemma från skolan idag. Lika bra skönt leggat på soffan och kollat på oth hela dagen. Städade även rumet ordentilig. Får se hur det blir i morgn om det blir någon skolan. Foten är iallafall svullenblå och gör ont. Spran även inte vår ruset som det var planerat av att jag inte kan gå på foten. Ska kolla på tv nu med familjen, socialt. Tror även det är 12 dagar kvar tills jag fyller år något sånt. Kommer inte ihåg räknade ju i morse..

grymt skönt med vinst, andra serie matchen

Kategori: Allmänt

Match i morse som vi van grymt skönt med vinst! Åkte direkt ut till sorf efter match och kolla lite när nå barn red och hade US-möte sen. Gick till Ebbas stall sen och kolla när hon och Wilma red sen fick jag skjuts hem av Matias då jag klev snett på matchen så foten är svullen och gör sjukt ont. Kan till lägga att i morgon springer jag vår ruset! Kommer inte gå bra med min fot.. Nu har vi gäster här så ska ner och äta med dom och vara allmänt social.

it's so much better to forget and smile than remember and be sad

Kategori: Allmänt

Nu har kusinerna och alla åkt hem och jag har fått oth så nu ska jag kolla på det. Match i morgon tidigt så blir ingen sovmorgon. Till stallet sen efter och ha US-möte med tjejerna.

stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från idag

Kategori: Allmänt

Åkte ner på stan direkt när jag vaknade idag och köpte tårta som vi ska äta i kväll, köpte godis och mat och fick en jeans jacka av mamma som vi hitta på stan. Hunnit baka cupapcakes tills ikväll också nu på eftermiddagen. Får även säsong 1 av oth av Davids i kväll så ska kolla hela natten nu. Bara att börja om från början. Ska börja fixa mig nu. Ha det bra alla läsare!

ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Kategori: Allmänt

Godmorgon vaknade precis. Igår hjälpte jag min faster och hennes familj att flytta på förmiddagen. Sjukt fint hus dom flyttat till nu! Åkte till stallet sen vid 2 städade bus-boden med Anna, Elin och Ida sen fixa vi i stallet och jag red senare. Gick rätt bra för att vara första gången jag hoppa med Pheonix dock ramlande jag av på första hinder av banan. Men resten gick bra. Åkte ut till kusinerna sen efter stallet och åt pizza och hade de bara bra.  Senare i kvällkommer kusinerna från Västerås och morfar och mormor hit.

 


fika hos morfar och mormor, inte med måtta

Kategori: Allmänt

helt perfekta dagar

Kategori: Allmänt

Två av dom lediga dagarna gått redan, haft det bra. Flummade runt på skolan i tisdag efter vi slutat med min bästa sen åka jag hem till Ebba. VI kolla på hockey, spela fotbioll/baksket, hade det kul bara. Gick upp tidigt (9) för att åka till stallet, Ebba red och vi fixa allt åt Linda och hennes hästar. Va fjäskar vi om! Sen gick vi ända hem till mig med ne paus på skolan. Träffa lite lärare där och låg ute på bänkarna en timme. Trötta som vi var närt vi kom hem till mig så vi bara slappa. Gick upp ännu tidigare idag (6) då vi skulle med på tävling i Enköping. Både Tyra och Filippa jätte duktiga och felfria. Vi åka hem till stallet sen efter red, fick låna Lille lite, hoppa några skutt i paddocken och stock i skogen kul. Pizza sen hos Franzetti och lek med Tyra och Isabelle i några timmar. Fattar inte hur ungarna orkar! Fixa i stallet sen och vi åkte hem. När vi kom hem till mig så somnade vi en timme och Ebba åkte hem. Pappa och jag åkte till morfar och mormor och fika samt hämta Gustav. Nu är det hockey och popcorn som gäller för kvällen. I morgon blir det att gå upp tidigt också (6) ska hjälpa faster och hennes man att flytta. Sen stallet och städa där och hoppa. Oj det varv ett långt in lägg hem allt som hänt sen jag blogga sist. Ha det bra alla läsare!



du är drömmen jag fått

Kategori: Allmänt

Hej, sitter i köket och lägger in dom nya glosorna på datorn. Skoldagen gick hyfsat fort och i morgon är det sista dagen sen 5 dagar ledigt, skönt! Ska på träning kl 19 i kväll. I morgon är det nationella i matte sista delen av alla nationella prov i 9:an. Ska spendera mina 5 lediga dagen mest i stallet, fotboll, tävling och att vara med Ebba. Det blir bra de.


the time is still missing

Kategori: Allmänt

Gick ut och gick med Anna nu på kvällen. Vi gick riktigt långt vart nog runt 1,5 mil räknade vi ut, bra gjort! Hunnit pluggat lite också när jag kom hem på fysiken. Det gåt nog dåligt i morgon men okej. Nyss städat mitt rum vilket var behövligt, R.I.P alla damm råttor. Ska plugga lite nu sen sova tidigt.

hellre sårad av sanning än lycklig av lögner

Kategori: Allmänt

Hej bloggen, inte bloggat på ett tag då jag inte haft tid. Precis kommit hem från säsongen första match. Vi förlorade. Var även mot Romfartuna GIF min modersklubb och även halft gamla lag och tränare vilket var kul. Pluggar äcklig fysik nu till provet i morgon vilket jag inte alls längtar efter. Kort vad som hänt dom dagarna jag inte bloggat. Torsdag följde med Ebba på tävling/träning med Dukat och company vilket gick bra. Duktiga som dom är! Resan dit blev ett minne för livet då Fillipa, Tyra och Isabelle ville ha uppmärksamhet samtidigt och klättrade och bet på Ebba och mig, mysiga tjejer. Älskar dom ändå sötaste. I fredags var de klassfest här vilket måste göras om. Min klass är den bästa. Helt underbara. Vart en bra kväll. Igår var jag på FULK (förberedande ungdoms ledar kurs) på sorf och sen firade mamma på kvällen. Idag match som jag skrev och nu plugga. Ska ut och gå lite senare med Anna. Skola och träning i morgon. Även kort vecka med bara två skol dagar, längtar. Mindre än en månad kvar till avslutningen också. Tagga sommarlov! Ha de bra ska uppdatera bättre nu.


sombody i used to know

Kategori: Allmänt

Hej orkade aldrig blogga igår. Var till naprapaten som kollade mitt knä. Kommer inte ihåg vad som vara felet men någon konstigt var det eftersom jag glömt. Slutade skolan kl 15 idag, Ebba, Anna och jag hade idrotts lektion vilket gick jätte bra och Janne var nöjd också. Cyklade ut till sorf efter skolan och skulle sen gå till Ebba och kolla när hon red vid sitt stall. Gick dit genom skogen i jätte mycket lera och när jag hade gått genom alla lera och bara hade 30 meter kvar kommer Linda ridande och säger att Ebba kommer snart att dom ska rida på sorf i ridhuset så vara bara att gå i leran tillbaka med en skrattande Linda. Gick i leran tillbaka sen när dom hade ridit och var där och fixade i stallet och massor till tävlingen i morgon. Blev även Lindas "hästskötare" jobbig men vad gör man inte för att Ebba ska behöva göra allt själv haha. Det har vart min dag. Kom hem för någon timme sen, duschar, ätit och pluggat. Kan alla engelska glosorna nu lite lagom stolt. Ska fortsätta ösa musik och äta godis nu. Torsdag och lång dag i morgon, men det går alltid fort med älskade klassen. Ska även sluta tidigare. Sara fyller även år idag GRATTIS igen, Anna, Moa och jag gjorde tårta igår till henne som hon fick idag i skolan. Blev tårta till lunch. Så kom vi ingående i skolan och sjung och hade tårta med ljus i, fint och god va den!

 

SOM ATT VINKA TILL EN BLIND OCH SKRIKA TILL EN DÖV

Kategori: Allmänt

Sitter för tillfället i köket äter banan, lyssnar på musik och pluggar engelska glosor. Hade shorts idag i skolan eftersom vädret var på topp och helt perfekt. Hade dessutom gjort shortsen själv, eller klippt av jeansen haha. Ska snart ut och sola lite innan träningen. Har även nackspärr tror jag gör ont och knät är helt paj gör också ont. Ska till sjuk gymnasten i morgon med knät så det kanske kan blir bättre. Inte mycket tid kvar tills sommar lov heller, har så sjukt mycket grymma planer for sommarlovet och allt, längtar!

känner redan hur mycket jag kommer sakna dessa människor

Kategori: Allmänt


det är bara du och jag mot världen

Kategori: Allmänt

Helgen blev bra och kom precis hem från Västerås men ingenting följde med hem. Som sagt hitta ingen avslutnings klänning i Västerås vilket suger. Åt massa thai mat och hade det bra ändå. Igår hade vi US stallet och cr vilket gick bra. Kim kom som planerat kl 12, vi fiska vilket gick dåligt och cyklade till lekparken prata och åt glass. Åt man sen på kvällen och fick för oss vid 9 att vi skulle cykla så vi cyklade 1,5 mil bara sådär lite random på kvällen. Kolla på film och åt chips med dipp sen när vi kom hem. Sov hela filmen nästan så minns inte så mycket av den. Sen vaknade vi vid 1 idag och bara åt frukos sen kom Anna och vi åkte till Västerås. Öser musik nu och ska snart ut och gå med den andra Anna.

 


blir en nice helg

Kategori: Allmänt

Hej dålig uppdatering men är tillbaka nu. Dagen gick fort inte hänt så mycket. Red och fixa stallet efter skola, gick dåligt att rida. Kan inte alltid gå bra. Cyklade i regnet hem sen med Elin. Stallet i morgon kl 7, sen kommer Kim efter lunch saknar han som f-n. Blir nice de, åker till Västerås på söndag för att försöka hitta avslutnings klänning med Anna och min mammi och pappi som bjuder på thai och betalar. Ska fortsätta kolla på hockey och äter popcorn med dricka nu. Ha en bra helg!


lev livet för fan innan livet lever fan med dig

Kategori: Allmänt

Underbart väder och allt är bara bra. Klagar inte på vädret, solat en hel del när jag kom hem från skolan och nu plugg. Rätt soft skol dag hade kanske två lektioner bara och nationella prov i matte. Gick inge vidare eller vet inte. Lång dag i morgon men överlever torsdagar går ändå som fort med min bästa klass. Plugga ett tag till nu på engelskan sen ut och gå.

valborg blev inte som planerat, mycket bättre

Kategori: Allmänt

Sitter inne även fast det är sjuk varmt ute. Pluggar på engelska glosorna som jag nästan kan nu, stolt. Ska ut och sola lite samt plugga i vädret, lika bra att passa på när det är så bra. Valborg igår vart inte som planerat men vart mycket bättre bara. Vart ingen match idag så gårdagen vart bättre. Åkt till Agnes åt mat där med alla och så sen åkte vi inte till stan. Agnes var sjuk så hon följde inte med, krya på dig! Gick runt med Anna och Anton bara hade det bra sen kom Simon och va med hela kvällen också. Hade iallafall grymt kul hela kvällen, tur att man har såna underbara vänner som man har! Anna och Anton hängde med hem sen och vart kvar här över natten, nice. Fick även min efter längtade kladdkaka igår. Kommer aldrig glömma denna valborg, haha bara vi som var med som fattar alla saker vi gjorde. Pannikaka till frukost när vi vakna sen idag också, blir inte så mycket bättre. Idag blir det softar dag med plugg och sol, kanske ut och gå om jag orkar mot eftermiddagen. 32 dagar kvar tills jag fyller år, tagga!