bara njuter av sommarlovet i regnet

Kategori: Allmänt

Haft en bra dag med mina fina vänner. Började dagen med att gå ner på stan med Anna, saknat henne lite smått. Köpte det jag skulle och det hon skulle sen bara gick vi runt sen hem. Åt och städade hemma så kom Ebba som vanligt att hon är hos mig haha morngo. Vi åt mat tillsammans alla tre sen cyklade vi till Ekeby och spelade basket. Hem och kollade lite på tv sen åkte dom båda. Efter det har jag städat mitt rum, snyggt det vart och det var välbehövlig. Ska snart duscha och kolla lite på tv, bara älskar sommarlov bara är. Åker som sagt till Kim i morgon I Västerås och kommer bli där tills på söndag kväll, saknat han. Kommer bli bra aldrig fel att vara i Västerås och shoppa lite. 

SOM ATT VINKA TILL EN BLIND OCH SKRIKA TILL EN DÖV

Kategori: Allmänt

Behöver inte säga så mycket om vädret idag, skit bara. Men haft en bra dag ändå. Åkte ut till stallet med Ebba vid lunch var där och bara myste med hästarna. Sen cyklade vi inte till stan i ridkläder och gummistövlar och åt pizza, stall tjejer alltså! Sen hem till mig i regn och kolla på film. Nyss kommit hem rån match i Fagersta som vi förlorade med 4-3, åt helvete nu! Ska duscha och kolla på film nu, bara at det allmänt bra och försöka att inte tänka på kroppen som nu gör ont överallt, trasig fot och skrubbsår check. Var även sista matchen för vår-säsongen så känns jobbigt bara att vila och kötta på till nästa!

ett leende kan säga så mycket men även dölja så mycket

Kategori: Allmänt

Bara hatar det här sommar vädret, regn regn och åter regn. Men det hindrar inte mig. Cyklade till stallet med Ebba i morse med stövlar och regna kläder på, snyggt. Mockad två boxar, fyllde 11 hö påsar, borstade hästar alltså hade det underbart. Fick bullar av Linda för vi hade gjort allt åt henne, tro de eller ej men saknat henne! Träffade bus tjejerna också bara älskar dom helt underbara om dom kunde vara ens syskon! Tycker dock synd om deras hamstrar, eller vad säger du Ebba? Åkte hem sen kl 15 därifrån. Hem och tagga om i regnet till kommun match. Var sjukt nervös innan matchen! Men matchen gick väll bra enligt dom som kollade som jag prata med men är själv inte nöjd då vi förlorade med 3-0.. Och foten höll inte alls bara gör så jävla om nu.. Bara kör på sista match sen vila ett tag i morgon, så länge det inte är akuten går de bra. Ska till stallet i morgon med Ebba vid 12. Så lite sovmorgon. Sen hem och åka på match då. Kollar på Wallander med mamma nu men ska gå till sängen och kolla på one tree hill då jag redan sätt Wallander film. Ha det bra!

just saying

Kategori: Allmänt

Att påstå att vet hur det känns att sakna en stor familj är en sak men den som är drabbad av det vet exakt hur det är, 9i min andra familj.

lev livet och vänta inte, livet väntar inte på dig

Kategori: Allmänt

Kollat på one tree hill i 12 timmar nu utan att göra något annat, sommarlov. Lika bra att sova nu. Blir nog svårt då det är 1000 grader vart i mitt rum. Träning med min blåa och svullna fot i morgon bitti, godnatt.

haft en soft dag verkligen

Kategori: Allmänt

Lämnat sängen nu efter att legat där och kollat på one tree hill hela dagen. Pappa kom precis hem med pizza så det var helt okej. En i klassen hade även lagt upp en film som hon gjort om vår klass, tårarna bara rinner nu. Inser nu hur mycket ni betyder, hur mycket jag saknar och kommer sakna er mer, hur kul vi haft och hur mycket jag älskar er. Jobbigt nu. Ska fortsätta kolla på one tree hill nu. 

tårarna bara rinner, inser nu hur mycket ni betyder

Kategori: Allmänt

lika bra att ta lång sovmorgon

Kategori: Allmänt

Sovmorgon när man vaknar kl 14 typ kan man säga, godmorgon. Ätit frukost, hjälp till att plockat undan tältet, duschat och ligger i sängen igen för att kolla på film och sova liter. Så dagen kommer bestå av att ligga i sängen och kolla på massa film och bara ha det bra, lika bra de. Får se vad som händer mot kvällen, kanske åka och göra något med familjen eller ut och röra sig med Anna.

frukost - låt det inte bli en vana

Kategori: Allmänt

midsommar

Kategori: Allmänt

Midsommar, haft en bra dag/kväll/natt. Allt va bra. Mycket folk och kul. Skapligt trött nu så ska sova efter inlägget. Vart med familjen på Väsby på dagen och hjälpt till där sen hem och fixa och hjälpa till inför kvällen som blev lyckad. Sovmorgon i morgon länge.. Sen se vad som händer. 

Kategori: Allmänt

glad midsommar

Kategori: Allmänt

hela dagen i ett inlägg

Kategori: Allmänt

Ligger i säng i min one piece och har det rätt bra. Haft match nu på kvällen gick väll bra då vi var så nära på att vinna men det blev iallafall 2-2. Är nöjd över det jag gjorde! Foten höll inte känner inte av den när jag spelar men sen när jag står stilla dunkar den och nu är det lika svullen som den var när jag stukad den första gången, skit saker. Men bara att tagga om då man ska spela kommun match på måndag, blir skapligt kul lite nervös! Annars idag så kom jag väll hem kl 11 kanske från sorf och övernattning. Säger att det är underbar att ligga i sängen nu efter att sovit i tät. Trångt, barn som låter, varmt, kalt, lutade jätte mycket. Men så är det när man tältar haha. Åkte till morfar och mormor när jag kom hem från sorf med mamma, bara var och hjälpte mormor lite inne. Var med kusinerna lite åkte lite bil fixade hund hinder och hoppa med hunden haha. Det var min dag, oj nu vart det jätte långt! Bestämde nyss att jag ska till Västerås på City festivalen hela helgen när den är och bo i Västerås då hos Kim, världens bästa kompis. Saknar han. Kommer blir bra.

stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från idag

Kategori: Allmänt

Åkte till Avesta med mamma i morse. Fick en one piece och ett par spring byxor, nice. Sen åkte vi och åt lunch. Hemma nu men ska snart cykla till sorf för att ha övernattning där. Inte så sugen på att sova i tält om det blir regn i natt..

ni kommer alltid vara dom bästa stjärnorna

Kategori: Allmänt

livet behöver inte va perfekt för att vara underbart

Kategori: Allmänt

Har vart och tränat idag efter två veckorna uppehåll, skönt att vara igång igen och foten höll. Annars så har jag klippt gräs hela dagen hemma idag. I morgon ska jag till Avesta med mamma sen till sorf och sova över där. Har ingenting att skriva så avrundar såhär.

visingsö

Kategori: Allmänt

saknar min klass redan eller nu mer min gammla klass

Kategori: Allmänt

Hemma från Gränna nu. Haft några underbara dagar där nere. Vädret har vart till och från. Regnade, åskade och blixtrade massor igår kväll. Vart inte bättre när vi bodde i en husvagn mellan en sjö och ett berg. Köpt massor med polka så vill aldrig mer se det. I går var vi även in till Jönköping på festen som vi skulle på, tråkigt med släkt saker. Även fast man har världens skönaste släkt. Farfar fyller år idag så vi var dit när vi kom hem. Ska kolla på film och sova snart, godnatt.

8 polkagris affärer på en dag, check

Kategori: Allmänt

själv i husvagnen kommer dö

Kategori: Allmänt

Igår kom Anna och hennes familj, mysigt. Hade det jätte bra igår när dom kom vi åt lite och bara va. Skönt. Anna och jag hade krig i duschen över duschväggarna, så nu i efter hand hoppas vi att de inte var några andra där och duscha. Idag har vi åkt färja ut till Visingsö och vart där några timme. Vi åkte häst och vagn, gick upp i en jätte läskig kyrka och kollade på ett gammalt slott eller vad det var. Anna och jag har hittat en jätte snygg kille i kiosken så vi var tvungna att gå dig mycket, vart dyrt då vi köpte två chokladkakor inte bra sen sopbubblor. Sen har vi bara softat runt älskar de. Nu är jag själv i husvagnen skapligt läskigt! Mamma, pappa och Gustav är upp på stan och Anna sover hos sig, HJÄLP! Ska sova nu så jag slipper dö här, godnatt.  

i miss the time we had together

Kategori: Allmänt

Ligger i husvagnen helt själv och bara är. Vart i Jönköping hela dagen. Köpt ett par nya svarta converse, två linne och ett par nya svarta foppa. Ont i magen även då jag ätit alldeles för mycket polkagrisar haha. Om några timmar kommer Anna och alla dom, nice. Har ingenting att blogga om egentligen men hej.

gränna camping

Kategori: Allmänt

Framme i Gränna nu. Åkte bil flera timmar också idag. Men värt det, sjukt fin camping, underbart väder och allt är bra. Blir ännu bättre i morgon då Anna och hennes familj kommer. Bra början på sommarlovet säger jag bara. Ska fortsätta softa nu. Ha det bra.

skolavslutningen

Kategori: Allmänt

husvagns mys

Kategori: Allmänt

Ligger i husvagnen nere i Vadstena nu. Dagen har bestått av lunch på månsols med mamma och pappa, kollat på Gustavs skolavslutning, åkt bil ända hit ner, kollat läget här. Gustav och jag grymma som vi är gjorde värsta hamburgarna till kvälls mat. Mysigt att sova i husvagn. I morogn åker vi vidare ner till Gränna. Ska äta lite chips och kolla på fotboll nu med familjen.

första dagen på sommarlovet

Kategori: Allmänt

Sommarlov va de ja! Idag åker vi med familjen ner mot Jönköping och blir där ett tag. Ska bli kul. Ska packa massa nu på förmiddagen eftersom alla har packat utom jag såklart. Sen Gustavs avslutning sen åker vi. Nu vet ni läget hej då.

nu kör vi sommarlovet här kommer vi

Kategori: Allmänt

Vart så inne i att det är slut med klassen och inbillat mig att vi aldrig mer kommer träffas, vafan vi träffas väll säkert om 1 vecka vi kommer sakna varandra så mycket haha. Nu öser vi på det är ju för fan SOMMARLOV tagga sommar.

man glömmer aldrig någon/några man älskar

Kategori: Allmänt

SOMMARLOV

Kategori: Allmänt

Vart en jobbig dag att sluta i klassen efter alla åren tillsammans. Vi spelade fotboll på morgonen som vi förlorade mot lärarna med vi hade kul. Avslutning i kyrkan sen vid 15 gick bra lät faktiskt inte så dåligt som jag trott när klassen sjöng våran låt. Middag sen lycka och god. Hem till Anna sen med klassen för att fira vilket ledde till en jätte bra kväll. Hemma nu och ska snart sova. Kommer sakna alla för haft det så sjukt bra under dom här åren med alla. Fått massa nya kompisar, massa nya minne tillsammans, uppleft nya saker tillsammans allt har vart bästa. Blir jobbigt att sluta nu, tårarna rinner med hoppas vi kommer träffas ofta. Älskar er alla 9i vi är bäst. Kommer även sakna Linda världen bästa mentor! Alla andra lärare också men Linda speciellt mycket och klassen. Lägger upp bilder sen någon dag från avslutningen. Godnatt.

säger bara skolavslutning

Kategori: Allmänt

godnatt

Kategori: Allmänt

Haft en bra dag. Inte gjort så mycket, åkte till sorf som jag skrev innan sen börja de regna när jag kom hem så städade rumme efter Ebba.. Haha, städade även bilen sen n är vädret blev bättre. Nu på kvällen har jag kollat på fotbollen och gamla kort med mamma och pappa, mysigt. Sägen med one tree hill nu. Blir fotbolls match på morgonen i morgon mot lärarna, taggad nu ska man få visa vad man egentligen tycker om vissa av dom. Vet inte längre vad som händer sen i skolan. Avslutning i kyrkan, middag och förhoppningsvis göra något med klassen mot kvällen. Ska kolla på one tree hill som sagt nu, godnatt.

i miss the old day

Kategori: Allmänt

Tog lång sovmorgon blev mer än 12 timmar söm, skönt. Var skapligt sliten efter gårdagen dag hände saker hela tiden men kul. Ska snart åka ut till sorf med Anna och fixa lite. Skolavslutning i morgon inte taggad vill inte sluta längre men ändå vill jag ha sommarlov? Men det blir nog skapligt bra ändå får vara med klassen hela dagen morgon till natt.

blir tårögd varje gång jag tänker på tiden vi haft som är slut snart

Kategori: Allmänt

finaste ryttaren med bästa hästen

Kategori: Allmänt

i do not want to miss the best i have

Kategori: Allmänt

Lång dag men den bästa på länge, älskar livet som häst människa. Ebba sov iallafall först här igår tills idag. Gick även dåligt att rida igår då hästen inte kunde gå över en bom.. Vi hade klass dag igår också i skolan helt underbara klass, vill inte slita kommer bli för jobbigt. Jätte god mat hade vi gjort, skratt, Emilia hade gjort en film som fick mig att gråta och allt var bäst med bästa klassen. Klockorna var ställda på 04.45 i morse stallet kl 05.15. Jobbig resa till Strömsholm med två små tjejer som vi hade hoppats på skulle vara trötta så på morgon men vi hade helt fel. Underbar ungar! Sen vart vi kvar på Strömsholm tills kl var 14 kanske ingen aning egentligen. Isabelle och Monte hoppa gick jätte bra men 5 fel vart det, bara skit stopp och tidsfel. Dom är grymma ändå. Lika jobbig hem resa sen också. Ebba, Isabelle och Filippa red när vi kom tillbaka till stallet och jag hjälpt Daniela, duktig. Sen fixa vi de som var kvar och hade lite hö krig och kul på höskullen haha. Haft en jätte bra dag verkligen!


just saying

Kategori: Allmänt

Kollade på Gustavs fotblls match efter turen till Västerås sen gick jag ut och gick med Anna några timmar. Ska sova nu så jag verkligen får ut av sovmorgonen i morgon. Känns bra med klassdag i morgon också en hel dag med klassen och Linda kan inte bli bättre. Till sorf sen och rida och sånt som vanligt sen följer Ebba med hem och sover över eftersom vi ska till stallet kl 5 på lördag morgon för att åka till Strömsholm, längtar. Godnnat.

stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från idag

Kategori: Allmänt

Har ingenting att skriva skoldagen gick fort och vi har bara fikat på varje lektion. Fixat klart våran klass tidning så nu har vi fått den också. Skolans golv har vart täkt av vatten och ballonger idag haha. Klass dag i morgon kommer bli bästa såklart eftersom vi är bästa klassen. Ska åka till Västerås nu med mamma och byta jeans jackan.

kommer blir en jobbig avslutning att sluta i klassen

Kategori: Allmänt

Ätit pizza och gått 1 mil såhär på kvällen känns helt okej. Fick med mig jeans jacka som planerat hem från Västerås. Märkte att de var sönder när jag kom hem så ska åka tbx och byta i morgon, så jävla drygt. Åt massa god mat och fika också, hade det riktigt bra! Funderar nu på att kolla på one tree hill ett avsnitt och sen sova eller skippa de och sova direkt. I morgon är det även soft dag i skolan lång men det blir mest fika och film på lektionerna. Vill inte sluta kommer sakna klassen för mycket, kommer blir jobbigt på skolavslutningen känner jag..

sveriges nationaldag firas i Västerås

Kategori: Allmänt


my life is perfect because i have the best friends

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen och äter godis, inte bra. Ska snart kolla på film. Soft skol dag, svenska eller något där vi inte gjorde något, språk som var inställt. Sen tog Moa, Sara, Anna, Anders och jag lunch lite tidigare men. Cyklade till ica och hem till mig gjorde godaste maten! Sen cyklade vi till ksk och kollade på kabaré. Den var enligt mig dåligt! Och så. Cyklade till skolan och hämtade Ebba så cyklade vi ut till stallet där Dukat är. Hon red på sorf det gick väll bra. Vi prata och bestämmde lite med Daniela också angående lördagen. Shit säger jag bara vi ska vara i stallet kl 05.00! Är man häst människa så är man. Det var min dag tack och hej. I morgon ska jag till Västerås med Anna och slösa bort lite pengar bara sådär.

 

i will always remember

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och kollar på one tree hill och bara har det bra. Lugnt och skönt hemma också då Gustav inte är hemma. Ska nog kolla på ett avsnitt till sen sova sä säger godnatt nu.

ny inköpt inklusive ridskor

Kategori: Allmänt

i am here and you on the other side of the world, not cool

Kategori: Allmänt

Vart och köpt ridbyxorna och skorna nu. Vart även ett par ridstrumpor. Kan inte räkna nu hur många ridstrumport jag har haha. Blev bestämmt nu att Ebba och jag ska med Franzetti på lördag till Strömsholm kommer blir mer än sjukt kul!

vilket sommar väder

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem. Mamma hämta mig i skolan så slapp cykla i regnet. Va kvar i skolan ett tag med Ebba gick ner på stan och kollade och lite sånt. Fått reda på lite betyg idag vilket var bra och dåligt. Fick sluta tidigare också. Hemma nu som jag sa ska åka med mamma snart och köpa ridbyxorna och ridskorna, nice. Ska kanske träna i kväll sitter och överväger om jag ska ta en paus från fotbollen då det är för mycket problem nu, ont i knäna så kan inte böja dom (menisken) och foten (stukning eller något) som aldrig blir bra och bara svullnar upp och värker. Så ska fundera ett tag till hur det ska bli. En vecka precis nu till avslutningen, känner verkligen att vädret är på topp.

födelsedags tårta

Kategori: Allmänt

i remember who you were but do not remember who you are

Kategori: Allmänt

Ätit kvälls mat och nu bara slappa vid dator med musik. Redan planerat hur helgen som kommer ska blir. Händer alltid något varje helg. Ska jag köpa ljus eller mörk jeans jacka till avslutningsklänningen? Måste bestämma mig, ska ner på stan i morgon efter skolan och kolla. Avslutning snart också och sommarlov kommer blir grymt! Känner nu sista veckan hur mycket jag egentlige inte vill sluta, vill gå kvar i klassen med Linda som mentor och alla det är bara så bra nu!


tacos mys med tjejerna i lördags

Kategori: Allmänt

haft en underbar helg

Kategori: Allmänt

Okej fyllde som sagt år igår. Började dag med att fick frukost på sängen av familjen. Åkte till sorf kl 7 ingen sovmorgon även fast man fyller år. Vi hade CR och stallet. Bjöd på godaste kladdkakan, grädde och jordgubbar. Åkte hem sen vid 2 typ och fixade hemma och mig. Sen kom Kristine och Erika. Fick prestent kort och smyken av dom. Saknar dom massor ingen av dom hade vart här på 1 år! Vad hände när jag flyttade, så det var kul att träffas. Tjej mys kväll, amt, film, cyklade runt och massa skoj. Sen åkte dom hem vid 1 med bussen var hellt slut. Gick upp tidigt idag också då det var match. Vi förlorade men det gick väll bra annars. Åkte ut till sorf efter matchen och kollade på hopptävlingen som var idag. Fick skjuts hem av farmor och farfar nyss så nu är jag hemma och ska duscha samt ta det chill. Fått massa pengar så i morgon åker mamma och jag och köper ridbyxor och ridskor resten av pengarna ska sparas till vi åker till Ullared.


fyller år i morgon, äntligen

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och halv sover. Biologi provet idag gick åt helvete. Skolan suger. Åkte iallafall hiss med Moa på morgonen. Vi gömde städerskans kasse så hon inte hitta den, coola tjejer! Men hon hitta den iallafall till slut haha. Västerfärnebo var på skolan och hälsa på också alla var ute och förberedda att kasta vattenbalonger men ingen gjorde det. Efter skolan cyklade jag till sorf och red Taizon vilket gick jätte bra. Ramlande inte av heller! Skyndade hem sen för släkten skulle komma. Hela släkten kom och åt samt firade mig för dom inte skulle kunna komma i morgon när jag fyller. I morgon blir det att gå upp kl 6 även fast man fyller år. Frukost på sängen! Sen till stallet med US-tjejerna och ha CR och stallet. Sen hem då Kristine, Lelle och Erika kommer på kvällen. Nice saknar dom. Fick även massa pengar och ridstrumpor av släkten idag. Ska sova nu så jag vaknar i morgon, godnatt.

I will always remember you as the people who you are when you are yourself

Kategori: Allmänt

Sitter i köket och äter frukost. Har nyligen offrat min sovmorgon för att komma till skolan en timme innan vi börjar för att få åka hiss med Moa. Är vi störda eller vad är problemet? Har även två prov idag, skjut mig! Efter skolan blir det till sorf och fixa där sen rida sen hem då släkten kommer för att fira mig då jag fyller år i morgon!